Şimdi Ara

Nasıl Bir Makine Almalıyım Karar Veremiyorum Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu konuda araştırmalar yaptım ancak yinede karar veremiyorum. Öncelikle alma amacım mezuniyetimi, gezdiğim yerleri çekmek yani genel olarak anı fotoğrafları. Bütcem 600tl civarı ama DSLR makineler çok hoşuma gittiği için kendimi zorlayıp 1000 liraya Eos 1100d alabilirim. Lense para vermem ise şimdilik imkansız (ama 1 yıl sonra alabilrim belkide bilmiyorum). Benim için Dslr-like daha uygun gibi duruyor ama onlar DSLR çakması gibi duruyor açıkçası :D of böyle kararsız durumdayım işte bir yardım edin kurban olayım. Benim için uygun olan, Eos 1100d mi PowerShot mu? ve PowerShot'un hangi modeli? DSLR makineler çok hoşuma gidiyor ama SX500 ün zoomu ve fiyatı cezbediyor açıkçası. Şimdiden Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCnar -- 5 Aralık 2012; 21:57:46 >

• Kaliteli bir DSLR like alırsan zaten fiyat 1500 tl lere cıkıyor. Bunu da alamayacağına göre, Canon 1000D 1100D artık hangisini alabiliyorsan onunla başla derim. 18-55 Kit lens kötü diye birşey yok, fotoğraf çekmeyi öğrendikten sonra DSLR sana çok güzel çıktılar verir ve DSLR like gibi elin kolun bağlı olmaz...En baştan nokta atışı yapmak lazım ki sonradan pişman olmayalım.
  • 1100d yerine butceyi biraz daha zorlayip eos 600d alabilirsin . Ama bunun lensleri falani filani derken baya bi fazla para tutuyor . Ama sen sadece ani icin fotograf makinesi istiyorsan dsrl-ye ihtiyacin yok .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası bende başlarda senin gibi böyle ikilemdeydim, karar vermiştim DSLR-Like alacaktım. Çevremde ve forumda herkes Like alacağına kötü de olsa DSLR al diyorlardı başlarda aldırmıyordum ama sonradan benim de aklıma yattı. Gittim ve DSLR bir makine aldım, kesinlikle ama kesinlikle pişman değilim.

Sana tavsiyem bütçeni de göz önüne alarak EOS 1100D alman, lens konusuna da kesinlikle kafayı takma kit lens de gayet başarılıdır, ilerde bütçen dahilinde yeni lens alabilirsin.

Ayrıca forumda 18-55 kit lensler ile çekilmiş fotoğraflar şeklinde bir aratma yaparsan bu lensler ile çekilmiş fotoğrafların paylaşıldığı bir konu var, oradan fotoğrafları inceleyebilirsin. İnanılmaz fotoğraflar ile karşılaşacaksın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.