Şimdi Ara

Nasıl KOPYA cekersinizz???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamamen türk icadı olan süper yöntemi açıklıyorum. her türlü testten geçirilmiştir. çalıştığı bizzat gözlemlenmiştir.

bir adet yeni silgi alınır. şu uzun dikdörtgen şeklinde olanlardan. bi de beyaz olacak.
    silgiyi boyuna (dikkat edin enine değil) ortadan ikiye bölüyoruz. yani silgi hala aynı uzunlukta.
    sonra silginin geniş yüzeyi kadar isteğe göre (misal 5 tane) beyaz kağıt kesiyoruz. sonra kestiğimiz bu kağıtları üst üste koyup uzun kenarından uhu ile küçük bir kısmını yapıştırıyoruz. yani kağıtlar şu post-it dedikleri not yazılan yapışkanlı kağıtlar gibi olacak. isteyen bir adet post-it i silgi boyutunda kesip kullanabilir.
    sonra bu defter gibi olan beyaz kağıtların altını silginin bir parçası ile, üstünüde diğer parçası ile uhu kullanarak yapıştırıyoruz. yani silgi ile kağıtlar bir kitap gibi oluyor. silgiler kitabın ön ve arka kapakları, içindeki kağıtlarda sayfalar oluyor. silgi ile kağıt beyaz olduğu için dikkat çekmiyor. silgimiz hazır olduğuna göre artık istenen dersin kopyası silginin içindeki sayfalara yazılıyor. yani bu silgi ile tarih dersinde bile kopya çekilir. tabii kurşun kalem ile. sınav bittikten sonra silginin içindeki yazılar başka bir silgi ile silinip ilerki sınavlarda kullanılacak hale getiriliyor. uzun süre dayanması için fazla yıpratmadan kullanın.

bu yöntemi sınıfta bir kaç kişi yapmıştı. ama bir tanesini hoca yakaladı. diğerleri de hocaya "hocam kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi" demişlerdi. çok gülmüştük.

• ben lise2 ye giderken (9 yıl once) arkadasın biri tarih dersinde kopya cekiyordu.Tarih hocamız cok yaşlıydı ve safın tekiydi zaten hepimiz kopya cekerdik o derste.
    Arkadas Harita metod defterinin ustunu beyaz kagıtla kapladı ve defterin dış kapagını ince ince yazılarla kopya doldurdu.Sonra defteri sınav kagıdının altına koyup kopya cekecem diyodu. Biz olm manyakmısın yakalanırsın diyoduk dinlemedi bizi.

Sonra sınav basladı. Sınavın ortalarında hoca arkadasın yanına gitti ve;
    -Hoca : O ne sınav kagıdının altında dedi.
    - Arkadas: Defter dedi, sıra pürüzlü o yuzden koydum dedi.
    - Hoca: Arasında kopya vardır onun kesin dedi ve aldı defteri sayfalarını cevirdi ve arkadasa geri verdi. Tamam kopya yokmuş devam edebilirsin dedi.Sonra arkadas kopya cekmeye devam etti

Arkadas korkudan altına edecekti nerdeyse. Sınav bitince tum sınıf ona gulmuştuk. Bu anıyı hiç unutmam.

• üniversitede çekemiyorum.zaten mid-term sınavlarında arkadaşla konuştuk diye artık her sınavda bizi takipe aldılar

lisede çok kopya çekerdim.sınav kağıdının yarısı büyüklükte ki kağıtlara tüm sınavda çıkacak bilgileri yazardım sınav başladığı zamanda bir şekilde sınav kağıdının altına koyardım.hoca uzaklaştığında çıkarır bakar yazardım.

• vay kopyacılara bak
  • silgi arası defterden sonra en kullanışlı kopya yöntemi:
    *bir kurşun kalem alınır (altı gen olması gerekir) kalemin 6 tarafında kopya kazınır sonra sınav esnasında çıkarılır ve güneşte bakılır(güneşde bakmassan bişey belli olmuyor)
    bir yöntem daha:
    *bir kağıt alınır üç kısmından delinir kopya yazılır sonra bir miktar bobin ipi alınır bir ucu kağıda bir ucuda pantolonun kemer geçirilen yerine bğlanır (bobin ipi çok uzun olmaması tavsiyr edilir) ve ceketin kolundan geçirilip(sağlaklar için sol koldan grçirilmesi tavsiyedir) sınav esnasında koldan çıkarılır hoca geldiği görülünce kol kıvrak bir hareketle kol uzatılır ve kağıt kola geri girer
    %100 garantilidir bu teknikler
    örnek:ben
    yakalanmama kişinin kabiliyetine bağlıdır yakalanırsanız sorumlu degilimdir

• quote:

