Şimdi Ara

Nasil bir yerde yasamak isterdiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istediginiz bi dunyada yasamayi secme sansiniz olsaydi nasil bi yerde yasamayi tercih ederdiniz(lotr evreni, okudugunuz romandaki evrenler, ...)?
    Metro 2033-2034 gibi, dunyanin b*ka battigi bi yerde yasamayi isterdim. neden diye sorucak olursaniz cevabim hayatin cok monoton oldugudur. biraz korku biraz heyecan cok iyi olurdu be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdrianGordon -- 5 Ağustos 2015; 4:41:23 >

• Aptalların giremeyeceği bir dünyada.
  • İnsan ilişkilerinin güzel olduğu bir dünyada yaşamak isterdim.
    Egonun olmadığı bir dünya...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  •  Nasil bir yerde yasamak isterdiniz?
  • Müstakil bir ev olmalı şu Walter White'ın evi gibi.
    Kasaba uygun olur sanırım SoA'daki CHARMING gibi.Ormanı olmalı, haftasonları gidip ava çıkabileyim diye.
    Çok büyük bi kasaba olmasın, kaykayla bile gidip gelebileyim bi yerlere. 2-3 Market, 1 kuafor vesaire. Tabii büyük şehirlere de yakın olsun devlet işleri,sosyal aktiviteler için falan.

YA DA NEYSE : TEK İSTEDİĞİM İNSANLARI CAHİL,DEDİKODUCU ; GENÇLERİ KEKO OLMASIN. BAŞKA Bİ ŞEY İSTEMİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 5 Ağustos 2015; 21:59:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gercek anlamda istedigim dunya yukaridaki yorumlarda soylenen seyler asagi yukari ama isin esprisine gelecek olursak:

Ya soyle birkac zombi atsalar fena olmazdi ha iki heyecan olurdu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nasıl bir guzelliktir?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • John Titor gibi zamanda dolaşmak isterdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.