Şimdi Ara

Nasıl İngilizce öğrenebilirim? (Kursa gitmem gerekiyor mu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite 2. sınıfım. Haftada 4 günüm boş. Bende boş günlerimi dil kursu ile değerlendirmek istiyorum lakin kurslar çok pahalı. B1-B2 kurları için 3.800 TL fiyat ile karşılaştım ki bunu karşılayamam(Samsun)

Sizce kursa gitmem gerekli mi? Seviyemi bilmiyorum ama bir dil kursunda sınava girdim, dediklerine göre Cambridge üniversitesinin sınavıymış, A1 seviyesinde 16 doğru 4 yanlış, A2 seviyesinde 15 doğru 5 yanlış, B1 seviyesinde 13 doğru 7 yanlış yaptım. Bana bir iki temel ile B1 seviyesinden başlayabilirsin dediler. Bilgili arkadaşlar bana bir yol gösterirse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnternet üzerinden kendimi belli bir seviyeye getirebilir miyim? YDS ye de girmek istiyorum.

• Kursa gidiceksin yada pahalı grammar kitapları alıp herşeyi kendi başına çözüceksin üzerine duolingo kullanıcaksın youtubeda videolar izliceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 12 Ekim 2019; 20:52:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam kendi başıma grammar kitaplarını kaldıramam herhalde, o kadar güvenmiyorum kendime. Önerdiğiniz bir kanal var mı?

• Angry Man kullanıcısına yanıt
    youtube kanalları derken ingilizce öğreten kanalları kast etmiyordum ama o tarz kanallarda arayıp bulabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up
  • Kursa gitmeden de dil öğrenilir.Zorunlu değil.Ama kursların ek olarak faydaları tabiki var.

Şu konuya bak;https://forum.donanimhaber.com/ingilizce-ogrenme-onerisi-kaynaklar-calisma-programi--120127902
  • Cambly’de bedava 10 dk konuşma hakkı için ref koduna “camblybedava” yazmanız yeterli.

• Evde düzenli bir şekilde çalışır ve bazı şeylerin farkına varır yatırım yaparsanız şuanda kurslarda alacağınızdan çok daha fazlasını kendiniz yapabilirsiniz

• Holmes was here kullanıcısına yanıt
    Neye nereden nasıl çalışacağımı bilmiyorum

• Angry Man kullanıcısına yanıt
    Biraz zamanınızı ayırıp oturun ve eksiklerinizi bulup bir çalışma programı hazırlayın herhangi bir şekilde ayrıntıya girmenize gerek yok sadece vakit ayırın program yapın şu şu kitaptan şu öğrenilir tarzı bir şey yok her yerden yeni bilgiler öğrenebilirsiniz eksik kısımları farkettiginizde yardimci da olabilirim yol başlangıcı olarak zaten siz o yolda kendiniz ayarlayacaksiniz her seyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.