Şimdi Ara

NASI BİLGİSAYAR ALİMM... TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YENİ BİR BİLGİSAYARA ALMAK İSTİYORUM.FAKAT PARÇALARINI Bİ TÜRLÜ ŞEÇEMEDİM KAFAM ÇOK KARIŞTI. SİZCE NASI Bİ BİLGİSAYAR ALMALIYIM. OYUN HASTASIYIM. VE TOPLAM MALİYETİ 1200Ü GEÇMEZSE İYİ OLUR. SAOLUN

• bence bu başlığı açmadan önce sitede biraz gezinseydin.. arama falan yapsaydın.. toplam maliyet 1200 ü geçmesin demişsin 1200 ne $ ytl mi başka bi birim mi??
  • şöle kanatları olsun uçsun falan.

dostum formu bir gez bakalım . bir araştır bulamassan ondan sonra sor dimi...
  • forumun arama kısmı bayağı kötü ama google de
    sistem tavsiyesi site:donanimhaber.com
    şeklinde aratırsan bayağı bir bilgiye ulaşabilirsin.
  • Ne çok şey yazmışınız yahu...Zor geliyosa sistem önermezsiniz olur biter.İnsanların burda kalbini kırmanın ne anlamı var.Yapabiliyor olsa yaparmış herhalde dediklerinizi.Herkes bi acayip.Kardeşim ben sana pm den bir tavsiye yazarım birazdan merak etme...

Kalleş olsa dahi bir an için o yadigâr dostlar, etme ses ve affet, bir gülücük haşlar. Gözlerimde damla yaş var. Bir hüsran aldı can hicranla kanar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AZAZİL

Ne çok şey yazmışınız yahu...Zor geliyosa sistem önermezsiniz olur biter.İnsanların burda kalbini kırmanın ne anlamı var.Yapabiliyor olsa yaparmış herhalde dediklerinizi.Herkes bi acayip.Kardeşim ben sana pm den bir tavsiye yazarım birazdan merak etme...

Kalleş olsa dahi bir an için o yadigâr dostlar, etme ses ve affet, bir gülücük haşlar. Gözlerimde damla yaş var. Bir hüsran aldı can hicranla kanar.

Sende ne kadar cok sacma şey yazmışsın arkadaşım Forum üyesi olan herkez kuralları kabul etmiş sayılır... Kurallar var hiçmi okumuyorsun işaretle okudum diye gec git yapıyor herkez ama öle degil işte dahada yeni yenilendi bunlar nasıl dikkatinizi cekmiyor...

Acmak istediginiz konuyu acmadan önce forum da araştırınız size yardımcı olacak bilgilere veya acmak istediginiz konuya dair bir bilgi bulunmadıysa konuyu acınızzzz olay bu kimsenin babasının çiftligi degil burası

• Waktin Varsa Bekle Dualcore işlemci alırsın Hemde 64 bit...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Tavsiye
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayar alma psp al anca ondan anlarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: zRx

quote:

Orjinalden alıntı: cem_6872

Bilgisayar alma psp al anca ondan anlarsın

Ben 2 yıllık bilgisayar kullanıcısıyım.Acaba BİLGİSAYARDAN ANLAR sertifikamı nasıl alabilirim.İlgilenirsen sevinirim.

• İLHAMİ nin dediği şekilde aratsaydın şu sisteme ulaşırdın:

Amd64 3000+ venice 155usd
    Epox 9NPA+ULTRA 140 usd
    1 GB DDR400 Kingston dual kit 110 usd
    120 gb Samsung SATA2 NCQ 87 usd
    Sapphire 256 mb X800GTO 200 usd
    ASUS DVD RW 59 usd
    CoolerMaster Centrıon BS 350WATT KASA 89 usd
    FLOPPY 8 usd
    KEYBOARD+MOUSE 10 usd
    Samsung 17" monitor 115 usd

Hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: zRx

quote:

Orjinalden alıntı: cem_6872

Bilgisayar alma psp al anca ondan anlarsın

Ben 2 yıllık bilgisayar kullanıcısıyım.Acaba BİLGİSAYARDAN ANLAR sertifikamı nasıl alabilirim.İlgilenirsen sevinirim.

Ben 7 Yıldır Kullanırım İlk defa senden duyuyom valla
  • Forumda sadece sistem önerileri adı altında başlık olsa daha iyi olurdu..tüm bu karmaşa ondan
  • bugüne kadar bi karmaşa yoktu ki..Ben ilk defa rastladım.. Herkes sistem önerisini SavageWarrior arkadaş gibi yazardı fiyatlarıyla felan..

Aramıza gitgide daha asabi üyeler katılıyo heralde.. Sadece yardım istemiş; etmeyen etmesin.. Allah allah..

(birileri sadece post arttırmak için mesaj atıyor.. Ama çok belli.. Gereksiz mesajlarda arttırabilirsiniz doya doya arkadaşlar postunuzu; kimse bişiy demez.. )
  • Valla zaten ben analamadım bu rütbe işini bana kalsa burada yazdıklarına göre bilgisine göre verilir rütbe yoksa benim gibi alt düzey bir kullanıcı 100 post daha kolay yapar burda öğrenmek için yani ondan sonra biri bişi sorsa var efendim sen nasıl bu rütbeyi falan aldın der karşıdaki..hem sonra askerdemiyiz yaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.