Şimdi Ara

OSRAM MI, NARVAMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARACIMDA ŞU AN 100 WATT LIK SARI IŞIK TAKILI VE FAR RÖLESİ VAR . AYDINLATMA SORUNUM YOK AMA BEYAZ IŞIK ALMAK İSTİYORUM AMA EKONOMİK OLSUN DİYORUM.OSRAM İYİ DİYOLAR AKLIM OSRAMDA AMA SİZ NEDERSİNİZ.??????

• İmkanın varsa xenon kit al hatta mercekli far da varsa çok süper olur ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

İmkanın varsa xenon kit al hatta mercekli far da varsa çok süper olur ...
    Beyaz ışık istiyorsan bu 2 markanın dışında tek bir şey öneririm.Philips Diamonvision 5000K.Bu ampul en iyi beyaz aydınlatmayı sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Beyaz ışık istiyorsan bu 2 markanın dışında tek bir şey öneririm.Philips Diamonvision 5000K.Bu ampul en iyi beyaz aydınlatmayı sağlıyor.

Alıntıları Göster
    ben çifti 22 liraya osram cool blue aldım. çıkardığım ampuller 100w dı bunlar 55w ve çok daha iyi ışık veriyor. ilk takıldığında anlaşılmasada diğer arabalarla karşılaştırıldığında ve karanlıkta ışığın daha beyaz olduğu bağriz bir şekilde anlaşılıyor.
  • quote:

Alıntıları Göster
    philips biraz pahalı fiyat olarak herkes philps diyor ama neredeyse 100 ytl civarında bu paratı verip bide memnun kalmamak var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nctemiz

philips biraz pahalı fiyat olarak herkes philps diyor ama neredeyse 100 ytl civarında bu paratı verip bide memnun kalmamak var.

Alıntıları Göster
    Philips alacağına farlarını açmadan git daha iyi..

Kendini aydınlatmaktan aciz Philips..

Xenon fiyatları bukadar dusmuşken 100 ytl Philips e para vermen çok saçma.

Aracın ne bilmiyorum ama 130 ytl den başlayan xenon kıtler herhangi bir halojen ampulden 10 kat daha guzel gorunur ve gosterir.

• quote:

Orijinalden alıntı: happycar

Philips alacağına farlarını açmadan git daha iyi..

Kendini aydınlatmaktan aciz Philips..

Xenon fiyatları bukadar dusmuşken 100 ytl Philips e para vermen çok saçma.

Aracın ne bilmiyorum ama 130 ytl den başlayan xenon kıtler herhangi bir halojen ampulden 10 kat daha guzel gorunur ve gosterir.

Alıntıları Göster
    Arkadaş beyazlık istediği için önerdim ben Philips'i.Yoksa Diamonvision'lar beyazlıktan başka hiçbir fazlası yok.Aydınlatması iyi değil.Sadece görüntüsü var işte.

Ama madem güçlü ışık istiyor ya xenon takacak ya da Osram Nightbreaker.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Osram mı Philips mi?
    5 yıl önce açıldı
    Kaliteli H4 Ampül Arıyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaş beyazlık istediği için önerdim ben Philips'i.Yoksa Diamonvision'lar beyazlıktan başka hiçbir fazlası yok.Aydınlatması iyi değil.Sadece görüntüsü var işte.

Alıntıları Göster
    Yok ben arkadasa cavaben yazmıştım.

Forumda hemen her konuda bilgi sahibi olduğunu zaten görüyorum.

Dogru sadece görüntüsü var.

Ama madem güçlü ışık istiyor ya xenon takacak ya da Osram Nightbreaker sözlerine aynen katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: happycar

Yok ben arkadasa cavaben yazmıştım.

Forumda hemen her konuda bilgi sahibi olduğunu zaten görüyorum.

Dogru sadece görüntüsü var.

Ama madem güçlü ışık istiyor ya xenon takacak ya da Osram Nightbreaker sözlerine aynen katılıyorum.

