Şimdi Ara

Nascar The Game 2013 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben betayı sildim GamePad ayarlarını tutturamayınca .Oyun çıksın full sürümünü denicem sime yakınsa Steam 'dan orjinalini alıcam . Arca 'dan başka uzun zamandır PC 'ye Nascar oyunu çıkmıyor ,devamlı rFactor modlayıp turladık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Yapımcı Eutechnyx yıllardır PC'ye tek bir oyun çıkarmamış bir firmaydı ama oyunları konsollarda pek tutmayınca PC'ye yönelelim belki ilgi alaka olur mantığıyla yaklaşmış sanırım. Önce Free2Play Auto Club Revolution ile PC platformuna girdiler. Geçen seneden bu yana da geliştiriyorlar oyunu. Fizik olarak Nascar'daki motor kullanılıyor. Sürüş dinamikleri sim olmasada arcade oyunlara göre daha zor ve gerçekçi sürüş imkanı veriyor iki oyun da.

ACR'yi sitesinden deneyebilirsiniz.

http://autoclubrevolution.com/en/

ACR yi kurmam ile silmem bir oldu.Kokpit kamerası olmayan oyun oynamam bu saatten sonra,zaten direksiyon ayarlarınıda beceremedim

• ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Betayı deneme şansımız var mı peki?
  • hasarlar nasıl gerçekçi mi
  • Abi oyun masmavi havası harika yav gerçek çilik harika beta şuan var ama betada hatalı bazı şeyleri de full ü listelenmiş mkidrow da 20 days orjinal de alınır aslında
  • eutechnyx in ps3 için yaptığı Ferrari challenge bir ara favori oyunumdu..keşke onu pcye uyarlayıp çıkarsalar, hiç düşünmeden alırdım, cok sim olmasada sürüş bence cok başarılıydı o oyunda...
  • Yabancı forumlardaki yorumları baya bi okudum da oyun oldukça detaylı ve sürükleyici gözüküyor. Kariyer modda para kazanıp sponsor alıp aracı geliştirebiliyormuşuz.Yarışların çok heyecanlı geçtiği de videolardan belli oluyor zaten. Valla betayı bir deneyim de alabilirim oyunu bu kıtlıkta. 4 pack ile ucuza almak için üç tane daha yiğit çıkar mı bu forumdan acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

Yabancı forumlardaki yorumları baya bi okudum da oyun oldukça detaylı ve sürükleyici gözüküyor. Kariyer modda para kazanıp sponsor alıp aracı geliştirebiliyormuşuz.Yarışların çok heyecanlı geçtiği de videolardan belli oluyor zaten. Valla betayı bir deneyim de alabilirim oyunu bu kıtlıkta. 4 pack ile ucuza almak için üç tane daha yiğit çıkar mı bu forumdan acep?

key ile almak daha ucuza gelir,o şekilde geçerli olsaydı indirim keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 5 Temmuz 2013; 17:18:34 >
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Bu oyun azınlığa hitap edeceği için key olarak bulunur mu emin değilim.Bulunsada benim pek içime sinmiyor.
  • Arca sim racing de kariyer yada sezon yapamıyoruz acaba ona benzer bir mod varmı ?
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Kariyer de var sezonda. Hatta efsanevi eski yarışlarında olduğu modlar da mevcut. Youtube da oyunu tanıtan birçok video mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

Kariyer de var sezonda. Hatta efsanevi eski yarışlarında olduğu modlar da mevcut. Youtube da oyunu tanıtan birçok video mevcut.

Murat saol. Ben Arca sim için mod sormuştum o oyunda karier ve sezon yarışları yok tek yarışlar var artı online yarışıyorsun karier olsa süper olurdu.
  •  Nascar The Game 2013

Heyecanla bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakuragi Hanamichi -- 5 Temmuz 2013; 20:09:03 >
  • Kısmetse bu gün çıkıyor oyun.
  • Nascar Rumble gibi olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nooxn

Nascar Rumble gibi olamaz

Burda bir kaç kişi ben dahil bu oyunun betasına sahip oldu saatlerce test yaptı yinede bilir kişi gibi konuşmadı ,sen yukarıya videosunu koyduğum Nascar Rumble 'i bu oyunla mukayesemi ediyorsun. Burada yazılanları okuyup oyunu almaya yada almamaya karar vericek insanlar var bu insanları niye şaşırtıyorsun daha çıkmamış bir oyun için .Gökten zembille inmiş gibi buraya yorum atıcan allah bilir birdaha uğramıcan bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

quote:

Orijinalden alıntı: nooxn

Nascar Rumble gibi olamaz

Burda bir kaç kişi ben dahil bu oyunun betasına sahip oldu saatlerce test yaptı yinede bilir kişi gibi konuşmadı ,sen yukarıya videosunu koyduğum Nascar Rumble 'i bu oyunla mukayesemi ediyorsun. Burada yazılanları okuyup oyunu almaya yada almamaya karar vericek insanlar var bu insanları niye şaşırtıyorsun daha çıkmamış bir oyun için .Gökten zembille inmiş gibi buraya yorum atıcan allah bilir birdaha uğramıcan bile.

Kişisel yorumumu söyledim. Ayrıca kimseye bu oyunu almayın rezalet gibi bir cümle kullanmadım. Bu kadar hiddetlenecek ne var bunda anlamadım? İnsanları şaşırtsam oyun rezalet tavsiye etmiyorum falan demem gerekirdi. Ve son olarak oyun Nascar Rumble kadar olamaz. Zevkler ve renkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 24 Temmuz 2013; 3:40:58 >

• 1 saat sonra kısmetse İndianapolis ' deyim.
  • İlk online yarışı yaptık

Nascar The Game 2013

• Yarıştan önce İndianapolis 'de ısınma turu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.