Şimdi Ara

narva beyaz ampüller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgi amaçlıdır.

Teşekkürler...

TELEFON ÇEKİMİ
     narva beyaz ampüller

FOTOĞRAF MAKİNESİ
     narva beyaz ampüller

SADECE SİSLER (SİSLER OSRAM COOLSTAR)
     narva beyaz ampüller

BU SADECE FARLAR ACIKKEN
     narva beyaz ampüller

KALİETELİ OLAN RESİM
     narva beyaz ampüller

narva beyaz ampüller

FARLAR + SİSLER
     narva beyaz ampüller

• Bende narva alıp takmıştım.Farlar mercekli olduğu için gayet güzel göründü.Ancak özellikle yağmurlu havalarda görüş mesafesi çok azalıyor.Biraz kullandıktan sonra çıkardım.
  • narva ampul kalitesi olarak en az osram kadar kalitelidir....
    ancak beyaz ampul v.s. bende denedim hiç hoşlanmadım...aydınlatma düşüyor malesef
  • şuan aracımda narva 4300K H4 far bulunmakta normal havalarda gayet düzgün gösteriyor fakat yağmurlu ve aşırı karanlık havalarda sarı sislere ihtiyaç duyuyorum.aracıma bir ara 8000K mtec xenon takmayı düşündüm fakat aracımın yaşından dolayı vazgeçtim.dedim 10yaşındaki araca bu masraf yapılırmı diye...

şimdilik narvanın beyaz ampullerinden memnunum karanlık yolllarda ve yağmurda sisleri açıyorum rahatlıyorum.
    aslında yaptığımızın tutar tarafı yok ama beyaz far beyaz arabaya çok yakışıyor
  • Görüntüsü hoş duruyor ama sağlıklı bir aydınlatma sağlamıyor bu tip ampuller ...
  • resimlerden fazla anlaşılmıyor ama güzele benziyor
  • kesinlikle tavsiyew etmiyorum yağmurlu havalarda büyük sıkıntılara yol acıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    H7 ampul tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    H4 farlar hiç aydınlatmıyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en iyisi osram cool blue hyper 5000k ve cool blue mega 4300k dir. h1 h4 h7 versiyonlari mevcut. omrude 9 ila 12 ay arasinda rahatlikla gidiyor. bunun yaninda sizlere diger onerim osram nightbraker far lambasi. h1 h3 h4 h7 ve h11 secenekleri mevcut. dunyanin en cok isik veren halojen lambasi. 90 % daha fazla isik ve 10 % daha beyaz isik verir standart lambalara gore.
  • Bende beyaz ampül tavsiye etmiyorum. ARkadaşın hevesi kırılacak ama gerçekten performans çok düşüo yağışlı havalarda. Uzağıda pek aydınlatmıyor.

Normal ampüle göre daha beyaz dahaa parlak ve daha güzel bir aydınlatma için osram nightbreaker öneririm kesinlikle. Yine sarı bir aydınlatma ama civcic sarısı değil tabikide

Aydınlatmasını merak edenler için

narva beyaz ampüller

narva beyaz ampüller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 19 Şubat 2009; 20:34:53 >

• Hoşmuş yazılımcı abiBir masraf daha çıktı alacağım arabaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:Power:.

Hoşmuş yazılımcı abiBir masraf daha çıktı alacağım arabaya

Çok güzel ya bugün değiştirdim kaza yaptığımızda çıakrtmıştım o kazada bile patlamamışlar hala sapasağlam Dün aracı aldım 1 gün gelen ampüllerle kullandım onlarda osrammış. Toyota fabrikasından öyle gelmiş güzel aydınlatıyordu ama böyle parlak ve beyaz değildi daha sarıydı uzunları çok güzeldi ama bana kısalar biraz daha önemli olduğu için taktım bun night breakerları tekrar ve arada ciddi fark varya

Daha net ve güzel aydınlatıyor. Taa karşıdaki trafik tabelaları bile aydınlanıyor. Tavsiye ederim yani çiftini 30 a aldım ben.

Ama far yapısı çok fark ediyor. Resimler güzel çıkmış demi bu aydınlığı o beğenmedikleri toyotanın yuvarlak farları veriyo işte ama bundan sonraki 2000 kasasındaki düz farlar böyle aydınlatmıyor hiç.

narva beyaz ampüller

Arkadaşın topici de sabote ettik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 19 Şubat 2009; 21:09:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online
    Bende beyaz ampül tavsiye etmiyorum. ARkadaşın hevesi kırılacak ama gerçekten performans çok düşüo yağışlı havalarda. Uzağıda pek aydınlatmıyor.
    Normal ampüle göre daha beyaz dahaa parlak ve daha güzel bir aydınlatma için osram nightbreaker öneririm kesinlikle. Yine sarı bir aydınlatma ama civcic sarısı değil tabikide

Bugüne kadar birçok beyazımtrak ampullerden kullandım.Görüntü olarak çok hoş ama kaliteli aydınlatma konusunda yetersiz kaldıklarına defalarca şahit oldum.Nb kadar etkili bir halojen ampul görmedim ...

• xenon bile yağmurlu havada görüşü düşürüyor beyaz ampüller daha beterdir herhalde
  • Ey beyaz ışık meraklıları,
    aman ayarını iyi yapında karşıdan gelenlerden küfür yemeyin...
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Bu night breakerlar yağmurlu ve karanlıkta nasıl acaba,bide zaman geçmiş ama o paraya iyi bulmuşun nightları..
    Bende ki standart h4 sarı ampuller geceleri yetersiz kalıyor da o yüzden ne yapsak bilemedimXenonlar da çok para...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nighbr. al ama hem pahalı hem de kısa vadede patlıyor. en iyisi silverstar ama sakın ha sakın xenon taktırma yağmurda önünü göremezsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.