Alıntıları Göster
    aracım renault 19 satıcıya ve forumlarda araştırdığıma göre night braker sarı ışık veriyo beyaz değil

arkadaşın dediğine göre xenon kitler çok ucuzladı geçen 135 ytlye gördüm ama benim araçta nasıl olur uyamı markaya göre değişirmi fiyat bilmiyorum.

NARVA 100 WATTLIK HOLOJEN LAMBA ALSAM NASIL OLUR ?

• quote:

aracım renault 19 satıcıya ve forumlarda araştırdığıma göre night braker sarı ışık veriyo beyaz değil

arkadaşın dediğine göre xenon kitler çok ucuzladı geçen 135 ytlye gördüm ama benim araçta nasıl olur uyamı markaya göre değişirmi fiyat bilmiyorum.

NARVA 100 WATTLIK HOLOJEN LAMBA ALSAM NASIL OLUR ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nctemiz

Nightbreaker'lar beyaz vermiyor zaten.Amacınbeyazlıksa Philips Diamondvision'u tavsiye ettm zaten.
    100W'lık ampul alıp ta zarar verme tesisatına.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nctemiz

Nightbreaker'lar beyaz vermiyor zaten.Amacınbeyazlıksa Philips Diamondvision'u tavsiye ettm zaten.
    100W'lık ampul alıp ta zarar verme tesisatına.

Alıntıları Göster
    daha öncedende aracımda 100 wattlık ampul takılı idi farların içinde şimdilik bir sorun yok bu arada 3 senedir aynı ampuller takılı öyle geceleri çok uzun mesafe giden biri değilim gerçi elektrikli malzemelere güvenmek doğru değil ne olur olmaz uzun gitmiyorum diye bişey olmaz mantığı yanlış philipsler çok pahalı sanırım senin aracında takılı ondan tavsiye ediyosun kullandın yani ama kit almak daha dogru biraz daha verip yollarda kit takılı araçları görüyorum ışıl ışıl beyaz saça saça gidiyolar.

• quote:

daha öncedende aracımda 100 wattlık ampul takılı idi farların içinde şimdilik bir sorun yok bu arada 3 senedir aynı ampuller takılı öyle geceleri çok uzun mesafe giden biri değilim gerçi elektrikli malzemelere güvenmek doğru değil ne olur olmaz uzun gitmiyorum diye bişey olmaz mantığı yanlış philipsler çok pahalı sanırım senin aracında takılı ondan tavsiye ediyosun kullandın yani ama kit almak daha dogru biraz daha verip yollarda kit takılı araçları görüyorum ışıl ışıl beyaz saça saça gidiyolar.

Alıntıları Göster
    Yok ben Philips kullanmıyorum.Ama beyazlık istediğin için önerdim.

• quote:

Yok ben Philips kullanmıyorum.Ama beyazlık istediğin için önerdim.

Alıntıları Göster
    ben phılıps dıamon vısıon ampulu kullandım.gorus olarak gece sıyah asfaltta sorunlu.yagmurda ve sıste problem.
    onun dısında xenon varmıs hıssını çok guzel verıyor.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

merhaba Osram Nightbreaker ampulu nerden temin edebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: sscasta

quote:

Alıntıları Göster
    bende osram renkli ampül var 40 ytl ye aldım çok arabanın içinden dıuşarısı beyaz görünüyor dışarıdan da arabanın farı mavi-beyaz görünüyor çok güzel ışık veriyor tavsiye ederim

ama xenon kit al imkanın varsa ?

• quote:

Orijinalden alıntı: @metin@

bende osram renkli ampül var 40 ytl ye aldım çok arabanın içinden dıuşarısı beyaz görünüyor dışarıdan da arabanın farı mavi-beyaz görünüyor çok güzel ışık veriyor tavsiye ederim

ama xenon kit al imkanın varsa ?

Alıntıları Göster
    ben geçen gün aldım aracıma narva 100w çok kaliteli ve yeterli ışık veriyo bence ilanımda aracımın resimleri var bi incele istersen resimden pek anlaşılmaz ama fikrin olsun

http://forum.donanimhaber.com/m_26737945/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: sscasta

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sscasta

quote:

gittigidiyor'da var sanırım.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sscasta

quote:

gittigidiyor'da var sanırım.

