Şimdi Ara

Nascar The Game 2013 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyiye benziyor ama içim ısınmadı benim oyuna.
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Hocam orjinal almışsın galiba, nasıl izlenimlerin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

Hocam orjinal almışsın galiba, nasıl izlenimlerin?

Vakit bulup incelemem lazım fakat ilk başlarda bana arcade gibi geldi ve en önemlisi sanki pistleri orjinalinden ufak yapmışlar. Online yarışlarda bir şey anlaşılmıyor her yer kazma dolu lunaparkta çarpışan arabaları oynuyoruz resmen. Vakit ayırıp denemek lazım.

• Talladega Superspeedway pistinde
  • oyun rezalet 5dk oynuyorsun arkadan bir andaval geliyor vuruyor hooop sarı ışık atıyorum 20. sıradayım direk 30 35 buralara kadar geriliyorum 5dk oynuyorum öküzün biri başkasına çarpıyor ve ben gene sıramı kaybediyorum dk başı sarı ışık yanıyor oyunu sildim
  • İnsanları oyundan soğutmayın...orjinal almayanlar işkembeden yorum yazmasın....oyun kaliteli, tavsiye ediyorum.
  • Garunda.netten alalım hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarışa bak 267 tur . Bir süre sonra bırakıp çıktım yarıştan.

Nascar The Game 2013
  • G27 ile oynamaya çalıştım da, yolun eğiminden dolayı araba sola çekiyor, haliyle direksiyon da sola dönüyor. Onu ortada tutmak için güç harcıyorsun sonra viraja gelince normal bi sol yapıyorsun ama direksiyon daha kolay döndüğü için fazla oluyor sonra gel de yarış kazan. Alışamadım gitti.
  • Nascar araçlarında Camber ve Caster ayarları farklıdır mesela atıyorum ön sol -3.50 ise ön sağ -3.20 gibi buda aracın sola akmasını sağlar yarış boyunca dönüş yapıldığı için. Setup kısmından bu ayarları eşitleyerek aracın düz gitmesi sağlanır fakat eğer bu oyun simülasyonsa dönüşlerde zorlanma ve lastik aşınmalarında yarışı olumsuz etkilicek negatif farklılıklar olur.Bu setup ları gerçek sim olan ARCA sim racing oyunuyla mukayese ederek dedim belki bu oyunda tam randıman vermiyebilir online yarışlar hemen başladığı için setup alanıyla fazla ilgilenemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Nascar araçlarında Camber ve Caster ayarları farklıdır mesela atıyorum ön sol -3.50 ise ön sağ -3.20 gibi buda aracın sola akmasını sağlar yarış boyunca dönüş yapıldığı için. Setup kısmından bu ayarları eşitleyerek aracın düz gitmesi sağlanır fakat eğer bu oyun simülasyonsa dönüşlerde zorlanma ve lastik aşınmalarında yarışı olumsuz etkilicek negatif farklılıklar olur.Bu setup ları gerçek sim olan ARCA sim racing oyunuyla mukayese ederek dedim belki bu oyunda tam randıman vermiyebilir online yarışlar hemen başladığı için setup alanıyla fazla ilgilenemedim.

Hocam araç sola aksın akmasına da, direksiyon çok sıkıntı oluyor. Viraja gelince istediğimden fazla çeviriyorum ve cümbüş başlıyor.

Galiba Nascar olayı benlik değil. Bilgi için teşekkürler.

• ai araçlar sanki çarpmaya programlanmış, yarış çizgisini takip etmeme ragmen arkadan gelip takıyorlar, sonrası spin, uyarı pit cezası bana yazıyor saçma olmuş, belki klavyeyle oynadıgım içindir. Dönüşlerde aracı tamamen sabit tutmak kolay degil, benim araç orda yokmuş gibi aptalca yazılmış scripti uyguluyorlar.
  • Grafikler çok iyimiş gercekten
  • hatalar hala devam ediyor anlaşılan,insan bi düzeltir hatalarını
  • Oyun bence çok zevkli..grafikler de üst düzeyde, NASCAR atmosferini baya baya yansıtıyor. Araçların gelip arkadan çarpması ve o çarpma sonrasında hakimiyeti sağlayıp devam edebilme zaten işin özü ve zevki..tabi Nascar bu, gerçeğinde olduğu gibi oyunda da tam konsantrasyon lazım, pistlerde iyi antrenman yapıp, ezberlemek gerek..Bu daha da heyecanlandırıyor oyuncuyu yarış esnasında..Bu arada Replay videoları araba yarışı oyunlarında hazırlanmışlar arasında en iyilerinden..

Kısacası, çıkan tüm yarış oyunlarını yalayıp yutmuş ve bu yaz sıcağında fellek fellek yarış oyunu arayanlar için ilaç gibi bir oyun..Ekim'de çıkacak olan WRC 4'e kadar hayli hayli idare eder..tavsiye ederim
  • Of of of !!

Nascar The Game 2013
  • amerikalılar ve zevkleri

6 saat aralıksız sola dönmekten bıktım, çıkıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Nascar araçlarında Camber ve Caster ayarları farklıdır mesela atıyorum ön sol -3.50 ise ön sağ -3.20 gibi buda aracın sola akmasını sağlar yarış boyunca dönüş yapıldığı için. Setup kısmından bu ayarları eşitleyerek aracın düz gitmesi sağlanır fakat eğer bu oyun simülasyonsa dönüşlerde zorlanma ve lastik aşınmalarında yarışı olumsuz etkilicek negatif farklılıklar olur.Bu setup ları gerçek sim olan ARCA sim racing oyunuyla mukayese ederek dedim belki bu oyunda tam randıman vermiyebilir online yarışlar hemen başladığı için setup alanıyla fazla ilgilenemedim.

Hocam araç sola aksın akmasına da, direksiyon çok sıkıntı oluyor. Viraja gelince istediğimden fazla çeviriyorum ve cümbüş başlıyor.

Galiba Nascar olayı benlik değil. Bilgi için teşekkürler.

Logitech profilerdan centering springi kapatabilirsin bunun için.

• Ya abicim ben böyle saçmalık görmedim.. Sinirden oyunu sildim attım az önce. Bi arabanın sağı solu bu kadar oynar mı? Bazı pistlerde araba virajı yan vermeden alamıyo yahu.. Ki yarış oyunları konusunda epey tecrübeliyim, ama şundan yüzde 500 eminim ki bir araba o şekilde spin atamaz. Hele ki o hızda. O kadar da hassas davranıyorum, kendim toparlıyorum vesaire ama bu tam anlamıyla saçmalık.

Not: Klavyeyle oynuyorum, yanda Logitech Momo Racing var ama onu kullanmıyorum, kullanmadım, kullanmak da istemiyorum, güzel güzel klavyemle oynayabilmek istiyorum bu oyunu bi tarafları oynamadan.
    Ayrıca herhangi bi tuning vesaire yapmadım, sadece tüm upgrade'leri satın aldım.

Herhangi bi tavsiyesi olan varsa konuyu her gün dikkatle takip ediyor olacağım, lütfen paylaşın. Şimdiden çok çok çok teşekkürler!
  • Dipdipnot : Oyunun orjinaline sahip değilim ancak uzun zamandır beklediğim bi oyundu, hiçbir oyunu tam anlamıyla denemeden satın almam. Ve bu oyunu "kesin alıcam" zihniyetiyle oynuyodum bu geceye kadar. Bu geceden sonra tek güvendiğim kaynak olan DH tayfası bana sıkıntımda yardımcı olabilirse ve oyun istediğim kıvama gelirse oyunu satın alacağım..

Tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.