arkadaşlar bu honda kinetiklere nololdu niye üretilmiyor bu kinetiklerin bildiniz bi web sitesi var mı fiyatları ne düzeyde tavsiye edermisiniz? piyasada yeni çıkan kanuni harput haojin gibi motorları gördüm motorlar hiç sağlam değiller ve dayanıksızlar. örneğin harput 0 km arkadaş aldı sabit duran motorun 3 saat sonra şarzı bitiyor. kanuniler ise pancar motoru gibi motor akmıyor haojinler çin malı. çin malını zaten anlatmaya gerek yok. şöyle geçmişe bi baktığımda ise en sağlam ve en esnek kinetik hondalar var bi tane temiz buldum 99 model 1600 nakit istiyorlar sizce fiyatı nasıl? bu kinetikler kaç zamanlıdır yakıtları nasıldır web sitesi varmıdır. teknik özellikleri nelerdir?
4 zamanLıdır da 1600 ne biLim fazLa gibi geLdi bana. Honda Beat'Ler var onLarda guzeL motordur.Sonra Kymco Movie XL'Ler var. ( biraz tuzLu fiyatı gerci ) Motor aLırsam Honda Beat aLırdım sahsen hem sekiLdende guzeL , 4 zamanLı , 2.300 civarı feLan oLması gerek fiyatLarıda.
abi 4 zamanlı olduğuna emin misin beat lere baktım hem isletmesi yok hem fiyatı 2650 milyon bide bana esnek değil gibi geldi yamahalar kanuniler kütük gibi geliyo bana. honda ile kinetik birbirinden ayrıldı gibisinden bi sölenti var bi bilgin var mı?99model 1 milyar 600 e iyi gibi burdaki piyasası 1800
evet 4 zamanLıdır cogunLukLa o tip motorLar. BWS tipi oLanLar 2 zamanLı. Ya benim arkadasda var Kinetic son modeLLerden ? ( yani aynı kinetic ismine bakmadım ) Ama sen biLirsin fiyatı uygun buLduysan sana kaLmış şahsen vermezdim 99 modeLe o kadar para.
msn den bi görüşsek seni ekledim kinetiklere 2 zamanlı diyolar yeni modelleri 4 zamanlıymış 99 lar 2 diyolar
Bende Honda kinetic vardı 99 model , haziran 2004 de sattım honda beat aldım . Beat lar 4 zamanlı ve de kinetic den daha atak ve süratli gayet kullanışlı tavsiye ederim honda dan şaşmayın . fiyat 2650 ytl +plaka kinetik denilen marka honda dan farklıdır.Honda kinetic modeli sadece 2. el bulunabilir 1500 ytl civarıdır.
kinetic 2 zamanlıdır
bws tipi 2 zamanlı açıklamasını anlıyamadım....anlamıyorsak yanlış bilgi vermiyelim....lütfen
bu motor hindistanda HONDA patenti ile hala üretiliyor kinetic ZX ler 2 zamanlıdır
Type Air cooled 2 stroke engine -----> 2 zamanlı Bore 51.7 mm Stroke 52.4 mm No. Of Cylinders One Displacement (Cc) 110 cc Compression Ratio 7.1:1 A. Max. Engine Output (Kw) 5.3 KW @ 5500 rpm B. Max. Engine Output (Hp) 7.2 bhp @ 5500 rpm Max. Torque (Nm) 9.4 @ 4500 rpm Air Cleaner Oiled polyurethane foam Oil Sump Capacity 1.2 lubricating oil tank Weight Of Engine (Kg.) 24.4 Wheel Base ( Mm ) 1215 Overall Width (Mm) 665 Overall Length (Mm) 1750 Max. Gvw (Kg.) 237 Min. Ground Clearance 120 Seat Height (mm) 747
hah iste yukardakinden goruyordum.CogunLukLa BWS gibi 4 zamanLıya oranLa daha atak oLan motorLar icin 2 zamanLı demek istedim herneyse.
abi şimdi haojinle kinetik arasında kaldım ben ne tavsiye edersiniz???
quote:
Orjinalden alıntı: milaslı
Bende Honda kinetic vardı 99 model , haziran 2004 de sattım honda beat aldım . Beat lar 4 zamanlı ve de kinetic den daha atak ve süratli gayet kullanışlı tavsiye ederim honda dan şaşmayın . fiyat 2650 ytl +plaka kinetik denilen marka honda dan farklıdır.Honda kinetic modeli sadece 2. el bulunabilir 1500 ytl civarıdır.
kinetiğin sıfırı halen satılıyor az önce öğrendim yarın gidip görüşeceğim hindistanda halen eskiden olduğu gibi üretiliyor hatta fiyatları da ötekilerden daha cazip kredi kartını faizsiz 12 ay 2350 imiş hemen yarın gidip bakıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme