Şimdi Ara

Nascar The Game 2013 (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Logitech Force Driving GT ile oyunu oynamaya çalışıyorum fakat direksiyon dönmüyor çok az dönüyor milimetrik. Yardımcı olur musunuz?
  • Fena değil, vakit geçirtiyor. Zırt pırt kaza yüzünden sıra kaybetmemek için flag rules değiştirmeyi deneyin. Career de 1 sezon bitirdim. Fakat bir sorunum var pro driver setup larının hepsini aldım ama bulamıyorum uygulamak için. Oyun orjinal olmadığı için sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilenbilir -- 31 Temmuz 2013; 0:17:48 >
  • Oyun güzel hele ARCA SİM RACİNG den sonra ilaç gibi geldi. ARCA kadar simülasyon değil fakat oyun çok iyi . Nascar yarış kurallarına uyarak oynuyabilirseniz dahada zevkli oluyor.
  • Uzuuuun zamandır PC de nascar oynanmıştım çok iyi geldi walla..green flag green flag go go go.. Bu oyundaki telsiz konuşmaları kadar insanı havaya sokan başka oyun görmedim..

Nascar oyunlarının kaderi böyledir ne yazıkki..İnsanlar araba yarışı diye alıp hayal kırıklığına uğrarlar..

Nascar havasını birebir yansıtan müthiş bir oyun olmuş..Kokpit içi grafikler ile biraz daha uğraşılsa (eldivenler mesela) daha şık olacak idi..

Bunun dışında zaten lisanslı pistler sürücüler ve araçlar var..Oyunun harici grafikleri oldukça iyi..Bir smooth luk seziliyor ki çok hoşuma gitti..Renk paleti capcanlı..

Klavyeden oynamak epeyce zor..40 civarı araç dar pistler araçlar zaten kıvrak değil tank gibiler..O karambolde pistte tutunmak hep çok zor hemde müthiş zevk verici..

Daha evvelki papyrus un nascar oyundan fazlası var eksiği yok..O seriyi sevenler bunuda alabilirler bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Budfox -- 4 Ağustos 2013; 2:12:55 >

• her oyunun kendine göre bir hayran kitlesi var sokak yarışı tarzı sevenler böyle pist oyunlarına ısınamazlar aynısı f1 için de geçerli
  • ya ben oyunu tam ekran yapamıyorum başlat menüsü gözüküyo oyunu oynarken nasıl çözebilirim bu sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARBAROS/34

ya ben oyunu tam ekran yapamıyorum başlat menüsü gözüküyo oyunu oynarken nasıl çözebilirim bu sorunu

alt+enter dene. Oyunu oynadım ve sildim bana göre değil.
  • kolay gelsin arkadaşlar.Oyunda herşey hazır yarışa girileceği sırada loading ekranı bir türlü gitmiyor.İnternette de bu sorun varmış hep fakat çözüm de bulamadım.Oynayan arkadaşlardan yardım bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitesr

Dipdipnot : Oyunun orjinaline sahip değilim ancak uzun zamandır beklediğim bi oyundu, hiçbir oyunu tam anlamıyla denemeden satın almam. Ve bu oyunu "kesin alıcam" zihniyetiyle oynuyodum bu geceye kadar. Bu geceden sonra tek güvendiğim kaynak olan DH tayfası bana sıkıntımda yardımcı olabilirse ve oyun istediğim kıvama gelirse oyunu satın alacağım..

Tekrar teşekkürler.

