Şimdi Ara

Nascar The Game 2013

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geliştirici: Eutechnyx
    Yayımcı: Eutechnyx
    Çıkış Tarihi: 24 Temmuz 2013

Nascar The Game 2013

Ön sipariş olarak Steam'de % 10 indirim ile 39.99$ yerine 35.99$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 20 Haziran 2013; 21:11:20 >

• Güzele benziyor, haber için teşekkürler. Bekliyoruz.
  • Betası mevcut,fullden farkı yok galiba,pistler,araçlar açık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

Betası mevcut,fullden farkı yok galiba,pistler,araçlar açık

Ozan betası steam damı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

Betası mevcut,fullden farkı yok galiba,pistler,araçlar açık

Ozan betası steam damı?

Hayır değil
  • Oyunu indirdim,sürüş pek sim gibi gelmedi.Direksiyon ayarlarınıda pek yapamadım ondanda olabilir ama frenleme ve vites değişimleri hiç gerçekçi gelmedi

Yarın daha uzun deneyeceğim,o zaman tam yorumumu yazarım
  • Oyunu merak ettim, Arca sim racing hala PC de kurulu inşallah ondan iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Game of Thrones (2011 - 2019)
    15 yıl önce açıldı
    Street Fighter IV: A New Beginning
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• O yüksek hızda kasanın aşırı sallanması türbünde yer açın bende geliyorum demeyla aynı anlamda. Galiba sim değil bu üzücü uzun zamandır PC ye nascar simi çıkmıyordu neyse beklemekte fayda var.
  • Oyun arcade e biraz fazla kaçmış,özellikle yol yarışlarında AI ler bildiğin geçiriyor
  • Oyuna GamePad 'i bir türlü tanıtamadım Xbax360 kontroler yükledim yine tanımadı ,oyunu ise kapatmanın imkanı yok

Nascar The Game 2013
  • AI ler ölüm yarışı modunda yarışıyo,çarpışan otolar gp si

exit to desktop dersen kapanır abi,benim direksiyona hiçbir ayar yapmadan kendi gördü,tuşlarınıda doğru atamışlar

2 tanede bug keşfettim...

- Change to track dediğimizde araçlar formasyonda takılıp kalıyorlar,yarış başlayamıyor...

- Sıralama turunu tekrar etmek istediğimizde motor sesleri kesiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 21 Haziran 2013; 18:12:00 >
  • Aynen exit to desktop diyorum oyun kapanıyor fakat alttan oyunun sesleri gelmeye devam ediyor tekrar exesine tıkladığımda zaten oyun şu an çalışıyor uyarısı veriyor.

Ctrl+Alt Gr+Delete yapıyorum buradada çalışan bir şey görünmüyor ilginç.
  • konuyu görmedim sorry
  • Klavye ile oynuyorum oyunu ama kontrol zor.Direksiyon dönmüyor.Ayrıca araç kaymaya başladığında otomatik kendi düzeltmeye çalışıyor.Tüm assistleride kapattım ama hala yardımcı olmakta ısrarcı
  • Sevinçten uçmaktayım şuan nascar yarışları izleyip hep oyununu oynamak istedim pc için yoktu olanlarda 99 yapımı vardı konsolda bende yoktu bu çok iyi oldu grafikler iyi baya lakin bazı hatalar var diyorsunuz beta olduğu için normaldir bence grafikler oldukça iyi gerçekçi arcade olabilir baya sim tarzı olmamıştır hatalar vardır ama beyler pc ye çıkmıyordu hiç çıkması çok iyi oldu çok farklı bir grafiği var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 4 Temmuz 2013; 14:30:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

Sevinçten uçmaktayım şuan nascar yarışları izleyip hep oyununu oynamak istedim pc için yoktu olanlarda 99 yapımı vardı konsolda bende yoktu bu çok iyi oldu grafikler iyi baya lakin bazı hatalar var diyorsunuz beta olduğu için normaldir bence grafikler oldukça iyi gerçekçi arcade olabilir baya sim tarzı olmamıştır hatalar vardır ama beyler pc ye çıkmıyordu hiç çıkması çok iyi oldu çok farklı bir grafiği var

oyun bence iyi,AI ler baya rekabetçi

Buglar ve multiplayer eklenince adam olur
  • Oyunun videolarını izledim de atmosfer olarak çok iyi gözüküyor oyun, yarışlarda çokta heyecanlı geçiyor gibi. Demosu yok maalasef, çıkınca bi denemek lazım ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

Oyunun videolarını izledim de atmosfer olarak çok iyi gözüküyor oyun, yarışlarda çokta heyecanlı geçiyor gibi. Demosu yok maalasef, çıkınca bi denemek lazım ama.

betası var,buglar dolu orası ayrı
  • Yapımcı Eutechnyx yıllardır PC'ye tek bir oyun çıkarmamış bir firmaydı ama oyunları konsollarda pek tutmayınca PC'ye yönelelim belki ilgi alaka olur mantığıyla yaklaşmış sanırım. Önce Free2Play Auto Club Revolution ile PC platformuna girdiler. Geçen seneden bu yana da geliştiriyorlar oyunu. Fizik olarak Nascar'daki motor kullanılıyor. Sürüş dinamikleri sim olmasada arcade oyunlara göre daha zor ve gerçekçi sürüş imkanı veriyor iki oyun da.

ACR'yi sitesinden deneyebilirsiniz.

http://autoclubrevolution.com/en/
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.