Şimdi Ara

BEST OF 2015

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene ki konuyu bulamadım :) merak edıyorum acaba kacırdıgım bırseyler oldu mu diye.
    2015 in en iyi yakaladıgımız fırsatları nelerdi hatırlayalım dedim bu son günlerde..

Benim görüşüm kesinlikle zizigo ayakkabı fırsatıydı. Yaklaşık 1000 tl lik 3 çift ayakkabıyı 180 tl ye aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• En akılda kalanı JD bana göre.
  • JD'yi erken farkedenler 10dan fazla ürün alabildi, ben geç farkettim, lazım olmayacak 3 ürün alabildim, stok kalmayınca :D
    JD hızlı giriş yaptı sektöre
  • Jd den 10 tane 10 dolarlık hediye alsanız 100 dolar yanı 300 tlyapar..
    Zızıgo da 1 tane 500 tl lik ayakkabıyı 60 a aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Jd den 10 tane 10 dolarlık hediye alsanız 100 dolar yanı 300 tlyapar..
    Zızıgo da 1 tane 500 tl lik ayakkabıyı 60 a aldım.

iyide JD den 10 dolarlık ürüne 5 cent ödedik yani 10 tane alsam 50 cent 1.5 tl :)
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Dostum istersen 1000 liralık ürünü 10 liraya al ama benim gördüğüm en ses getiren JD oldu. Çünkü yararlanan kişi çok fazla oldu. Bilmem anlatabildim mi
  • 2015 enlerinde, en kötülerinde parafly ın katsayı düşümü var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Game of Thrones (2011 - 2019)
    15 yıl önce açıldı
    Nascar The Game 2013
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cepteteb çok iyi sayılırdı ulaşımda %50 indirim. Akbil yükleyince bile %50 iade geliyordu
  • 3-5 hesapla n11 artan çek kampanyasını götürenler olmuştur.
    jd nin sayı sınırı erken geldi yoksa o da iyiydi. 3 ürün aldım. hepsi de işe yarar şeyler. :)
  • Tictoc, nuvo, cepteteb ulaşım(kısa sürdü)

Abi n11 de tictoc nuvo bkm ile 160 liralık alışverişi 40 lara düşürdüğümü bilirim. Sıcak fırsatlarda çok aktifim, bunlar üzerine fırsat tanımam.

Jd.com muhabbetine siteye güvenmedim girmedim, birde hopi vardı bir milyon paracık kıvırmasalar isimleri listedeydi.
  • Magrabi'nin 2 gün süren altlimitsiz 400₺'lik çeki de girmeli listeye.
    Herkes faydalanamadı ve sonrasında altlimit geldi ama ilk hali efsaneydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 liraya asus strix mousepad iyiydi
  • jd.com iyiydi ama sanıldığı kadar değil. 10 $ verdiler ama aldığımız ürünlerin ederleri o kadar değildi. aliexpresste 1$a satılan ürünü jd.comdan 5$'a aldık ki fiyat farkını anlayın.

Bana göre en iyisi n11 tictoc kampasıydı. Alt limitsiz 50 ve 100 TL'ler şahaneydi.
  • Tictoc 50tl cok fenaydi bkmde 30/20de guzeldi
  • En iyileri tictoc 50tl n11 ve paramıyönetebilirum 50tl teknosa- hepsiburadaydı.
    Bunun yanında iyi denebilecek pek birşeye ben denk gelmedim jd iyi sayılırdı. Paramara uygulaması 30tl sanal kart olusturana vermişti oda güzeldi :) bunların hepsi bu yıl oldu diye hatırlıyorum yanlışsam düzeltin :) zizigo adlı siteden nasıl oldugunu hala anlamadığım şekilde 2 harley 1 jack wolfskin bot 1 northface 1 columbia mont aldım 300tl ödemiştim. Ne aldıysak 60 liraydı bu kampanyada bu yıl olduysa en iyisi bence buydu.

Edit : herşeye en iyiydi demişim teşekkürler sıcak fırsatlar ailesi. Unutmadan ekleyim tchibodan aldığım at bakım setini kullanmak nasip oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blgrçoban -- 30 Aralık 2015; 4:46:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cepteteb ulaşımı her ay kullandım gezdim dolaştım :D 1 dolara zenmate vpn aldım, 0,59 a poweramp aldım, uygun fiyata vps aldım bolca, kuponla ssd aldım, zapals dan bir sürü şey aldım ama hiç gelen yok :D

birinciyi cepteteb seçiyorum, yetkililer görüyorsa bu ulaşım kampanyasını getirsinler tekrar lütfen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep House -- 30 Aralık 2015; 8:24:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.