Üstat ben de çok eski racing oyuncularından sayılırım. Herhalde 17-18 yıldır araba yarışı oynuyorum, senin görüşlerini de paylaşıyorum. Daha önce NASCAR hiç oynamadım, izlemedim. Oynaması benim için çok zor bir oyun, hala beceremiyorum. Zorluk seviyesini easy ye kadar getirdim ama sanıyorum kavrayamadığım bazı mantıkları var.
    Anladığım bir kaç şeyi anlatayım;
    Öncelikle bu oyunu hatta bu sporu bir araba yarışı olarak görmemek lazım çünkü burdaki araçlar bildiğimiz otomobil değil. Evet aletler dört teker üzerinde belki ama dizaynlarının, mühendisliklerinin normal bir otomobille alakası yok.
    Bi kere tüm arabalar default olarak sola çekiyor, çünkü bütün yarışlar sola dönüşlü.
    Araçların tekerlekleri herhangi bir otomobil gibi tepki vermiyor; muhtemelen tekerlek dönüş açıları standart bi otomobile göre çok daha düşük. Yani bu araçlarla u dönüşü yapmak isterseniz, herhangi bir otomobilden 5 kat büyük bir daire çiziyorsunuz. Haliyle yön değiştirmeye çalışırken verdiği tepkiler çok farklı.
    Frenleme mantığının bildiğimizle (sandığımzıla) alakası yok, savrulmalar bile fizik kurallarına aykırı gibi görünüyor. Bir otomobilde ve otomobil yarışında virajlarda araç geçmenin prensibi "geç fren"dir. Frene geç basarsan önündeki aracı geçersin. Sonra yaptığın; becerinle ve otomobilinle alakalı olarak ya rakibe el sallamak ya da parçalanmış bir otomobille oturup ağlamaktır. Bu oyunda Freni erken yapacaksın ama ayarını tutturman gerekiyor. Hala tam olarak çözemedim.

Şunu demeye çalışıyorum; bir çok iyi otomobil yarışındaki araçların tepkileri gerçek hayatla benzetebiliyorsunuz. Mesela NFS:Shift deki bir Scirocco sokakta da çok büyük oranda benzer tepkiler veriyor. O şekilde döner, o şekilde kayar, trafikte virajı da, sollamayı da neredeyse oyundaki gibi yaparsınız. Yani otomobil nasıl kullanılıyorsa NFS:Shifti de %70-80 oranında öyle oynarsınız. Ve "harbiden araba gibi tepki veriyo, süpermiş" dersiniz.
    Ama burdaki otomobillerle (muhtemelen gerçekte de öyledir) sokakta gidemezsiniz, viraj alamazsınız, araç sollayamazsınız. Anladığım kadarıyla bu araçlar bildiğimizin çok dışında ayarlara sahip.
    Biz de bu yüzden bir türlü mantığını kavrayamıyoruz sanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: realthing

Üstat ben de çok eski racing oyuncularından sayılırım. Herhalde 17-18 yıldır araba yarışı oynuyorum, senin görüşlerini de paylaşıyorum. Daha önce NASCAR hiç oynamadım, izlemedim. Oynaması benim için çok zor bir oyun, hala beceremiyorum. Zorluk seviyesini easy ye kadar getirdim ama sanıyorum kavrayamadığım bazı mantıkları var.
    Anladığım bir kaç şeyi anlatayım;
    Öncelikle bu oyunu hatta bu sporu bir araba yarışı olarak görmemek lazım çünkü burdaki araçlar bildiğimiz otomobil değil. Evet aletler dört teker üzerinde belki ama dizaynlarının, mühendisliklerinin normal bir otomobille alakası yok.
    Bi kere tüm arabalar default olarak sola çekiyor, çünkü bütün yarışlar sola dönüşlü.
    Araçların tekerlekleri herhangi bir otomobil gibi tepki vermiyor; muhtemelen tekerlek dönüş açıları standart bi otomobile göre çok daha düşük. Yani bu araçlarla u dönüşü yapmak isterseniz, herhangi bir otomobilden 5 kat büyük bir daire çiziyorsunuz. Haliyle yön değiştirmeye çalışırken verdiği tepkiler çok farklı.
    Frenleme mantığının bildiğimizle (sandığımzıla) alakası yok, savrulmalar bile fizik kurallarına aykırı gibi görünüyor. Bir otomobilde ve otomobil yarışında virajlarda araç geçmenin prensibi "geç fren"dir. Frene geç basarsan önündeki aracı geçersin. Sonra yaptığın; becerinle ve otomobilinle alakalı olarak ya rakibe el sallamak ya da parçalanmış bir otomobille oturup ağlamaktır. Bu oyunda Freni erken yapacaksın ama ayarını tutturman gerekiyor. Hala tam olarak çözemedim.

