< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nasıl karar verebilirim?
-
-
Eskiden Bosch Siemens Türk mutfağına uygun değildi. Börek, baklava, pizzada eşit dağılım ve sıcaklık önemli, hindi ve büyük parçalı etlerde ise ısı önemli. Arçelik bu yüzden seviliyor.
2010 gibiydi Bosch/Siemens bu konuyu çok çalıştı, fuarlarda meşhur aşçılarla sunumlar yapıyorlardı hatta. Biz de bu dönemde Bosch aldık. Geçen sene buton şaftı içerden kırıldı, paça sipariş edip kendim değiştirdim. Bunun dşında gayet memnunuz.
Avrupa istiyorsanız, baklava börek önemliyse birinci tercihim Zanussi'dir. Bunların özelliği kazanlarının yekpare, eksiz olmasıdır. Fakat Türkiye'de çok az modeli var bulununca da fazla fiyatlı. Almanlar'ın pişiricilerde isim yapmış markası ise Neff. Bu da Türkiye'de pek bulunmaz ama zaten Bosch/Siemens gurubuna katılmıştı ve bu markalar Neff'ten alacaklarını büyük oranda aldılar diye düşünüyorum.
-
Cevabınız için teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim.
Sonradan aklıma geldi, bir de yuvarlak davul fırınlar var. En iyi eşit dağılım yapan onlar, hala üretiliyor. Onunla mukayese ediyorlar sanırım. Ama tepsinin raf yüksekliğini seçmek, yuvarlak tepsi kullanmak durumu iyileştiriyor. Fırınlarla gelen emaye tepsilerde biraz dağılım sorunu olabliyor.
Tabii bunlar çok amaçlı fırınlar, biraz alışmak, denemek gerekiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X