Merhaba arkadaşlar. Aerocool Xpredator X2 beyaz kasaya sahibim. Kendisi pencereli, 2014 yılında topladığım sistemde kasama yaptığım modifiyeyi yaklaşık 2 sene sonrasında dağıttım. kasa egzost fanına yakın olarak koyduğum sıcaklık sensörünü programını yazdığım PIC16f2550 mikroişlemci ile okuyup rgb şerit ledlerin rengini kontrol etmek vasıtasıyla kasa içine monte etmiştim. ilk açılışta ice-blue tarzı bir renk ile karşılar, yaklaşık 30sn sonra sıcaklığa göre renk değiştiriyordu. sıcaklık düşükken mavi tonlar hakim, ısındıkça yeşil sarı turuncu kırmızı tonlara geçişli olarak değiştiriyordu. Hoşuma da gitmiyor değildi, lakin bir hışımla elimdeki crossfire r9 290ları, işlemci ve anakartı, bu yaptığım kontrolcüyü falan sattım. 6 senedir falan da uyduruk bir sistem kullanıyordum. Şimdiki sistemde daha ekran kartım bile yok, olsa bile muhtemelen kasam eskisi gibi ısınmıyacak, bu yüzden nasıl birşey yapabiliriz ? fikirlerinize htiyacım var. Atıp tutmak serbest 😅 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim