Şimdi Ara

nasıl jar uzantılı e-kitap yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl jar uzantılı e-kitap yapabilirim ? cepte okumak için ? Bilgisi olan lütfen yardımcı olsun. Hayırlı günler..

• bunun programlari olmali dostum ama valla kullanmadigim icin bilemicem arama yapmani tavsiye ederim forumda
  • Java� İle İlgili Paylaşım Topiği (Tema,oyun,prog vs...) topiğine yazmıştım , süper bir programdır

quote:

Orjinalden alıntı: poibra

Arkadaşlar S40 telefonlar için ekranı istediği boyutta ayarlanabilen , herşeyi değiştirilebilen .txt uzantılı dosyaları cep telefonunda e-book olarak okumak için ideal hale getiren bir program koyuyorum. Bunu uzun süre aramıştım en sonunda buldum.

Not : program bilgisayar içindir. bilgisayarda çalıştırdıktan sonra .txt dosyası seçip ayarları yapıyorsunuz ve .jar .jad dosyası olarak size veriyor program.Size kalan bu jar ve jad dosyalarını tele atıp kitabı keyifle okumak

http://rapid-share.de/files/25503504/BookMaker.rar.html

rapid-share arasından - yi kaldırın.

• quote:

Arkadaşlar , daha önce .txt (notepad) dosyalarını .jar.jad (java) programcıklara dönüştüren ve bu şekilde java destekli telefonlarda açılmasını sağlayan bir program vermiştim.Şimdi o programla oluşturduğum e-kitapları sizinle paylaşmak istiyorum. Kitapların hepsi tarafımdan denenmiştir. Bazıları alıntı ,bazılarını kendim yaptım.Umarım hoşunuza gider. (java dosyalarını direk telefona atacaksınız , bilgisayarda çalışmaz , Nokia 6280 için hazırlanmıştır.)

Kitapları oluştururken , program birkaç dosya halinde ayırıyor. Yani stephenking1.jar stephenking2.jar vs. gibi. Telefona attığınızda anlayacaksınız okuduğunuz kısmı silebilmek ve kaldığınız yeri bulabilmek açısından daha kolay bir sistem.

Upload ettiğim kitaplar :

Anayasa
    Anitkabir Bilinmeyenler
    Ankara Rehber
    Bilimkurgu Öyküleri
    En Garip Yasaklar
    Fikir Ve Sanat Eserleri Kanunu
    Fıkralar
    Garip Ölümler
    Gerekli Telefon Numaraları
    Burak Turna, Orkun Uçar - Metal Fırtına
    Gülse Birsel - Gayet Ciddiyim
    Stephen King - Hayvan Mezarlığı
    Stephen King - Yüzyılın Fırtınası
    Stephen King - Tom Gordon'a Aşık olan kız
    İngilizce - İtalyanca Sözlük
    İtalyanca - İngilizce Sözlük
    İnsan Hakları Kanunu
    Masallar
    Klasik Müzik Sözlüğü
    Muzaffer İzgü - Zıkkımın Kökü
    Sanat Terimleri Sözlüğü
    Salaklığın Tarihi
    Tarihteki ilginç olaylar
    Tiyatro Terimleri
    Yeni trafik kanunu

Rapid-share arasından - kaldırın.

http://rapid-share.de/files/25781300/Nokia_6280_E_-_Kitap_Arsivi_-_Poibra.rar.html

• ben o verdiğin linktekileri indirdim. anayasa çalıştı ama metal fırtınayı beceremedim. telefon n70. galiba şu jad uzantısı işi bozuyor. o jad dosyasını ne yapmam lazım?
  • quote:

Java� İle İlgili Paylaşım Topiği (Tema,oyun,prog vs...) topiğine yazmıştım , süper bir programdır

quote:

Arkadaşlar S40 telefonlar için ekranı istediği boyutta ayarlanabilen , herşeyi değiştirilebilen .txt uzantılı dosyaları cep telefonunda e-book olarak okumak için ideal hale getiren bir program koyuyorum. Bunu uzun süre aramıştım en sonunda buldum.

Not : program bilgisayar içindir. bilgisayarda çalıştırdıktan sonra .txt dosyası seçip ayarları yapıyorsunuz ve .jar .jad dosyası olarak size veriyor program.Size kalan bu jar ve jad dosyalarını tele atıp kitabı keyifle okumak

http://rapid-share.de/files/25503504/BookMaker.rar.html

rapid-share arasından - yi kaldırın.

dostum çok sağol deniyelim bakalım

• hocam program çok iyi. tekrar tekrar sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güle güle kullanın

@Nukem dostum bu program daha çok java tabanlı telefonlar için. N70 bir smartphone olduğu için daha ayrıntılı programlar mümkün. Yada direk word , a.reader dosyalarını açabilirsin telefondan.

Bu arada jad ve jar dosyalarını , her ikisinide telefona atman lazım açması için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.