nasıl jar uzantılı e-kitap yapabilirim ? cepte okumak için ? Bilgisi olan lütfen yardımcı olsun. Hayırlı günler..
bunun programlari olmali dostum ama valla kullanmadigim icin bilemicem arama yapmani tavsiye ederim forumda
Java� İle İlgili Paylaşım Topiği (Tema,oyun,prog vs...) topiğine yazmıştım , süper bir programdır
quote:
Orjinalden alıntı: poibra
Arkadaşlar S40 telefonlar için ekranı istediği boyutta ayarlanabilen , herşeyi değiştirilebilen .txt uzantılı dosyaları cep telefonunda e-book olarak okumak için ideal hale getiren bir program koyuyorum. Bunu uzun süre aramıştım en sonunda buldum.
Not : program bilgisayar içindir. bilgisayarda çalıştırdıktan sonra .txt dosyası seçip ayarları yapıyorsunuz ve .jar .jad dosyası olarak size veriyor program.Size kalan bu jar ve jad dosyalarını tele atıp kitabı keyifle okumak
Arkadaşlar , daha önce .txt (notepad) dosyalarını .jar.jad (java) programcıklara dönüştüren ve bu şekilde java destekli telefonlarda açılmasını sağlayan bir program vermiştim.Şimdi o programla oluşturduğum e-kitapları sizinle paylaşmak istiyorum. Kitapların hepsi tarafımdan denenmiştir. Bazıları alıntı ,bazılarını kendim yaptım.Umarım hoşunuza gider. (java dosyalarını direk telefona atacaksınız , bilgisayarda çalışmaz , Nokia 6280 için hazırlanmıştır.)
Kitapları oluştururken , program birkaç dosya halinde ayırıyor. Yani stephenking1.jar stephenking2.jar vs. gibi. Telefona attığınızda anlayacaksınız okuduğunuz kısmı silebilmek ve kaldığınız yeri bulabilmek açısından daha kolay bir sistem.
Upload ettiğim kitaplar :
Anayasa Anitkabir Bilinmeyenler Ankara Rehber Bilimkurgu Öyküleri En Garip Yasaklar Fikir Ve Sanat Eserleri Kanunu Fıkralar Garip Ölümler Gerekli Telefon Numaraları Burak Turna, Orkun Uçar - Metal Fırtına Gülse Birsel - Gayet Ciddiyim Stephen King - Hayvan Mezarlığı Stephen King - Yüzyılın Fırtınası Stephen King - Tom Gordon'a Aşık olan kız İngilizce - İtalyanca Sözlük İtalyanca - İngilizce Sözlük İnsan Hakları Kanunu Masallar Klasik Müzik Sözlüğü Muzaffer İzgü - Zıkkımın Kökü Sanat Terimleri Sözlüğü Salaklığın Tarihi Tarihteki ilginç olaylar Tiyatro Terimleri Yeni trafik kanunu
ben o verdiğin linktekileri indirdim. anayasa çalıştı ama metal fırtınayı beceremedim. telefon n70. galiba şu jad uzantısı işi bozuyor. o jad dosyasını ne yapmam lazım?
quote:
Java� İle İlgili Paylaşım Topiği (Tema,oyun,prog vs...) topiğine yazmıştım , süper bir programdır
quote:
Arkadaşlar S40 telefonlar için ekranı istediği boyutta ayarlanabilen , herşeyi değiştirilebilen .txt uzantılı dosyaları cep telefonunda e-book olarak okumak için ideal hale getiren bir program koyuyorum. Bunu uzun süre aramıştım en sonunda buldum.
Not : program bilgisayar içindir. bilgisayarda çalıştırdıktan sonra .txt dosyası seçip ayarları yapıyorsunuz ve .jar .jad dosyası olarak size veriyor program.Size kalan bu jar ve jad dosyalarını tele atıp kitabı keyifle okumak
@Nukem dostum bu program daha çok java tabanlı telefonlar için. N70 bir smartphone olduğu için daha ayrıntılı programlar mümkün. Yada direk word , a.reader dosyalarını açabilirsin telefondan.
Bu arada jad ve jar dosyalarını , her ikisinide telefona atman lazım açması için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme