Öğrencilere () bi faydamız dokunsun diye düşündüm...
Herkes kendi kopya cekme yöntemini yazsın bakalım...
Özellikle klasiklerin dışına cıkanlar sizlerin methodlarınızı görelim... Hadi üstadlar döktürünn.. Ama birbirinden kopya cekmek yokkk
[Deleted by Admins]
Ben Milli Güvenlikte kitabı sıranın üzerine koyup geçiriyordum, Bazen sıranın üzerine yazıyorum,bazen bir kağıda yazıp sınav sırasında Selpak ların arasından çıkarıp bakıyorum vs vs vs:) Hoca dan hocaya değişir kopya çekmek:p
quote:
Orijinalden alıntı: yusufunalan
Ben Milli Güvenlikte kitabı sıranın üzerine koyup geçiriyordum, Bazen sıranın üzerine yazıyorum,bazen bir kağıda yazıp sınav sırasında Selpak ların arasından çıkarıp bakıyorum vs vs vs:) Hoca dan hocaya değişir kopya çekmek:p
yanımdaki kızlar bacaklarına yazardı bende bacaklarına bakardım ama yazılara değil
quote:
benim en iyi yöntemim konunun en ince ayrıntılarını çok koyu bi kalemle bir kağıda yazıp sonra üzerine cambant yapıştırıp kağıdı yırtmayacak ama yazının aynısı cambant ın üstünde olacak şekilde cambantı çekerdim sonra yazılı zamanı bunu sıraya yapıştırırdım sıra ya yazmak tan daha güvenilir olmasının sebebi hoca yaklaştığı anda cambantı bir hareketle söküp kırıştırıp yere atılabilir olmasıdır kesinlikle cin gibin bir plandır
quote:
Biz daha gelişmiş teknikler kullanıyoruz fotokopi odasındaki çöpten yazılı kağıtlarının parçalarını toplayıp birleştiriyoruz sonra bunlara cevap kağıtları hazırlayıp yazılıda ince bi el hareketiyle çıkarıp hocaya veriyoruz
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: yusufunalan
arkadaşa katılıyorum hocadan hocaya değişir ama ben genelde küçük kağıda yazar sağ cebime koyarım.en müsait zamanda çıkarır dizimin üstüne koyarım sonra çok az eğilip geçirmeye başlarım.olası bi tehlike anında dizimi sıranın altına dayarın kağıt arada sıkışır tabi.Allah muhafaza hiç başıma gelmedi tabi hoca yakalayacağını sezdiğim anda en uzak noktaya atarım kağıdı.en kolay yöntem sıraya yazmaktır herzaman işe yarar
benim en iyi yöntemim konunun en ince ayrıntılarını çok koyu bi kalemle bir kağıda yazıp sonra üzerine cambant yapıştırıp kağıdı yırtmayacak ama yazının aynısı cambant ın üstünde olacak şekilde cambantı çekerdim sonra yazılı zamanı bunu sıraya yapıştırırdım sıra ya yazmak tan daha güvenilir olmasının sebebi hoca yaklaştığı anda cambantı bir hareketle söküp kırıştırıp yere atılabilir olmasıdır kesinlikle cin gibin bir plandır
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: nachfülbar
cok riskli profosyonel olmak lazım bu iş için
en salgam taktik solo deilde grup halinde şirketleşmektir
quote:
Orijinalden alıntı: Volkan.
quote:
Orjinalden alıntı: nachfülbar
cok riskli profosyonel olmak lazım bu iş için
en salgam taktik solo deilde grup halinde şirketleşmektir
Alıntıları Göster
Biz yan sınıfları ayarlayıp bluetooth üzerinden bize kopya attırıyodukTeknoloji çok gelişti yaaa
quote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
[Deleted by Admins]
quote:
Orjinalden alıntı: S.A.L
benim bi arkadaşım vardı deli kopya cekerdi hiç de yakalanmazdı dedim ki nasıl cekiyosun böle die o da ben hocadan gizli kopya cekmem hocanın gözünün içine baka baka kopya cekerim demişti(ciddiyim)
arkadaş haklı hocadan asla korkmayacaksın gözünün içine bak heyacanlanma gerisinde hangi taktiği kullanırsan kullan. Mesela ben ferman taktiğini kullanırım iki ince cubuğun arasına bi kağıt. Bunu padişah fermanı gibi sarıyoz . Tabi kağıda kopyalar onceden yazılıyoistersen fermanı ac oku istersen sardıktan sonra eczahanelerde falan kullanılan ince lastikler oluyo ondan bi tane geçir. Döndüre döndüre oku. Biraz profesyonel bişidir. İşallah kafanızda canlanmıştır ne anlatmak istediğm Bunu bi donem üstüm olan birinden öğrendim süper oluyo tabi herzaman ihtiyaç olmaz coğunluk bast formuller kullanırım
quote:
Orijinalden alıntı: sheriff
quote:
Orjinalden alıntı: S.A.L
benim bi arkadaşım vardı deli kopya cekerdi hiç de yakalanmazdı dedim ki nasıl cekiyosun böle die o da ben hocadan gizli kopya cekmem hocanın gözünün içine baka baka kopya cekerim demişti(ciddiyim)
arkadaş haklı hocadan asla korkmayacaksın gözünün içine bak heyacanlanma gerisinde hangi taktiği kullanırsan kullan. Mesela ben ferman taktiğini kullanırım iki ince cubuğun arasına bi kağıt. Bunu padişah fermanı gibi sarıyoz . Tabi kağıda kopyalar onceden yazılıyoistersen fermanı ac oku istersen sardıktan sonra eczahanelerde falan kullanılan ince lastikler oluyo ondan bi tane geçir. Döndüre döndüre oku. Biraz profesyonel bişidir. İşallah kafanızda canlanmıştır ne anlatmak istediğm Bunu bi donem üstüm olan birinden öğrendim süper oluyo tabi herzaman ihtiyaç olmaz coğunluk bast formuller kullanırım
Alıntıları Göster
sert karton gibi bir kağıda yazılır sonra bir köşesinden sıranın altına raptiyelenir. çekmece gibi kendine çekip okursun hoca gelirken içeri doğru itlersin gidince tekrar çekersin. güzel taktiktir.
