43 lwl(daha lewel kasamadım) +8 dual claver +7 fp set 40m nakit para +3 md si war priest rebirt şel war 1 parca 3 parca priest +7 str paper 1 parca +8 healt priest paper +3 str paper(pot alırken lazım oluo) reduceli +3 large shield (topuklarken)ardream carı olcak sizce ne yapmalıyım ayrıca serwer dies nasıl gibi takwiyeler yapam +5 citin gorewleri duruo napmam gerek daha saglam olmam icinşimdiden tşkrlr ayrıca nasıl bir car
ayrıca wolky seti de war pardon yazmayı unuttum...bu arada ikiside hp basılı
Hocam priest vs. itemler neden sayıyorsun... Hadi sağlam itemler olsa da onu shardla değiş vs. desek... Char toy onu diyebilirim... Sağlam combo bilmezsen burnun b..tan kurtulmaz yani...
fpleri +8 yap pp dex +9 set yüzükler haric yüzükleri görev takısı dies gibi serverde dd25 şart vs.vs...
quote:
Hocam priest vs. itemler neden sayıyorsun...
yan char priestim wardı onu soydum buna item yaptım combo %80 yapıom minor de orendim 59 a kadar rebirt citin set yaparsam gsl olur sizce?
quote:
Orjinalden alıntı: hasanovic
quote:
Hocam priest vs. itemler neden sayıyorsun...
yan char priestim wardı onu soydum buna item yaptım combo %80 yapıom minor de orendim 59 a kadar rebirt citin set yaparsam gsl olur sizce?
%80 derken , 100 skill atarsam 80' i tutar diyorsan işin yaş... O itemlerle %90' dan yukarı çıkman lazım... +7 chitin set dizmeye bak... Bütün priest itemlerini sat dex takı set dizmeye çalış...
quote:
%80 derken , 100 skill atarsam 80' i tutar diyorsan işin yaş... O itemlerle %90' dan yukarı çıkman lazım... +7 chitin set dizmeye bak... bütün priest itemlerini sat dex takı set dizmeye çalış...
ya çewremde geniş %80 set rrebirt citin yaparımda o carla iş yapabilir miyim onu merak ediom ayrıca oks war zaten ucmayın idaeal bi car pp felan nerden bulam sana itemlerimi saydımm diom :S
bu chardan cacık olmaz kendımızı kandırmaya gerek yok
level kasarsan itemleri görmezlikten gelebiliriz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme