Şimdi Ara

Nasıl fazladan bomba alırım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar acemiyim de kusura bakmayın. Online counter oynarken bakıyorum adamlar 2 fb, bir de el bombası alıyor, ya da 2 el bombası bir tane fb. Ama ben sadece 1 fb bir de el bombası alabiliyorum. E tabi bir de smoke grenade, onu saymıyorum. Nasıl yapılıyor da fazladan fb veya el bombası alınıyor. Alma tuşuna 2 kez hatta 3 kez basıyorum ama 4 rakamına bastığım zaman hepsinden sadece birer tane var orda.

Ha bir de oynarken bakıyorum örneğin koşarlarken hızlı bi şekilde eğiliyo gibi yapıyolar yani görüntü aşağı kayıyor ama çok hızlı oluyor ben ise koşarken eğilme tuşuna basınca hooop komple eğiliyorum ve yavaşlıyorum, onu nasıl yapıyorlar? Sanırım eğilme tuşu olarak mouse tekerleğini falan ayarlıyorlar ve böylece tekerleği hızlı bir şekilde çevirerek tam eğilmeden tekrar kalkıyorlar olsa gerek di mi?

• 1.Soru öyle birsey yok yani sadece 1 tane hg 2 tane flash 1 tane smoke alabılırsın yanına en fazla.ama adam basededır ustunu saldırıyorsundur atıyordur yenıden alıyordur o farklı.sen oyle gormussundur.yoksa öyle birsey yok.
    2.soru kosarkan ctrl tusuna bas ama basılı tutma.
  • Sağol dostum 2.sorunumu çözdün. Bomba olayına gelince; ben halen daha sadece bir el bombası ve bir fb alabiliyorum , halbuki satın alma tuşuna defalarca basıyorum . İkinci fb yi almış gözüküyor sağ tarafta çıkan alışveriş listesinde ama 4(bomba) tuşuna basınca sadece 1 tane gözüküyor ve bir tane kullanabiliyorum. Acaba neyi eksik yapıyorum, ayarları falan mı bozdum anlamadım :(
  • toplam 4 bomba alırsın iki flas bir sis bombası birde el bombası
  • sımdı ben sunu anlamadım.sen 4 tane bomba alıyorsun (1 normal bomba 2 flash (kor edıcı) 1 tane sıs )ama ıcınden sadece 1 tanesı mı gozukuyor?yoksa sen ben 2 tane normal bomba mı almak ıstıyorum dıyorsun.oyle bırsey yok
    en fazla 1 tane normal bomba 1 tane sıs 2 tane kor edıcı bomba
  • bence fazla kurcalamayın :D
  • tamam işte 4 den fazla bomba alamazsın tabi sifre koyarsan ayarlarla oynarsan alabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

sımdı ben sunu anlamadım.sen 4 tane bomba alıyorsun (1 normal bomba 2 flash (kor edıcı) 1 tane sıs )ama ıcınden sadece 1 tanesı mı gozukuyor?yoksa sen ben 2 tane normal bomba mı almak ıstıyorum dıyorsun.oyle bırsey yok
    en fazla 1 tane normal bomba 1 tane sıs 2 tane kor edıcı bomba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne alıp satsam beyler
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam arkadaşlar teşekkürler. Ben sadece bir tane fb alabiliyordum, yani herkes gibi iki tane alamıyordum. CS yi kaldırıp yeniden kurunca sorun düzeldi. İstemeden bir şekilde herhangi bir ayarını bozmuşum sanıyorum. Sağolun ilgilendiğiniz için.
  • ilginc bir sorun valla neyse ki düzelmis
  • o eğilme olayını söyliyim sana.
    Configurationa gir
    Orda controls e gir
    Controls ekranı karşına çıkar
    Duck var orda eğilme tuşu
    duck=CTRL yazar ,yanında bi boşluk daha var
    O boşluğu mousenin ortadaki tekerleğe ayarla.
    Sonra oyuna gir mousenin tekerleğinin oynattıkça hızlı hızlı eğilip kakmış Oluyo
  • Bu daha pratik ve hızlı oluyormuş. Sağolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.