quote:
Orijinalden alıntı: BallistA_fb
sert karton gibi bir kağıda yazılır sonra bir köşesinden sıranın altına raptiyelenir. çekmece gibi kendine çekip okursun hoca gelirken içeri doğru itlersin gidince tekrar çekersin. güzel taktiktir.
Alıntıları Göster
KOPyacıların reziliyim yakalandım cok kotu bişi ya yakalanmak :D.SİlGiyle amator bi çekım sırasında yakalnmıs durumundayız:P
quote:
Orijinalden alıntı: BallistA_fb
Alıntıları Göster
Konuyu silmesinler sora .Hani ahlak dışı fln ya o bakımdan yoksa çekin kopyanızı
quote:
Orijinalden alıntı: Loop
Konuyu silmesinler sora .Hani ahlak dışı fln ya o bakımdan yoksa çekin kopyanızı
Alıntıları Göster
ne yapıyosunuz siz bakiyim burda? waay demek kopya nasıl çekilir onu tartışıyorsunuz.
saolun, veriğiniz bilgiler için. aklımda olacak sınav zamanlarında..
quote:
Orijinalden alıntı: zaafiyet
ne yapıyosunuz siz bakiyim burda? waay demek kopya nasıl çekilir onu tartışıyorsunuz.
saolun, veriğiniz bilgiler için. aklımda olacak sınav zamanlarında..
Alıntıları Göster
-sıra altı kitap defter koyma ve onu giyecek ile örtme -sıranın üzerine,veya duvarlara yazma [yazarken ezberliyorsun -küçük kağıtlar hazırlayıp cebe v.s koyma -cep telefonuna önceden yazıp msjlaşma ada sakladığın yazıya bakma (sayısal derslerde ''hocam hesap mak. kullanabilir miyiz'' sorusu üzerine) -hocayı kafaya alma [ bütünlemede v.s kolaydır] -hocam sıra tırtıklı diyip kağıdın altına defter koyma [defter arası kopya] -ilk okul dönemlerinde çanta veya kalemliğin içine yrleştirme
v.s .vs
ilginçtir bunu ben yazdım
quote:
Orijinalden alıntı: guenen
-sıra altı kitap defter koyma ve onu giyecek ile örtme -sıranın üzerine,veya duvarlara yazma [yazarken ezberliyorsun -küçük kağıtlar hazırlayıp cebe v.s koyma -cep telefonuna önceden yazıp msjlaşma ada sakladığın yazıya bakma (sayısal derslerde ''hocam hesap mak. kullanabilir miyiz'' sorusu üzerine) -hocayı kafaya alma [ bütünlemede v.s kolaydır] -hocam sıra tırtıklı diyip kağıdın altına defter koyma [defter arası kopya] -ilk okul dönemlerinde çanta veya kalemliğin içine yrleştirme
v.s .vs
ilginçtir bunu ben yazdım
Alıntıları Göster
EN KOLAYI SIRAYA YAZMAK BENİM Bİ ARKADAS VARDI HERİF KİTBISIRAYA KAZIRDI.VE BİLEKLİK USLÜ İNCEUZUN Bİ KAGIDA YAZ BİLŞEGİNE BİLEZİK GİBİ TAK .SINAVDAKOLU HAFİF YUKARI CEKERSİN HERSEY MEYDANDA
quote:
Orijinalden alıntı: astral32
EN KOLAYI SIRAYA YAZMAK BENİM Bİ ARKADAS VARDI HERİF KİTBISIRAYA KAZIRDI.VE BİLEKLİK USLÜ İNCEUZUN Bİ KAGIDA YAZ BİLŞEGİNE BİLEZİK GİBİ TAK .SINAVDAKOLU HAFİF YUKARI CEKERSİN HERSEY MEYDANDA
Alıntıları Göster
+kravatın arasına koyabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: guenen
+kravatın arasına koyabilirsiniz
Alıntıları Göster
Kollarınızın iç tarafına yazın.Ellerinize yazın.Ama terledimi elleriniz masmavi oluyo
kıllı bacağıma yazarım kamufle olur
şaka bi yanada en arkada acayip kopya çekliyo
bilginize!!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: İGENÇ
kıllı bacağıma yazarım kamufle olur
şaka bi yanada en arkada acayip kopya çekliyo
bilginize!!!!!
büyük uç kutularının arkasına döşeyin çok işe yarıyo ben uçlu kalem kullanmadığım halde her zaman yanımda 2 uç kutusu bulunur