Şimdi Ara

Nasıl bir makina almalıyım ?yardım edin :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

öncelikle fotograf makinalarıyla çok hasır neşir değilim inş olacagım :) yarı prof bir makina almak istiyorum limitim 1400 tl e kadar fakat kafam cok karısık. uygun ama benm işimi görecek bir cihaz arıyorum siz degerli kullanıcı arkadaşlarımdan fikir almak istiyorum. Yeri geldiğinde manzara yeri geldiğinde potre çekmek istiyorum.yalnız tutupta ucan kusu cekecem demiorm :D aslında kafamda nikonun d5200 cihazı vardı almayı düşünüordum fakat kimi görsem herkes farklı dio :D sunu anladım ki fotograf sektörü çok karısık :D gel gelelim hx300 öneren oldu nikon d5200 öneren oldu sony alfa37 öneren oldu bide magazaya gittim aynasız makineler cıktı dediler su anda favori makinalar dediler kafam iyice karıstı :D bende artk bu karmaşıklıktan kurtulmak istiorm.

siz değerli forum üyeleri arkadaslarım bana yardımcı olabilirmisiniz. cünkü mantıklı olan makinayı almak istiyorum bilgilerinizle beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden çok tşk ederim ..

• Şu anda çok uygun bir fiyatta. Video olarak değil ama imaj kalitesi açısından sizi oldukça tatmin edecektir düşüncesindeyim.

http://www.n11.com/nikon-d5100-18-55-vr-lens-dslr-fotograf-makinesi-P15364841
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.