Şimdi Ara

nası subay yada assubay olurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üniversite 2.sınıf kimya bölümündeyim okulum 2 senelik yane meslek yüksek okulu yaşım 22 ben nası subay yada assubay olabilirim.

• subaylık zorda assubay olabılırısın gereklı sartları taşıyorsan tabıkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

subaylık zorda assubay olabılırısın gereklı sartları taşıyorsan tabıkı
    hemen gidip başvuruyorsun astsubay olmak için ama okulunu bitiriyorsun subay olman içinde malesef önce astsubay olman lazım yada fakülte mezunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: focusrite

hemen gidip başvuruyorsun astsubay olmak için ama okulunu bitiriyorsun subay olman içinde malesef önce astsubay olman lazım yada fakülte mezunu

Alıntıları Göster
    astsubay olursun,subay olmak içinde sınava girip harp okuluna girmen lazım ama şartları ağır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: focusrite

Alıntıları Göster
    Astsubay - Subay olmak istiyosun ne işin var Kimya bölümünde aklın başına yeni mi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

astsubay olursun,subay olmak içinde sınava girip harp okuluna girmen lazım ama şartları ağır.

Alıntıları Göster
    Myo bitirdiğin zaman
    jetastsubaylık sınavları varmış takip et
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahKırmızı26

Myo bitirdiğin zaman
    jetastsubaylık sınavları varmış takip et

Alıntıları Göster
    ya astsubay olup napıcaksın.. bence esnaf ol.. dükkan aç... şimdi kriz var ama elbet bitecek... benim gibi güzel para kazanırsın..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    askerde nasıl denizci olunur?
    12 yıl önce açıldı
    Askerlik (YEDEK SUBAY mı Oldum??)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekeys

ya astsubay olup napıcaksın.. bence esnaf ol.. dükkan aç... şimdi kriz var ama elbet bitecek... benim gibi güzel para kazanırsın..

Alıntıları Göster
    ya da arkadasların dedigine alternatif olarak, kimya bolumunden dikey gecisle kimya muh e devam edip sozlesmeli subay olabilirsin.
    baslıgı degistirmeni tavsiye ederim assubay degil astsubay olacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: online_629

üniversite 2.sınıf kimya bölümündeyim okulum 2 senelik yane meslek yüksek okulu yaşım 22 ben nası subay yada assubay olabilirim.

ders 1 : assubay degil. Astsubay.

4 senelik bir fakulte bitirirsen daha rahat olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

quote:

üniversite 2.sınıf kimya bölümündeyim okulum 2 senelik yane meslek yüksek okulu yaşım 22 ben nası subay yada assubay olabilirim.

ders 1 : assubay degil. Astsubay.

4 senelik bir fakulte bitirirsen daha rahat olursun.
    Seni subay falan yapmazlar. Daha Türkçeyi doğru kullanmıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Seni subay falan yapmazlar. Daha Türkçeyi doğru kullanmıyorsun

Alıntıları Göster
    Klavyede soru işareti yok galiba
  • quote:

Astsubay MYO'na girmek için en fazla 21 yaşında olmak gerek.Yönetmelikte öyle yazıyor.Tabi bu şart ÖSS sınav puanına göre astsubay olmak isteyenler için.Subay olmak içinse Harp Okulu'na girmen gerek.Bu sene Harp Okulu için kontenjan açıldı mı bilmiyorum.Bunun dışında yedek subaylık diye bir şey var ama tam olarak nedir bilmiyorum.

NOT: Artık Astsubay MYO'ndan, Harp Okulu'na geçiş yapmak mümkün olacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Alıntıları Göster
    subay olmak istiyorsan yedek subaylık gelirse oradan subaylığa devam etme şansın var
    ama olmadı kimya bölümünü bitirip sözleşmeli subaylık sınavına girerek askeri okullarda kimya öğretmenliği yapma şansın var

astsubaylığı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Alıntıları Göster
    Astsubay yada subay olmak için sınavlara girip mulakati gecmen lazım subay olmak için heryıl harb okulunda belli bir kontejan aciliyor ama yaşınında tutmasi gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4n1L

Astsubay yada subay olmak için sınavlara girip mulakati gecmen lazım subay olmak için heryıl harb okulunda belli bir kontejan aciliyor ama yaşınında tutmasi gerekiyor

