Şimdi Ara

Nasıl Green card vizesi alabilirim (çok felaket ciddi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Green card vizesini nasıl alabilirim ABD Vatandaşı olmak istiyorum bu ülkede varlık içinde yoksulluk çekmekten sıkıldım bırak araba almayı gta 5 bile alamıyorum (150 tl) Allah'a emanet selametle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aNTIWIRUS -- 29 Ocak 2015; 13:57:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kusura bakma ama gerçekçi konuşmak gerekirse bu durumda değil green card almak vize alamazsın.
  • oraya gidince seni en güzel yerlerde karşılayıp en güzel işlerden mi verecekler. Pompacı olursun o kadar.
  • Geçti artık. Eylül'de başvuracaktın. Mayıs'ta açıklanacak kazananlar. Bi' dahakine başvurursun artık.

İngilizce'de problem var galiba çok gitmek istiyorsan öğrenmeye çalış sıkıntı çekersin.

Oraya gidince seni güzel bir hayat beklemiyor araştır biraz. Hem ucuz oyun alma kafasıyla gideceksen otur ben gidince sana bedava oyun göderirim boşa hayatını çöpe atma.
  • eylülde nasıl nereye başvuracaz ? burda yaşam çok zor acaba benim maddi durumummu kötü yoksa hayat mı zor çözemedim valla ? bir oyun alacam 3 aydır kıvranıyorum. bu nasıl bir hayat oldu bende anlamdım.tamam benden durumu kötü olan insanlar var eyvallah evsiz barksızlar var eyvallah ama benimkisi cok farklı bir konu yav arkadaş bir oyun alacaz bakıyorum fiyatlar 120 ile 200 arası oynuyor e o parayla bizim bir iki aylık mutfak masrafı çıkıyor nasıl bir orantı oldu bu böyle çözemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu bende merak ediyorum. Forumda daha önce başvuranlar var ise yardımcı olabilirlerse iyi olur.

• aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    Canada göçmen alacaktı, gel oraya gidelim. ABD tırt.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7.65 kullanıcısına yanıt
    canada olur ingiltere olur irlanda olur avusturalya olur abd şart değil.
  • amerikaya gidince ne olacağını sanıyorsun, oranın kendi kuralları kendi zorlukları var. bi kere kapitalizmin doğuş noktası, paran yoksa bit kadar değerin olmaz.

adamın iki parmağı kopmuş kazada, hemen buzlu kaba koyup hastahaneye yetiştirmişler. hastahane dikilecek parmak başına 15bin $ mi ne istemiş. adamdan tek parmaklık para çıkınca birini dikip diğerini dikmemişler. 15bin'i bankaya aktarmak vakit aldığı için neredeyse o parmağı bile dikilemeyecekmiş.

illa kafaya taktıysan efe aydal'ın green card ile ilgili videosu var, ama pek iyi şeyler söylemiyo. bi kere ciddi bi maddi birikimin ve abd'de sana sponsor olacak, seni evine almayı garanti edecek tanıdığın olmalıymış. yoksa uğraşmayın diyodu.

araştır ama fazla ümitli olma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 29 Ocak 2015; 17:26:56 >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    videoyu okudum ama şöyle bir şey var ? sponsor olayı nedir ? abd'de hiçbir tanıdığım yok. bu orda ne gibi zorluklarla karşılacağım anlamına geliyor zaten üniversite zamanın work and travel ile gidip daha sonra green card vizesine başvurmayı planlıyorum tekrar teşekürler fikirleriniz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

videoyu okudum ama şöyle bir şey var ? sponsor olayı nedir ? abd'de hiçbir tanıdığım yok. bu orda ne gibi zorluklarla karşılacağım anlamına geliyor zaten üniversite zamanın work and travel ile gidip daha sonra green card vizesine başvurmayı planlıyorum tekrar teşekürler fikirleriniz için.

valla benim de çok bildiğim ya da araştırdığım şeyler değil ama efe aydal kendisi yakın zamanda green card hakkı kazanıp eşi ile abd'ye yerleşmiş birisi. ve bu kişi her hafta video yayınlayıp orada neler yaşadığını anlatıyor gittiği günden beri. söylediği sponsor olayından da bahsetti. paylaştığım videoda da bahsetmiş, haftalık videolarında da bahsetmişti. ben de ondan daha fazla bilgiye sahip değilim.

istiyosanız abd'ye ilk taşındığı zamanki videolarını izleyin. fikir sahibi eder muhtemelen. daha da yardımcı olabileceğim bişey yok çünkü ilgilendiğim konular değil.

• ben bu sene başvurumu yaptım, sanırım bu yıl son bi daha yapılmayacak çekiliş.

ve sana çıksa bile hesabında $10k - 15k gibi bir miktar olması gerekiyor, dil bilmen şart değil.
    ayrıca ABD'de ikamet eden birisinin sana kefil olması şart.
    tüm bunları yapıp 1 sene orda kalırsan kalıcı anlamda alıyorsun greencardı, gta 5 alamıyorum en iyisi beverly hills'e taşınayım deyince olmuyor malesef o işler.
  • Amerika ne yapsın çulsuz adamı? Ya işlerine yarayacak eğitimli biri olacaksın ya düzgün bir meslek ya da paran olacak.
    Öyle vasıfsız adamların gelişmiş ülkelere gitme devri bitti.Kendi işsizleri onlara yetiyor.Çöp nüfusu kimse istemez.
  • önce work and travel ile 3 ay abdye gidicem sonra green card a basvurucam eer hakk kazanirsan abdli birisi ile evlenip sponsorluk olayini hallederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.