Şimdi Ara

Narin'den sonra bir kayıp daha: Çanakkale'de Azeri kökenli Resul Guliyev çıktığı evine dönmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Narin'den sonra bir kayıp daha: Çanakkale'de Azeri kökenli Resul Guliyev çıktığı evine dönmedi

Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Pınarbaşı köyünde 12 yaşındaki Resul Guliyev, çıktığı evine bir daha geri dönmedi.

Çocuklarının eve geri dönmediğini gören kederli aile durumu 112 Acil Servis Hattı'na bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, AFAD ve UMKE ekibi sevk edildi.

Köy girişindeki kameralar incelendiğinde, 12 yaşındaki Resul'ün köyden çıkış yaptığı belirlendi. Geniş çaplı yapılan arama çalışmalarında bölgedeki ormanlık alanlar taranırken, evler ve iş yerleri tek tek kontrol ediliyor. Arama çalışmalarına vatandaşlarda destek veriyor.

GENİŞ ÇAPLI ARAMA BAŞLATILDI

Köy girişindeki kameralar incelendiğinde, 12 yaşındaki Resul'ün köyden çıkış yaptığı belirlendi. Geniş çaplı yapılan arama çalışmalarında bölgedeki ormanlık alanlar taranırken, evler ve iş yerleri tek tek kontrol ediliyor. Arama çalışmalarına vatandaşlarda destek veriyor.

AKŞAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 10 Eylül 2024; 15:2:39 >

• Narin'den sonra bir kayıp daha: Çanakkale'de Azeri kökenli Resul Guliyev çıktığı evine dönmedi

Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Pınarbaşı köyündeki evinden dün akşam saatlerinde çıkan 12 yaşındaki Resul Guliyev, ekipler tarafından 7 kilometre ilerde bir ağacın tepesinde uyurken bulundu.

Olay yerine sevk edilen ekipler, köy içinde ve köy çevresinde geniş çaplı arama başlattı. Köyde bulunan güvenlik kameraları tek tek incelendi. Resul'ün en son, köy çıkışında bulunan güvenlik kamerasına takıldığı görüldü.

Görüntülerden yola çıkan ekipler, çocuğu evine 7 kilometre mesafedeki Bozcaalan mevkiinde bir tarlada ağacın tepesinde uyurken buldu. Jandarma ekiplerince ailesine getirilen Resul Guliyev’i gören annesi gözyaşlarını tutamadı. O anlar kameraya yansırken, duygulanan anne Yakut Askerova, “Ben sensiz perişanım, sabaha kadar uyumadım seni bekledim” diyerek öptü. Resul, sağlık ekiplerince kontrol amaçlı hastaneye sevk edildi.

Milliyet

• Öncelikle geçmiş olsun. Benim merak ettiğim konu şu.

İşçi olarak falan mi çalışıyor bunlar? Hadi artık şehirde sağımız solumuz yabancı dolu. Ama memleketin kırsal yerlerinden bile yabancı fışkırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 10 Eylül 2024; 15:5:25 >
  • Türkçü Kayı kullanıcısına yanıt
    Bakıcılık yapıyorlar yaşlılara

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.