Alıntıları Göster
    Bende deneyeceğim sözleşmeli subaylığı okulu bitirince ama o zamana ne ola bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Tercümanım

Bende deneyeceğim sözleşmeli subaylığı okulu bitirince ama o zamana ne ola bakalım :)

Alıntıları Göster
    subay yada astsubay olma konusunda bu göz bozukluğu mevzusu nedir göz bozuk olan kimseyi asla almıyorlarmı lazerle çizdirilse falan olurmu bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata

quote:

Astsubay MYO'na girmek için en fazla 21 yaşında olmak gerek.Yönetmelikte öyle yazıyor.Tabi bu şart ÖSS sınav puanına göre astsubay olmak isteyenler için.Subay olmak içinse Harp Okulu'na girmen gerek.Bu sene Harp Okulu için kontenjan açıldı mı bilmiyorum.Bunun dışında yedek subaylık diye bir şey var ama tam olarak nedir bilmiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: Ata

quote:

Yedek subaylık iste Bu törenlerde sakatlananların yerine yürüo ...Tamm kötüydü

• quote:

Orijinalden alıntı: ~VeNoM~

subay yada astsubay olma konusunda bu göz bozukluğu mevzusu nedir göz bozuk olan kimseyi asla almıyorlarmı lazerle çizdirilse falan olurmu bilen varmı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

Astsubay MYO gözü bozuk olan, lazerle çizdiren, gözlük takan ve lens takanları kabul etmiyor(Sitesinde yazıyor).Ama benim baktığım site denizcilerin okulunundu.Belki kara ve havada fark vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ata

quote:

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

Astsubay MYO gözü bozuk olan, lazerle çizdiren, gözlük takan ve lens takanları kabul etmiyor(Sitesinde yazıyor).Ama benim baktığım site denizcilerin okulunundu.Belki kara ve havada fark vardır.

Alıntıları Göster
    2 yıllık üniversitelerin belirli bölümlerinden mezun olduktan sonra da astsubay olma imkanı var! ama subay olabilmek için şartlar baya ağır harp okuluna gitmen gerekiyor, yada astsubay olduktan sonra subaylığa geçiş yapıcaksın ki onunda kontenjanı %5'ten %10'a çıkmış :)
    göz meselesi içinde eskiden tölerans vardı ama şuan ki alınacak astsubayların personel temin merkezinde neler yaşadığının canlı şahidiyim! Herhangi bi kusurda elenme imkanın çok yüksek!!!
    ekleme: ( başlığıda değiştirirsen sevinirim arkadaşım! astsubay olucak o )!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weapon_Tech -- 11 Kasım 2008; 21:00:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Weapon_Tech

2 yıllık üniversitelerin belirli bölümlerinden mezun olduktan sonra da astsubay olma imkanı var! ama subay olabilmek için şartlar baya ağır harp okuluna gitmen gerekiyor, yada astsubay olduktan sonra subaylığa geçiş yapıcaksın ki onunda kontenjanı %5'ten %10'a çıkmış :)
    göz meselesi içinde eskiden tölerans vardı ama şuan ki alınacak astsubayların personel temin merkezinde neler yaşadığının canlı şahidiyim! Herhangi bi kusurda elenme imkanın çok yüksek!!!
    ekleme: ( başlığıda değiştirirsen sevinirim arkadaşım! astsubay olucak o )!

Alıntıları Göster
    bunlar kötü meslekler.
    bu yıl 14 yaşındaki yeğenimi subay olması için sınava soktular.

ben dayısı olarak itiraz ettim. kötü bir meslek bu dedim. neyse kazanmadı da bende rahat ettim.

bu olay dolayısıyla daha önce bilmediğimiz bazı şeyler öğrendik. bizzat ablam da yeğenimi
    bu işe soktuğuna pişman oldu. subay okullarına artık iyi ailelerin çocukları başvurmuyor.
    ne kadar it- kopuk- serseri varsa onlar başvuruyormuş.

daha bunlar böyleyse astsubay okullarının hali nasıl acaba.

herneyse o iş artık çok kötü bir iş ve artık yalnızca toplumun tortusu olanlar bu işe girmek istiyor.
    doğru- düzgün kimse gitmiyor. biraz soruşturursan sende bu durumu öğrenirsin zaten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.