Bildirim
Nargile tütünü ve kömürü!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bildiğm kadarıyla nargileye en iyi köz meşe odunundan olur.Tütüne gelice bahreyn alın içimi daha güzel olur. -
Kömürü Linyit koyacan ki ateşi güçlü olsunquote:
Orijinalden alıntı: Guest-328F93D37
Bildiğm kadarıyla nargileye en iyi köz meşe odunundan olur.Tütüne gelice bahreyn alın içimi daha güzel olur.
Not: Sonunda oluşacak komplikasyonlardan sorumlu değilim -
dşarda içtiginiz nargilelerin içinde ot olma imkanı var belki o yüzdende kötü gelebilir evde tam fikrim yokquote:
Orijinalden alıntı: ottoman_solider
Kömürü Linyit koyacan ki ateşi güçlü olsun
Not: Sonunda oluşacak komplikasyonlardan sorumlu değilim
Alıntıları Göster -
Portakal çınar meşe ağaçlarından kömürleri tavsiye ederim, valla ben Konyada yaşıyorum ve tütünümün kilosu 50 ytl.. tütün ne kadar pahalı olursa okadar iyidir bütcenizi zorlamanızı tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: ottoman_solider
Kömürü Linyit koyacan ki ateşi güçlü olsun
Not: Sonunda oluşacak komplikasyonlardan sorumlu değilim
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: celalcaner2
dşarda içtiginiz nargilelerin içinde ot olma imkanı var belki o yüzdende kötü gelebilir evde tam fikrim yok
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: celalcaner2
dşarda içtiginiz nargilelerin içinde ot olma imkanı var belki o yüzdende kötü gelebilir evde tam fikrim yok
her mekanın öyle birşey yapmaya yemez bi yerleri.
ha özel isteğe göre koyarlar o ayrı -
quote:
Orijinalden alıntı: Radionomyquote:
ha özel isteğe göre koyarlar o ayrı
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Qcu
quote:
nerden bilcen? -
Ot derkenquote:
Orijinalden alıntı: celalcaner2quote:
quote:
nerden bilcen?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: celalcaner2quote:
quote:
nerden bilcen?
Alıntıları Gösterquote:
quote:
quote:
nerden bilcen?
az çok düzenli nargile içen biri zaten direk, marpucun farklı tütün için olduğunu bile anlar ilk nefeste. değil içine ot karıştırmak ya da farklı tütün atmak, marpuç bile anlaşılıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: N. Flamelquote:
quote:
quote:
nerden bilcen?
az çok düzenli nargile içen biri zaten direk, marpucun farklı tütün için olduğunu bile anlar ilk nefeste. değil içine ot karıştırmak ya da farklı tütün atmak, marpuç bile anlaşılıyor.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: N. Flamel
quote:
quote:
quote:
nerden bilcen?
az çok düzenli nargile içen biri zaten direk, marpucun farklı tütün için olduğunu bile anlar ilk nefeste. değil içine ot karıştırmak ya da farklı tütün atmak, marpuç bile anlaşılıyor.
ben nargileci degilim ama biliyorsun cafeden cafeye fark var kimi buna bağlyabilri mesela... -
quote:
Orijinalden alıntı: Styric
Ot derken
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Styric
Ot derken
esrar -
Cafelerde ot muhabbetini yapabileceklerini zannetmiyorum, ama anosonlu zaten yeterince kafa yapıyor.quote:
Orijinalden alıntı: pewquote:
Orjinalden alıntı: Styric
Ot derken
esrar
Alıntıları Göster -
ARKDASIN DEDIGI GIBI BAHREYN ON MUMARA BI TUTUNquote:
Orijinalden alıntı: Styric
Cafelerde ot muhabbetini yapabileceklerini zannetmiyorum, ama anosonlu zaten yeterince kafa yapıyor.
Alıntıları Göster -
arkadaşlar ben marka olarak sormuştum aslında bizim tütünün markası şölen miydi neydi kömür de tiryaki mesela ve çok dandik açıkçası. Marka olarak bir tavsiye veremez misiniz? Ayrıca biz evde içiyoruz ot falan da koymuyoruz gerek yok öyle bir tartışmaya yaniquote:
Orijinalden alıntı: anNKe
ARKDASIN DEDIGI GIBI BAHREYN ON MUMARA BI TUTUN
Alıntıları Göster -
Kömür olarak şu pratik zımbırtılardan kullanma al mangal kömürü işine çok daha iyi yarar..Tütün olarak dışarıda içtiğiniz bir yer varsa oradaki adamlarla konuşun kimden aldıklarını öğrenin..Biz de yaptık öğrenciyken hatta tütün kaçakçılığına kadar yolu var bunun..quote:
Orijinalden alıntı: DarkSpirit
arkadaşlar ben marka olarak sormuştum aslında bizim tütünün markası şölen miydi neydi kömür de tiryaki mesela ve çok dandik açıkçası. Marka olarak bir tavsiye veremez misiniz? Ayrıca biz evde içiyoruz ot falan da koymuyoruz gerek yok öyle bir tartışmaya yani
Alıntıları Göster -
standart medium boy döküm nargile fiyatına süper ötesi tam profesyonel en tavan kalitede saray modeli bir nargile takımı satıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: дltuğ
Kömür olarak şu pratik zımbırtılardan kullanma al mangal kömürü işine çok daha iyi yarar..Tütün olarak dışarıda içtiğiniz bir yer varsa oradaki adamlarla konuşun kimden aldıklarını öğrenin..Biz de yaptık öğrenciyken hatta tütün kaçakçılığına kadar yolu var bunun..
Alıntıları Göster
Nargile alacak olanlar mutlaka bi göz atsın. kaliteli bir nargile edinmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat ...
http://forum.donanimhaber.com/m_37325337/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37325337 -
2 Sene olmuş konuyu bile hortlatıyosun -ki bu bölümde bu tür konu açman kafadan kural ihlali...quote:
Orijinalden alıntı: yentibaba
standart medium boy döküm nargile fiyatına süper ötesi tam profesyonel en tavan kalitede saray modeli bir nargile takımı satıyorum.
Nargile alacak olanlar mutlaka bi göz atsın. kaliteli bir nargile edinmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat ...
http://forum.donanimhaber.com/m_37325337/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37325337
Alıntıları Göster -
benim içtiğim nargilelerde hep kafayı buluyorum. esrarmı içiyom yani ?quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
2 Sene olmuş konuyu bile hortlatıyosun -ki bu bölümde bu tür konu açman kafadan kural ihlali...
Alıntıları Göster -
adam her nargile konusuna satış koymuşquote:
Orijinalden alıntı: splitz
benim içtiğim nargilelerde hep kafayı buluyorum. esrarmı içiyom yani ?
Alıntıları Göster -
orjinal al fakher elma kg ===>70tlquote:
Orijinalden alıntı: Billy Pilgrim
adam her nargile konusuna satış koymuş
Alıntıları Göster
orjinal nakhla elma 250gr ===>18tl
tel : 05393923845
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X