Alıntıları Göster
    narvanın 55wattlık ampullerini gecen kıs sonundan bu yaz sonuna kadar kullandım. aracım palio 2000.. renklendirmesi farları gercekten guzel arabaya ayrı bi hava katıyor ama sadece bu kadar.. ön görüş mesafesi çok kötü.. bi keresinde acil bi durumdan dolayı şileye gitmek zorunda kaldım bu narvalar takılıydı ve inanın eziyet cektim.. sonra yagmur yagdıgı vakit zaten ışık beyaz ve yolların yansıması daha fazla oldugu için önünüzü göremezsiniz.. bi gece arktan donuoum yol gorunmuo gözerim acımaya başladı ve ertesi gün sarı ışıklarımı geri taktım.. evet görüntü güzellik gitti ama hiç olmazsa göz sağlığım ve görüş mesafemi hesaba katarsak buna değer..

şimdi narvanın 100 wattlıkları cıkmış 35 liraya kadosanda satıolar.. istersen dene.. benim narvalarda torpidoda duruo sarılardan teki yanarsa lazım olur diye :)

100 lirada philipse werme sakın git 150ye xenon taktır daha ii..

• quote:

Orijinalden alıntı: dewr

narvanın 55wattlık ampullerini gecen kıs sonundan bu yaz sonuna kadar kullandım. aracım palio 2000.. renklendirmesi farları gercekten guzel arabaya ayrı bi hava katıyor ama sadece bu kadar.. ön görüş mesafesi çok kötü.. bi keresinde acil bi durumdan dolayı şileye gitmek zorunda kaldım bu narvalar takılıydı ve inanın eziyet cektim.. sonra yagmur yagdıgı vakit zaten ışık beyaz ve yolların yansıması daha fazla oldugu için önünüzü göremezsiniz.. bi gece arktan donuoum yol gorunmuo gözerim acımaya başladı ve ertesi gün sarı ışıklarımı geri taktım.. evet görüntü güzellik gitti ama hiç olmazsa göz sağlığım ve görüş mesafemi hesaba katarsak buna değer..

şimdi narvanın 100 wattlıkları cıkmış 35 liraya kadosanda satıolar.. istersen dene.. benim narvalarda torpidoda duruo sarılardan teki yanarsa lazım olur diye :)

100 lirada philipse werme sakın git 150ye xenon taktır daha ii..

Alıntıları Göster
    evet dewr abi söylediklerine bende katılıyorum eğer aracınızda sis farı yoksa kesinlikle orjinal ampüllerinizi değiştirmeyin çünkü yağmurlu karlı sisli havalarda önünüzü hiç ama hiç göremesssiniz ama illede takmak istiyorsanız renkli ampül osram gibi philips gibi kaliteli ampüller takın ama bu ampüllerde pahalı olduğu için bunlara harcayağınız paraylada 125-135-150 ytl gibi fiyatlara xenon kit taktırabilirsiniz kit taktırdığınız zaman her türlü hava koşulunda rahat edebilirsiniz (6000k nın üzerinde taktırmadığınız sürece )

• quote:

Orijinalden alıntı: @metin@

evet dewr abi söylediklerine bende katılıyorum eğer aracınızda sis farı yoksa kesinlikle orjinal ampüllerinizi değiştirmeyin çünkü yağmurlu karlı sisli havalarda önünüzü hiç ama hiç göremesssiniz ama illede takmak istiyorsanız renkli ampül osram gibi philips gibi kaliteli ampüller takın ama bu ampüllerde pahalı olduğu için bunlara harcayağınız paraylada 125-135-150 ytl gibi fiyatlara xenon kit taktırabilirsiniz kit taktırdığınız zaman her türlü hava koşulunda rahat edebilirsiniz (6000k nın üzerinde taktırmadığınız sürece )

Alıntıları Göster
    arakdaşlar bi tanıdığım phılıps diamond vision taktırmış resimler=)

OSRAM MI, NARVAMI

OSRAM MI, NARVAMI

OSRAM MI, NARVAMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 4 Ekim 2008; 15:17:00 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.