Şimdi Ara

Nasıl bir monitör tercih etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yakın zamanda bir kasa topladım. Bütçe yetişmediği için kalan donanımları erteledim. Kasa tamamen adreslenebilir rgb fan ve ledlerden oluşan beyaz renkte tercih ettim. Yani isteğime göre renk geçişleri önemliydi.
    Bunun dışında monitör, klavye ve mouse üçlüsünü alma işini sonraya bıraktım. Sistem bilgilerine göre f/p yada madem böyle bir sistem kurdun şu olmazsa olmaz dediğiniz ürünler varsa tecrübe etmiş arkadaşlarımın tavsiyelerine ihtiyacım var.
    Sistem şu şekilde;
    Amd Ryzen 5 3600x işlemci
    Asus Tuf Gaming x570 plus(wifi) anakart
    Asus ROG-Strix-RTX2060-O6G-Gaming GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming Ekran Kartı
    Sizlerden ricam tecrübe etmiş yada konuyu araştırmış arkadaşların tavsiyede bulunmaları.
    Şimdiden teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

Nasıl bir monitör tercih etmeliyim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• öncelikle hayırlı olsun darısı başıma

sisteme butlaka m2 ssd almalısın.
    ve bütçen ne kadar bilmiyorum ama 144 hertz minimum 32inç bir monitör olmalıdır.
    ayrıca yine ses sistemi gereklidir.
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    Depolama kısmını es geçtim monitör de etkisi olacağını düşünmedim. Sistemde 500gb m2 nvme ssd ve 2 tb harici disk takılı. Ses sistemi konusunda zaten doluyum :) Logitech z906 takılı halihazıda. Monitör kısmı hala sancılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: LaxPari

Depolama kısmını es geçtim monitör de etkisi olacağını düşünmedim. Sistemde 500gb m2 nvme ssd ve 2 tb harici disk takılı. Ses sistemi konusunda zaten doluyum :) Logitech z906 takılı halihazıda. Monitör kısmı hala sancılı.
    sistemin iyiymiş.

bütçen ne kadar monitör için
    Esasında kasayı toplarken aşırıya kaçtığımı düşünüyorum. Zaten oturup saatlerce oyun oynayacak vaktim de yok. Sisteme yakışacak en düşük bütçe ile alınabilecek iyi bir monitör diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LaxPari

Esasında kasayı toplarken aşırıya kaçtığımı düşünüyorum. Zaten oturup saatlerce oyun oynayacak vaktim de yok. Sisteme yakışacak en düşük bütçe ile alınabilecek iyi bir monitör diyelim.

Monitöre göz attım fakat 60 hz yenileme hızına sahip ve led değil lcd bir monitör.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.