Şimdi Ara

Naruto 135 den sonra Filler değil ... ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Naruto 135 den sonra filler sırf izleme falan dıyenler vardı ama 135 den sonra dırek Shuppiden gectım baktım bambaska bıyerden devam edıyor.136 yı actım baktım 135 in devamı sımdı ne yapmam lazım benım ? 135 den sonrasınında mı hepsını ızleyım.Filler oldugu soylenmıstı ama filler değil konuyla alakalı gıdıyor.Yanı ılk baslarken bana 135 den sonra Shuppiden gec dıyorlardıda hangısını ızlemelıyım sımdı...

• Kimseye bakma kafana göre izle bence. Ana konudan ayrıldıgı zaman shippuden'den devam edersin..
  • Tşkrler en ıyısı oyle sanırım =)
  • O bölümler filler yani manga da yok. Bundan dolayı genel konuya bir etkisi, bir sonu ve amacı yok. Naruto mangasına sıkı sıkaya bağlı ilerleyen bir anime ama bazı animelerde 20 bölüm mangadan uyarlama verir sonra kendi kafasına göre anime yapar.

İsterseniz izleyin fillerları ama çok gıcık sanki sürekli Sasuke' yi yakalayacaklarmış gibi hava veriyor...
  • 135den 220ye kadar boş boş bölümlerdir. (ancak 170e kadar dayanabildim.)

220nin sonunu izle narutonun köyden ayrılışını gör. ondan sonra shippuudene geç.

shippuudenin ilk bölüm acayip ilginç gelcek. ona aldırmadan devam et izlemeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 1 Kasım 2009; 18:17:37 >
  • Filler miller tamamını izle sen ben hepsini izlemiştim zamanında hiç de pişman olmadım
  • 220'yi izlersen bambaşka bir yerden başladı aşamasını yaşamazsın ama bence hiç birini izlemeyeceksen en son hikayeyi izle Gaara ve ekibini gene iş başında görmek bana büyük bir zevk vermişti açıkcası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 135. bölüme gelmek üzere olduğumdan konuya gireyim dedim ama maşallah spoiler cenneti olmuş burası.Bir butona tıklamak çokmu zor geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit`

Bende 135. bölüme gelmek üzere olduğumdan konuya gireyim dedim ama maşallah spoiler cenneti olmuş burası.Bir butona tıklamak çokmu zor geliyor?

Kusura bakma ama seni zorla iceri almadık deil mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeeLMyHiT

quote:

Bende 135. bölüme gelmek üzere olduğumdan konuya gireyim dedim ama maşallah spoiler cenneti olmuş burası.Bir butona tıklamak çokmu zor geliyor?

Kusura bakma ama seni zorla iceri almadık deil mi??

Anime / Manga Bölümü Kuralları

1-) "+1", " " gibi forumu kirletmeye ve post kasmaya yönelik mesajlar atmak yasaktır.

2-) Bölümümüzde lisanslanmış anime, manga paylaşımı yapmak kesinlikle yasaktır.

3-) Arama yapmadan konu açmayınız. Mevcut konulardan devam ediniz.

4-) Anime takası hakkında şu an için herhangi bir kısıtlama yoktur. Ancak bu ileride olmayacağı anlamına gelmez. Oluşabilecek problemlere karşı Donanım Haber hiçbir sorumluluk kabul etmez.

5-) Uyarısız spoiler vermek kesinlikle yasaktır. Üyeleri mağdur duruma düşerebilecek spoiler içerikli mesaj silinir, ihlalin devamı halindeyse uzaklaştırma cezası verilir.

• burada spoiler sayılabilecek tek şey 220de Naruto'nun köyden ayrıldığıdır ama bu seni animeden soğutacak, aman tanrim spoiler dedirtecek kadar büyük bir şey mi ?
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: altugaaa

burada spoiler sayılabilecek tek şey 220de Naruto'nun köyden ayrıldığıdır ama bu seni animeden soğutacak, aman tanrim spoiler dedirtecek kadar büyük bir şey mi ?
    quote:

Çok fazla spoilerın olduğu mesajlar silinmiş.Burdaki o mesaj yüzünden
    Sasukeyi yakalayamadıklarını ve filler bölümlerde yakalayacakmışlar gibi devam ettiğini okudum
    .15 bölüm daha vardı şimdi onları silip atsam aynı şey.İzlemenin bir tadı kalmadı onu yazan arkadaş yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serbest Çağrışım -- 14 Ekim 2009; 18:48:06 >

• shippuudenin ilk bölümü öyleydi ya, biraz karışıktı takma sen izle.İleriki bölümlerden birinin bir kısmını anlatıyor (40 civarı omlası lazım) ama sonra normal hikayeye dönüyor.
  • peki o zaman haklısın o mesajı görmedim ben hiç, ben bakmadan silinmiş demekki, oyle olunca da bizim yazdıklarımıza söyledin zannettim pardon
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altugaaa

burada spoiler sayılabilecek tek şey 220de Naruto'nun köyden ayrıldığıdır ama bu seni animeden soğutacak, aman tanrim spoiler dedirtecek kadar büyük bir şey mi ?
    quote:

Çok fazla spoilerın olduğu mesajlar silinmiş.Burdaki o mesaj yüzünden .15 bölüm daha vardı şimdi onları silip atsam aynı şey.İzlemenin bir tadı kalmadı onu yazan arkadaş yüzünden.

• Shippuuden'in ilk bölümünün ilk 10 dk'sı öyle sen izlemeye devam et sonra hikaye düzene girecek.
  • şimdi aklıma şey geldi narutoyu izlemeyi kafama koyduğumda ilk direk shippudenden başlamıştım :D 5 e kdr fln izledm sora bu böle olmicak diip en eski bölmnden başladm.soruna gelince şöyle yapabilrsn shippuudene geç anime/mangada güncele yetiş sora boş zamanlarında 140-220 filelrrları izle
  • Beyler ben 135 e geldim şimdi shippuden e geçeceğim ama shippuden kaç bölümdü acaba?
  • Naruto Shippuuden 131 bölüm şuanlık. her hafta perşembe veya cuma günü yeni bölüm çıkar. ongoing seridir yani.
  • Teşekkürler peki bu shipuden in 48 gibi bir yerden direk 100 küsürlü bölümlere atlama gibi bir olayı yok değil mi?Ben de öyle atlıyor da ondan sanırım ben eksik indirmişim
  • Ben 190a kadar izledim. Altyazı bulamadığımdan Shupiden e geçtim. 135ten sonrası
    ekiplerin görev alması cart curt falan.
    Ama yinede izle derim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.