Şimdi Ara

Nargilemden Sürekli Yanık Tadı Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni nargile aldım orta boy lülesi küçük orijinal al fakher denedim rosanna denedim kentucky fire denedim hepsinde ilk dumandan beri yanık tadı geliyor içilmiyor 3 tane küp köz kullanıyorum bundan önceki nargilem daha dandikti lülesi küçüktü onda da 3 küp köz kullanıyodum ama içimi çok iyiydi sebebi nedir acaba lüle değiştirsem sorun çözülür mü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Devam edebilirsiniz.
  • hetşat kullanıcısına yanıt
    Burda zararlarını anlatan video istemedim yanık tadı nasıl çözücem onu de sen

• Hocam senin eksigin nargileyi ortamda içmemek. Calisan personele'köz getir kardeşim seri' demedikçe o yanik tadi geliyor malesef 😕

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nargile Sohbet Paylaşım Takas Grubu yazarsan face gruba gel.

Resim atarsan yardımcı olayim

• Tütün tadı hiç mi gelmiyor? Yoksa daha çok kömür tadı mı alıyorsun? Son zamanlarda kömür markanı/türünü değiştirdin mi?

Lülenin cezvenin fotosunu atarsan bir bakayım yardımcı olmaya çalışırım.
  • Tütün folyoya temas etmesin çift kat folyo kullan ortasını boş bırak kafayı basarken.Süzgeç gibi yapma folyoyu çok delme. Kefo gold küp közlerden 3 tane koy üstüne. Közleri ortaya değil kenarlarına koy boğmasın nargileyi. Hala yanık tadı geliyosa lüleyi değiştir tek kullanımlık marpuçla iç.
  • Yukarıda arkadaşın dediklerine katılmakla beraber 1-2 tavsiyede bulunayım. Tütünü kafaya koyarken çok sıkı olmamasına dikkat et biraz rahat olsun. Eğer mümkünse kömürleri köz sepetine koy. Bu şekilde folyo ile temas etmez kömürler daha uzun süreli içim sağlar.

Diğer uyarıya gelirsem, közlerin güzelce yandığından emin ol. Bazı arkadaşlar kömürleri daha tam yanmadan alıp koyuyorlar bu şekilde olursa kömür tadı gelmesi kaçınılmaz. Kömürleri folyonun üstüne koymadan önce güçlü bir fön makinesi ile iyice kızdır zaten 1 dk içinde falan kömürler hafiften alev almaya başlamış olur bu şekilde güzelce içersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.