Şimdi Ara

Nasıl değerlendirmeliyim [?]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler elimdeki 35.000 $ nasıl değerlendirmeliyim.. bankalar faiz olarak aylık 60 $ veriyor.. şaka gibi.. Durum ciddi, bu parayı nasıl çoğaltırım...[Kumar gibi değil anapara korumalı olarak - üzerine eklemeli olarak].. Ciddi fikirleri olanlardan mesaj bekliyorum..teşşekkürler..

• Getmyads e yatırım yaparak çok daha güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Eger takım kurarsanız kat kat daha fazlasını kazanırsınız.her türlü soru için mesaj atabilirisiniz.
    Burdan kayıt olup takımımıza katılabilirsiniz. Her türlü yardım etmeye hazırım size.
    https://getmyads.com/r/523461

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atomchik -- 26 Ekim 2016; 16:27:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sessizvatandas S kullanıcısına yanıt
    Eğer TL'ye çevrirseniz INGBank'ın E-turuncu hesabı ile şuan %12'den hesaplarsak 30 günde yaklaşık 913 TL net getiriniz olacaktır. ING Bank'ta yüksek faiz uygulaması 1 sene boyunca geçerlidir.

detaylar için,

https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/ing-turuncu-hesap/e-turuncu

Kolay gelsin.
  • S.a GetMyAds de de Recyclix de de yatırımlarımlarım var birinde 6 ayda diğerinde 4.5 ayda ana paranı geri alıyorsun önümüzdeki en az 5-10 sene bu istemler ayakta duracaktır. Detaylı bilgi istersen ikisinide detaylı olarak anlatırım kendi yatırımlarımı gösteririm(dekontları).
    Sen elinde paran var ben kredi çekip girdin gerisini sen düşün hesapla android telefonda getmyads diye arama yaparsan hesaplama programı mevcut dediğim gibi detaylı olarak girmesen bile nedir ne değildir öğrenmek istersen çekinmeden arayabilirsin: 553 688 50 33
  • Adım mustafa bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Sizce ne yapmalı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.