Şimdi Ara

nası kas yapabilirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şınav çek en iyisi bu. Günde 20şerli (20 çok gelirse 15'li) 8 set yap yeter senin için.
  • vücut gelistirme ye 17 den önce baslama cünkü kemiklerin sertlesiyo yani boyun uzamiyo ve ilerde kemiklerinle ilgili sorunlar yasiyosun bnce herhangi bi dövüs sporuna basla zaten vücudunda sana yeticek kadar sekillenir 17 ne gelince baslarsin bi spor salonuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

Sana tavsiyem bu yaşta ağırlık kaldırmaya girme.Sonra lisede arkadaşların sırık gibi uzamaya başladığında sen sınıfındaki kızlarla aynı boyda kalırsın.Ben mekik, şınav ve barfix çalışıyorum.Kendi seviyene göre bir program ayarla.Sonra her hafta bundaki değerleri arttırırsın.Ama yaparsan arkadaşların dediği gibi devam ettirmek zorundasın.Gerek azaltarak gerek arttırarak.Ben okul zamanı daha azaltarak devam edeceğim.Kolay gelsin.

Adam sanki 100 kg halterin altına giriyor. Bence 2 adet 5 kgluk dumbell al. Bir gün ara vererek çekebildiğin kadar mekik ve ters mekik, çekebildiğin kadar şınav, tek bir dumbell'ı al eline kaldırabildiğin kadar kaldır.

Not:Çalışırken o çalıştığın bölge yanacaktır yorulunca bırakma hemen devam et gücün yettiği kadar.

Olsun hocam nasıl olursa olsun etkiler.Durdurur boyunu.Tabi bu herkes için geçerli değil bazen özel durumlar olabiliyor.

• gidiyosun 3 kiloluk 2 tane dumble alıyosun, boş kaldığın her anında dumble çalışıyosun

ayrıca sabah akşam 50 şer tane şınav çek(50 tane tek seferde çekemiyebilirsin ama 2-3 dk lık periyotlarla 50 ye tmm la)

bu şekilde aksatmadan devam edersen 1 yıl içinde çok iyi kol ve göğüs kası yaparsın.
    zaten kızları genelde etkileyen kol ve göğüs kasıdır...(nedense kızlarla yakınlaşmak için kas yapmaya çalıştığın gibi bir izlenimim oldu da)
  • bizim arkadaş emoluğa merak salmıştı baktım gözünün altında siyah bir şey yumruğu geçirdim tam oraya çocuk bi daha sürmüyor
  • ÖSS'ye şimdiden hazırlanmaya başla.Test kitaplarıyla ağırlık kaldır
  • quote:

Orjinalden alıntı: onlyone

gidiyosun 3 kiloluk 2 tane dumble alıyosun, boş kaldığın her anında dumble çalışıyosun

ayrıca sabah akşam 50 şer tane şınav çek(50 tane tek seferde çekemiyebilirsin ama 2-3 dk lık periyotlarla 50 ye tmm la)

bu şekilde aksatmadan devam edersen 1 yıl içinde çok iyi kol ve göğüs kası yaparsın.
    zaten kızları genelde etkileyen kol ve göğüs kasıdır...(nedense kızlarla yakınlaşmak için kas yapmaya çalıştığın gibi bir izlenimim oldu da)

• şınav çek mekik çek dambılla çalış.ben her akşam en az 15 tane yatmadan şınav çekiyorum boş kaldıgımdada dambılla çalışıyorum.yawaş yawaş gelişiyor.
  • günde 20 tane şınav çek..ayrıca 2 tane 3 veya 5 kg lık dumbell al..onun içinde netten çalışma programı bul istediğine ulaşırsın
  • Sütünü içmekle başlayabilirsin.
  • 1. GÜN

2. GÜN

Alıntıdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: maddie

quote:

Orjinalden alıntı: Galathil

sokakta gördüğün emoları kovalayarak.
    iyi kaçar ama dingolar aklında bulunsun

iyi fikir ama yaş 14 döverlerse beni ama yaşıtım olan emoları dövmek zaten zevk veriyo.bikaç kere yapmışlığım var

zxxx ne haltsan işte.sen burda fake sin şu an biliyo musun?ve bu kas olayında hiç bi bilgim olmadığı için yazım amele herif

ben neden fakeymişim?

• quote:

gidiyosun 3 kiloluk 2 tane dumble alıyosun, boş kaldığın her anında dumble çalışıyosun

hayır nedeni kızlar değil.kız tavlamak gibi bi amacım hiç bizaman olmadı.asıl nedeni ben rapper ım ve bu şeyler çok hoşuma gibi.(resimdeki atlet tarzı şey.bende biraz kasa yapıp onların vücuuma yapışmasını sağlamak istiyorum.ama tabi 50 centinki kadar aşırı değil

nası kas yapabilirim

• quote:

quote:

hayır nedeni kızlar değil.kız tavlamak gibi bi amacım hiç bizaman olmadı.asıl nedeni ben rapper ım ve bu şeyler çok hoşuma gibi.(resimdeki atlet tarzı şey.bende biraz kasa yapıp onların vücuuma yapışmasını sağlamak istiyorum.ama tabi 50 centinki kadar aşırı değil

nası kas yapabilirim

1)o 50 cent yani unlu bırı, adama cok ıyı olmus derken senle dalga gecerler.
    2)atlet nedır ya en ılkokul 5 ten berı gıymıyorum
    3)nıye kızlarla bı ılıskın yok kı onları da bıraz dusun

• quote:

Orjinalden alıntı: murathan_93

quote:

quote:

nası kas yapabilirim

1)o 50 cent yani unlu bırı, adama cok ıyı olmus derken senle dalga gecerler.
    2)atlet nedır ya en ılkokul 5 ten berı gıymıyorum
    3)nıye kızlarla bı ılıskın yok kı onları da bıraz dusun

1)kimsenin ne düşündüğü umrumda değil+moskovada yaşıyorum burda giysiye dalga geçmezler
    2)o atlet değil farklı bi adı var.senin giydiğin atletin 1 e 1 aynısı değil yani
    3)3 canlı çeşidinden nefret ederim travesti ve gayler-kızlar-zehirli canlılar ek olarak dediğim gibi moskovada yaşıyorum.tip var kızda var.ve ben onlara farkl geliyorum rus erkekleri gibi değilim yani tip olarak.biçok kız okulda,dışarıda yakınlaşmaya çalıştı ama dediğim gibi kızlar umrumda değil.

• Dumbbell da var bende ama barfiks kadar hoşuma gitmiyor vücut ağır olunca barfiks şınav daha bi güzel. Uzman falan değilim ama bence dumbbell almana gerek yok çok çok git 1 dolu deterjan al indir kaldır, düz barfiks çek.
  • body-forum-tr adında bi site var ben herşeyi ordan öğrendim
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

body-forum-tr adında bi site var ben herşeyi ordan öğrendim

sağol bakacam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.