Orjinalden alıntı: turgut_tus

silgi arası defterden sonra en kullanışlı kopya yöntemi:
    *bir kurşun kalem alınır (altı gen olması gerekir) kalemin 6 tarafında kopya kazınır sonra sınav esnasında çıkarılır ve güneşte bakılır(güneşde bakmassan bişey belli olmuyor)
    bir yöntem daha:
    *bir kağıt alınır üç kısmından delinir kopya yazılır sonra bir miktar bobin ipi alınır bir ucu kağıda bir ucuda pantolonun kemer geçirilen yerine bğlanır (bobin ipi çok uzun olmaması tavsiyr edilir) ve ceketin kolundan geçirilip(sağlaklar için sol koldan grçirilmesi tavsiyedir) sınav esnasında koldan çıkarılır hoca geldiği görülünce kol kıvrak bir hareketle kol uzatılır ve kağıt kola geri girer
    %100 garantilidir bu teknikler
    örnek:ben
    yakalanmama kişinin kabiliyetine bağlıdır yakalanırsanız sorumlu degilimdir

Kardes 2. tekniği anlamadım yaa;
    resimli bi örnek alabilirmiyiz???

Bu arada herkes kopyayla geçiyomuş baksanıza.. Neyse millete bi hayrımız dokundu...

• anfi gibi bi salonda test usulu sınav oluyoruz 70 80 tane soru vardı yaklaşık ve biz o sınava girmeden 1 gün önceden kopyalara çalıştık ( kopya kaynağı sınıfın çalışkanıAhmet (inek demek istemiyorum)) geçelim sınav anına 3 hoca etrafımızda dönüyo ama nasıl aynı filmlerdeki gibi utanmasalar masalara çıkacaklar Sınav esnasında 5 dakkada bir ses yükseliyo rakamlardan oluşan, herkes Ahmete bakıyo, Ahmette çeviriyo kafayıı iki kaşını kaldırıyo ve ve sorunun cevabı bölelikle a çıkıyo evet evet yanlış duymadınız a,b,c,d şıklarının mimiklerini 1 gün önceden ahmete öğrettik bütün sınıfa öğrettiğimiz gibi .. 70 soru boyunca hep barıldı soru sayıları hocalar tabe anladı ama hayran kaldılar organizasyona seslerini çıkarmadılar

• bizim milli güvenlikçi sınavda soruların cevaplarını dağıttı herkeze millet cevap anahtarından geçirip hocaya verdi :D
  • Mühendisliklerde okuyanlar için için programlanabilen hesap makinaları kopya çekmekte en büyük yardımcınızdır. Ah eski günler aahhh. Casio fx795: Q klavye, 16kb hafıza, basic dili ile programlama özelliği ile süper bi aletti.

Sınavda çıkacak tanımlar ve formüller hafızasına yazılır. (16kb lik bir yere yaklaşık 4 a4 sayfasına sığacak kadar bilgi sığıyor q klavye bilgi girişini çok kolaylaştırıyor) Sonra bu bilgilere bir iki tıklama ile ulaşılabilecek program yazılır. İstenilen bilgiye saniyeler içerisinde ulaşılır.

Tabi bu yöntem hesap makinasının serbest olduğu dersler için geçerli.

Birde sınavda oturulacak yerin seçimide stratejik bir önem arzeder. Ben genelde cam kenarı ve ortalara yakın yerleri tercih ederdim. Birden anılarım depreşti

• Rafet bey disinda kimse teknolojik teknikler kullanmamis gibi..

Universite son siniftayiz. 8 yildir universiteyi bitirememis Senol isimli bir arkadasimiz vardi. Alttan Matematik 4 dersini bir turlu veremiyordu. Biz de mezun olunca bu dersten gecmesi artik iyice zorlasacakti.

Kendi hazirladigim Mikro alici verici devresini arkadasa yerlestirdim. Sinavin olacagin salonlarin yakinlarindan birinede benimle birlikte bir baska arkadas daha hazirliklarimizi yaptik.

Verici devre cok hassas idi fisiltilari dahi iletebiliyordu. Sinav baslayinca Senol sorulari hemencecik okudu. 30 dk sonra biz sorulari cozup yine verici araciligiyla ilettik..

Neydi o gunler beaa..

