Şimdi Ara

NASIL BAŞLARIM??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben apple programlama öprenmek istiyorum ama sıfır derecede bilgim var. önce C mi öğrenmem gerekiyor yoksa objective C den mi başlamalıyım? ilk adım nedir bu konuda? ve bildiğiniz bir kitap veya video seti varsa tavsiye eder misiniz? çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakzekikara

arkadaşlar ben apple programlama öprenmek istiyorum ama sıfır derecede bilgim var. önce C mi öğrenmem gerekiyor yoksa objective C den mi başlamalıyım? ilk adım nedir bu konuda? ve bildiğiniz bir kitap veya video seti varsa tavsiye eder misiniz? çok teşekkürler

Öncelikle sıfır olduğunu belirtmene gerek yoktu. Belli oluyor zaten "apple programlama" demenden. Dillerden önce istediğin şeyin ne olduğunu öğrenmelisin. Programlama dillerinden önce de algoritmayı öğrenmen çok faydalı olacaktır.
  • Ayrıca yakında Apple tarafında Objective C diye bir dil kalmayabilir. Swift'e göz atmanızı öneririm.

https://developer.apple.com/swift/
  • ayrı konu açmak istemedim çünkü açacağım başlık aynı yardımcı olursanız sevinirim : arkadaşlar ben bu sene yazılım mühendisliği bölümünü kazandım bir adım önde başlamak için neler yapabilirim diye bayadır bu sitede dolanıyorum C, C++ , java , .net , algoritma gibi şeyler öğrenmem gerektiğini genel olarak izlenimledim fakat nereden hangisinden başlamam gerektiği konusunda yardıma ihtiyacım var ve bu yazılımları hangi programlarla yazıyorsunuz yani bilgisayarımda neler bulunması lazım bununla ilgili de bilgi bulamadım yardımcı olursanız çok memnun olurum bana sadece yol gösterseniz olur fazlasıyla kaynak site video ve kaynak buldum sadece bir rehbere ihtiyacım var denebilir şimdiden teşekkürler..
  • başlangıç olarak C# dili ile başlarsan ilerde sıkıntı çekmezsin.
  • Kazandığın okul hangi dilde eğitim gösteriyorsa onu öğrenmen daha mantıklı olur ama benim tavsiyem KESİNLİKLE JAVA ile başlaman. Çok geniştir java mobilden desktopa webe kadar herşeyi yapabilirsin. Tavsiye olarak ya kodlabın yani başlayanlar için java ya da pusula yayınlarının kim korkar javadan kitabını öneririm.
    ------------
    Konu sahibi arkadaş sende javadan başla derim objektive c(swift) zorlar baya javayı ilerlettiğinde direkt androide geçersin mobilide halletmiş olursun.
  • frknkntr F kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bölümüm %100 ingilizce hazırlık okumayı düşünüyorum zaten okurken javaya da başlarım heralde çok sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşi bıraksam mı ?
    5 yıl önce açıldı
    NASIL BİR İŞ YAPMALI
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.