Şunu demeye çalışıyorum; bir çok iyi otomobil yarışındaki araçların tepkileri gerçek hayatla benzetebiliyorsunuz. Mesela NFS:Shift deki bir Scirocco sokakta da çok büyük oranda benzer tepkiler veriyor. O şekilde döner, o şekilde kayar, trafikte virajı da, sollamayı da neredeyse oyundaki gibi yaparsınız. Yani otomobil nasıl kullanılıyorsa NFS:Shifti de %70-80 oranında öyle oynarsınız. Ve "harbiden araba gibi tepki veriyo, süpermiş" dersiniz.
    Ama burdaki otomobillerle (muhtemelen gerçekte de öyledir) sokakta gidemezsiniz, viraj alamazsınız, araç sollayamazsınız. Anladığım kadarıyla bu araçlar bildiğimizin çok dışında ayarlara sahip.
    Biz de bu yüzden bir türlü mantığını kavrayamıyoruz sanıyorum.

Çok çok iyi yazmışsın patron, ellerine sağlık. Büyük ihtimalle de haklısın. Ama benim söylemek istediğim şey, ne olursa olsun bu bir oyun. Simülasyon değil. Sürüşün mümkün olduğunca realistik tutulmaya çalışılması gerekir tabi ki, ama bazı unsurlar vardır, onlar video oyunlarına birebir yansıtılamaz, yansıtılmamalıdır.

Benim bahsettiğim olay şu.. Arabayla 3-4 tur atarken sıkıntı yok. Hatta geçiyorum çoğunluğu, aerodinamiği falan çok çok iyi kullanıyorum. Sorun şu ki, 3-4 tur ilerledikten sonra artık lastik mi ısınıyor, en önde olduğum için farklı bir hava akımı mı oluyor ne oluyor hiç bilmiyorum, araba düz GİTMİYOR. 2 saniye bile düz gitmiyor.. Eğer bu bir bug değilse ve gerçek nascar pilotlarının karşılaştığı türden birşey ise, bu tamamen yukarıda bahsettiğim "oyuna yansıtılmaması gereken unsurlar" kategorisine giriyor..

Neyse bakalım, ben açıkçası hala bunun bir tür bug olduğunu düşünüyorum, 2014 içinde oyunu tekrar indirip denerim :)

• hocam kesinlikle bug degildir. Suan oynadigim oyunda ( iracing ) nascar bolumunde lastik erimesi var arabayi olabildigince kaydirmadan surmen gerekiyor lastikler eridigi an arabayi tutamazsin, pite girip lastikleri degistirmen gerekir.

Size tavsiyem araba oyunlarini seviyorsaniz iRacing e gelin gercekligin dibine vurulmus bir oyun. Herseyiyle en ust siradadir yaris ve fizik bakimindan. Pistler lazer scan dir en ufak cukuru bile birebir ayni yansitirlar oyun arabalar en ufak vidalarina kadar sokulup scan edilir bu yaris konusunda ustlerine yoktur dunyanin en iyi yaris oyunudur, gercek yariscilar bile burda pratik yapiyor videolarida var.

Neden bunlari yazdim bende bilmiyorum sadece boyle oyunlarda zaman kaybetmeyip gercekten tutkunuz varsa araba yarislarina kesinlikle iracingi tavsiye ederim , bana pm yolu ile ulasabilirsiniz herturlu sorunuz icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %50 indirimle 19.99$ a düşmüş Steam'de, almak isteyenler kacirmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korsanını sorunsuz oynadım ama satın aldığım versiyonda direksiyon ayarları bir türlü olmadı

direksiyon ya çok hızlı dönüyor,ya hiç dönmüyor,sinir oldum
  • Nascar 2014'ün çıkacak olmasından dolayı Nascar The Game 2013,18 Şubat'a kadar 4.99 $

http://store.steampowered.com/app/225220/?snr=1_200_200_259_106
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.