• tek kagida butun bilgileri yazmak,daha sonra o kagidi hocaya gostermeden ama hocanin seni gorebilecegi bi zamanda cekersen cok makbule gecer ki ben ole yaparim....
  • çok pis kopya çekerim

sıranın(tek kişilik sıralarda) alt tarafıana kitaplarla kamufle edip konunun bilinmesi gereken kısınmlarını kendi anladığım dille

örnğ

ankara savası

beyazıt - (eksi) , timur +(artı) beyazaıt kaç..

zaten gerisi hikaye
  • quote:

Orjinalden alıntı: godjackal

/>

işte budur
  • Külyutmaz geldi
  • ben kopya cekmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

ben kopya cekmem

bu yalanci inanmayin!!!....
  • quote:

Orjinalden alıntı: 11_O.KaaN

quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

ben kopya cekmem

bu yalanci inanmayin!!!....

ben bile inanmıyom artık kendime bu konuada

• sırayı her sene başı zımparalardım sonra ıslak mendille silerdim hiç te belli olmazdı
    sonra sınav günü zımparaladığım yere doldururdum kağıt gibi yazılırdı..
    kağıdı alana kadar bi şekilde saklar sonra kağıdı alınca üstüne koyardım sonra hoca arkasını döndüğü an sıradakileri aynen copy/paste

• ah ulan ah ne günlerdi...
    lisede ve üniversitede bol kopyalı günlerimiz...
    küçükken dürüsttüm yani salaktım kopya çekmeye ileri yaşlarda ve yani çok geç başladım ama
    yeteneğim çok iyidi...

en baştan en sona dek kullandığım ana taktiğim her zaman "kol kırılır yen içinde" taktiğiydi..
    öncelikle sınavdan hemen önce kafamın almadığı bazı yerleri ezberler yada ezberleyemezsem bunları küçük
    kağıtlara yazar ve sol bileğimin içine sokuştururdum.
    sonra fırsat buldukça kağıtları avucuma çekip bakıyor ve vaziyet tehlikeliyse yine bileğime geri ittiriyordum.

çok iyi taktiktir ve çokda verimlidir... cesaret ve tecrübe ile birleşince çok başarılı olunuyordu..

diğer yöntemlerim
    kalabalık ve büyük sınıflarda sıra arasına kitap koymak - ceketin iç cebine
    kitabın tamamını yada yırtlmış bazı sayfalarını koymak yada fotokopisini çekipde onu oraya koymak.

çok önemli bilgileri küçük kağıtlara yazıp bunu kıvırıp tükenmez kalemin içine sokmak...
    elimin avucumun içine yazmak.
    müsvedde kağıdı gibi görünen kağıtlara yazmak.
    hesap makinesi-gönye falan gibi şeyleri bileğime gizlemek.
    oturduğum sıraya yazmak sonrada üzerine oturuyorum ve yazılar altımda kalıyordu.

bir kez üniversitede bisküvi paketinin içine kopya kağıtlarını sokuşturdum ve paketi uhu ile yapıştırdım sınavın başında paket
    kapalıydı. kimlik kontrolü yaparlarken kapalı gördüler sonra onlar gidince açıp bakmıştım.
    sınav ilk başladığında henüz gözetmenlerin dikkati dağınıkken hızla çekebilirseniz çok daha kolay oluyor.
    sınavın sonuna doğru şahin gibi bakıyorlar..
    karnıma gömleğimin içine kopya kağıdı hatta kitap sokuşturmak..
    önemli sayfaları yırtarak yada fotokopi çektirerek kopyalık hazırlamak..

karaköyden kapağının içinde gizlihesap makinesi olan bir saat almıştım ama sözel ağırlıklı bölümlerde okuduğum için
    bunu yalnzca 2-3 kez kullanma imkanım oldu.

bir kez başka bir arkadaşa yardım ettim. cep telf una uygun bir kulaklık aldım. telf cebinde olarak sınava girdi.
    kulaklığın kablosuda montun içinden uzanıp yakasının altına kadar geliyordu. ve sınavda
    bir fırsatını bulup kulaklığı takıp çözemediği 2 soruyu bize telf dan okudu.
    o günlerde benim kendi telf um yoktu başka bir arkadaşın vardı. bahçede sıra üzerinde soruları çözdük ve
    telf dan söyledik o da kulaklık sayesinde çaktırmadan dinledi ve yazdı tabi.
    bu süre içinde kulaklık kulağında 20 şerden toplam 40 sn kadar kaldığı için küçük bir sınıfta olmasına
    rağmen farkedilmedi..

bir kezde artık son senemdi.. 200 dolara databank almıştım... henüz bilgisayarım yok o zamanlar..
    kitaplardan bilgileri tek tek geçirdim...
    çok uzun sürdü ve bunaldım tabi. zaten yazana kadar çoğu kafama çakılmış oldu..
    neyse bunuda birkaç kez kullandım.. ilk bakışta hesap makinesine benzediği için sözel bölümlü fakültelerde dikkat çekmiyordu.
    ama o sıralarda teknoloji bu kadar ileri değildi... şimdi olsa databanka internetten doğrudan kayıt bile yapılıyor...

şimdi olsa ben daha neler keşfederdim ya ... o zamanlar eknoloji bu kadar ileri değildi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsgan -- 20 Eylül 2005, 2:14:36 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.