Şimdi Ara

NASIL KİLO VERİLİR ACİL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Boyum 1,87
    Kilom 87 (En son 2 ay Önce)
    ve Acilen kilo vermem lazım .
    Hangi Magzaya girdiysem bedenime göre Birşey yok en büyük xxL ve big xxL bile olmuyor

DİPNOT:BOY OLDUGU İÇİN KİLOYU GÖSTERMİYEN BİR ÖZELLİGİM WAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **BaDoF0uR** -- 12 Nisan 2009; 21:49:36 >

• Ben 1.75 civarı boyundayım kilom 85.. M ve L arasında gidip geliyorum. pantolon da 31 (42) beden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Nisan 2009; 21:52:32 >
  • 1.87 boya 87kilo gayet normal diyorum ben hatta 100lerden başlaması lazım neden kendini şişko görüyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLacK_CameL

1.87 boya 87kilo gayet normal diyorum ben hatta 100lerden başlaması lazım neden kendini şişko görüyorsun

Orası Öle yaz Geldi Denize Nası Gircez
    Gögüsler Amerikan Badicileri gibi
  • OO gögüsleri bilemem kardeş kızmassan bişey söyliyim gögüsleri ufaltmanın pek yolu yok kızlık genleri faaliyete geçmiş olabilir sende

He gögüsler sarkmıyosa problem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacK_CameL -- 12 Nisan 2009; 21:56:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLacK_CameL

OO gögüsleri bilemem kardeş kızmassan bişey söyliyim gögüsleri ufaltmanın pek yolu yok kızlık genleri faaliyete geçmiş olabilir sende

He gögüsler sarkmıyosa problem yok

Yok artık

Saçmala

ben nediyorum sen nediyorsun zamanında body de gittim onun acısını çekiyor olabilirmiyim ki acaba

• quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Ben 1.75 civarı boyundayım kilom 85.. M ve L arasında gidip geliyorum. pantolon da 31 (42) beden.

Boy 1.75 kilo 80
  • http://barbadensismiller.blogspot.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Ben 1.75 civarı boyundayım kilom 85.. M ve L arasında gidip geliyorum. pantolon da 31 (42) beden.

Boy 1.75 kilo 80

olsun ben 145 kiloydum 85 e yeni geldim

• benimde acil kilo almam lazım boy 1.76 kilo 50
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Boy 1.75 kilo 80

olsun ben 145 kiloydum 85 e yeni geldim

• o degil begendigim şeyleri giyemiyorum
  • kiloyu göstermiyorum diyosun kıyafet bulamıyorum diyosun ne gelio kıyafet sana bolmu darmı
  • Eğer boyun ile kilon bu kadar normalken beğendiğin şeyleri giyemiyorsan bence zevklerini değiştir. Sorun bedende değil gibi
  • Gormeden kilon fazla degil ya da kilon az demek bu arkadas icin pek dogru degil. Boyu ve vucudu oyle bir yerdeki belki normal bir vucudu vardir ama belki de tum vucudu yagdir ve guzel durmuyordur. Eger kasli ve fit bir vucuda sahipsen sorun yok ama yagli bir vucudun varsa spora baslaman lazim. Ayrica kilo acil bir sekilde verilmez. Yavas yavas ve saglikli sekilde vermen gerek. Aylik 2.5-3 kg verirsen sagligindan birsey kaybetmemis olursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.