Şimdi Ara

nasıl bir anfi önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    pıonner ts6992s 460 walt (2 takım)
    pıonner 306c
    pıooner 13 cm mit takımı

bunları nasıl bir anfiyle çalıştıra bilirim bana yardımcı olursanız sevinirim
    araba 97 doğan s
    tesisattan en iyi verimi nasıl alabilirim yardımlarınızı bekliyorum
    teşekkürler

• bütçe kısıtlıysa jbl gto 755.6 öneririm. bütçen biraz elverişliyse ovaller için edison ed804a bas için edison1000a 4 ohm da %100 besler.

edit: ed1000a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audiocu -- 29 Temmuz 2008; 13:14:58 >
  • audiocu arkadaşıma fazlasıyla katılıyorum
  • ya edisonlar ne kadar ve nerede bulabilirim bi site var mı satan birde 2 tane 306c bağlasam edison na nasıl olur acaba
  • fiyat yaklaşık 300-350 arası 306 c 400 rms gücünde ikisinide rahat besler fakat senin araaca kapasitor lazım 1.2 farad yoksa durmadan akü değiştirmen gerekir
    alternatif olarak jbl 1200.1 veya sierra 1200d anfileride olabilir
  • arkadaşlar jbl 1200.1 nasıl o anfi hakkında bilgisi olan var mı acaba bide ben ileride tesisatı yükseltmek isiyorum bana nasıl bir anfi önerirsiniz işime yarayacak bi anfi almak istiyorum kıcker L5 yada L7 onları besleyecek bi anfi önerirmisiniz birde iyi bir 4 kanal anfi ii midbass beslemek için alpine yada kicker için nasıl bir anfi öneririsiniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler teşekkürler
  • jbl 1200.1 mono anfi al midler için jbl 75.4 al hem ileriye dönük olur şimdilik işini fazlasıyla görür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar jameson 840 benim sub u kaldırır mı kullananan var mı acaba yardımlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.