Şimdi Ara

Nasıl bir bilgisayar almam gerektiğine karar veremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuz, 2 si 1 arada bilgisayarlar günümüzde baya moda oldu. Gözüme bir tane kestirdim, yurt dışından gerçekten çok ucuza geliyor ve benim için neredeyse mükemmel bir cihaz. Ama merak ettim. Bu cihaz sonuçta bir 2 si 1 arada. İçinde de hard disk var. Hard Diskin sallanması onu mahveder diye biliyorum ben. Bu 2 si 1 arada bilgisayar almak gerçekten akıllıca bir fikir mi ?

Yada Asus ZenBook'un çok beğendiğim bir cihazı var ama o da biraz daha pahalı. Son kararı yine ben vereceğim ama düşünürken 2 si 1 arada bir cihazı da katabilirmiyim ?

Ayrıca Li-İon yerine Li-Polymer bataryalı bir laptop edinmem bataryamın daha uzun ömürlü olacağı anlamına gelir mi (Yaşlanma süresi olarak). Bildiğim kadarıyla her bataryanın öylece dursa bile bir ömrü var ve bunu geçince hiçbir işe yaramaz hale geliyor. Sen ne dersin ? Uzun süren batarya ömrü ve uzun bir yaşlanma süresi istiyorum bilgisayarımdan. Önerilerinizi bekliyorum

Not: Baktığım cihazlar maksimum 13.3 boyutundalar. Taşınabilir bir cihaz istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eronis -- 14 Mart 2015; 23:55:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.