Şimdi Ara

Nargileden anlayanlar nargile alacağım ama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar almışken iyi bişey alıyım diyorum piyasada 20-30 liraya nargile var ama ben biraz uzun süreli kullanmak istiyorum ordan burdan kaçırsın istemiyorum daha önce içtim fakat hiç nargilem olmadı

Bütçem 100 lira iyi nargile nasıl olur özelliği var mıdır alırken ne diyeceğiz kazıklanmayalım sonra bilenler biraz yardım edebilir mi

• Pirinç nikel döküm bunlar nedir bilen eden yokmu yav
  • hocam iyi bir nargile istiyorsanwww.odumantr.com sitesine bakmanı öneririm bütçenin biraz üzerinde ama gerçekten kaliteli ve uzun ömürlü bir nargile alabilirsin.
  • 5 yıllık hort yapılmış 😂

Tertemiz ODUMAN N2 +10 farklı aroma ile birlikte satılıktır. İlgilenen PM atsın.

Nargileden anlayanlar nargile alacağım ama ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zx6r kullanıcısına yanıt
    Hayır izin vermiyorum. Satmaaa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowsprince

Hayır izin vermiyorum. Satmaaa :)

Abi gıcır gıcır duruyor biliyorsun takımı. Şerbetli tomurcuk çay ile beraber göndericem içmeye kıyamıyorum 😂 Bendeki aroma çeşitleri çoğu kafe de yok 😅

•  Nargileden anlayanlar nargile alacağım ama ? Nargileden anlayanlar nargile alacağım ama ? Nargileden anlayanlar nargile alacağım ama ? Nargileden anlayanlar nargile alacağım ama ?

• konuya hort diyelim :D
  • Nargile başka amaçlasa kullanıla bilir mi tütün yerine başka başka birşeyler konula bilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Nargileden anlayanlar nargile alacağım ama ? Nargileden anlayanlar nargile alacağım ama ? Nargileden anlayanlar nargile alacağım ama ? Nargileden anlayanlar nargile alacağım ama ?

vaay işi büyütüp custom şişe yapmış adam

ben kapalıçarşıdan eski model nargilelerden almıştım 1-2 ay hergüne yakın içince dedim arkadaşıma, lanet olsun al şunu amorti etti zaten parasını. şimdi ara sıra dışarda içiyorum

• Alioreh kullanıcısına yanıt
    Chivas takımı güzel oldu, performansı da gayet iyi. ODUMAN zaten efsane bir takım her gün içmemek lazım bu mereti ama üzüm nanenin tadı da bir başka oluyor 😂

• Selamlar, küçük portatif ama kaliteli bir nargile arıyorum. Kişisel kullanım için.

Bütçe Max 200 TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.