Şimdi Ara

Nasıl KOPYA cekersinizz???? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üniversiteyi bitirdim hiç çekmedim itiraf ediyorum :) hep niyetlenirdim ama kopyayı sıraya kafadan yazardım e zaten öğrenmişim o halde ne gerek var riske demi :) yinede sırada yazılı olması adama güven vermiyor değildi hani :)
  • KOPYA HA YAKALADIM
  • Walla biz lisedeyken soruları 2 kere çözerdik sınawda (çalışkanlar olarak..)... Birini sınaw kagıdına yazardık, dierini de küçük küçük müsfette kagıtlarına... Bu küçük kagıtları sonra buruşturup 5-6 sıra ilerilere atardık... Millette ordan döşerdi... Tabi ben bu işi sadece sayısal derslerde yapardım.. Sözele kafam basmazdı.. Sözelde de benim attıgım şirket ortaklarım yardımıma koşardı...

• Bu arada aklıma geldi uykulu bi hocamız vardı işletme dersine geliyodu saf osman adama her sınavda gazete veriyoduk.
  • ilkokul,ortaokul,lise,universite,ehliyet,yeterlilik,hatimdaki tum sinavlarda kopye cektim,yine olsa yine cekerim,her turlusunu cektim hic ama hic yakalanmadim,bi kere sadece hoca onune bak sasi olucan dediydi o kadar.
    ama en buyuk olayim universitede oldu, sozel agirlikli bolumde oldugumuzdan arkadasin matematige kafasi basmasdi hic,hayatta hicbirzaman basmamis,o dersi gecmesinin imkani yoktu,benim matematik oldukca iyiydi,yani en azindan 60-70 ile geciyorduk.elemanin dersi 2 . alisiydi okuldan atilicakti yine veremeseydi,en az 70 almasi gerekiyordu,yalvar yakar yardim edecegime soz verdim,ama universitede bu isler zordur heleki matematik gibi bir derstenbirde farki gruplardaysaniz oldukca zor.
    neyse elaman yanimdaydi ben kendi kagidimi yaptim isim yazmadan elemanla kagit degistik,sonra o benim kagida kendi adini verdi ve cikti,sonra ben onun bos kagidi cevaplamaya basladim,benim sure iyice daraldi tabi,yusuf yusuf yetistirmeye calisiyorum,ama dedim olsun olmazsa ben butunlemede gecerim nasil olsa kardesime kiyak olsun.neyse sonuclar aciklandi o 75 bende zorla 52 aldim,zaten ben 50 ye geciyordum,cocuk hala minnet duyar bana,bende severim keretayi

• sınava kendi yerime başaskını sokarak
  • Benim lipton kopya stilim wardı kagıda yazdıım kopyanın ucuna ıpı baglar kolumun ıcıne sokardım elımde kopyayı okuduktan sora eger hoca gelıosa alttan ıple cekerdım
  • Aöf için en pratik öntem ne ki deneyelim bizde
    lise ortaokul harbi kopya cekmeye gerek yoktu bizim için yanımızda kesinlikle en çalişkanlar otururdu
  • en iyisi çalışıp kopya çekme gibi derdimiz olmaz
  • çok pis çekerim okulda ismim çıktı genelde almam veririmçok hoşuma gidiyor kopya vermek okul 1.cisiyim ama kopyacının da önde gideniyim verici olarak.sınav öncesi herkes çevreme toplanır öyle bir veririm ki hocanın ruhu duymaz bir keresinde işi abarttık hoca sınav sonrası anladı çünkü her sorunun cevabını herkese virgulune kadar aynısını verdim nasıl olsa bana birşey olmaz diye herkes 5 aldı hoca bir kaldırdı herkesi sözlüye 5 alan bir tek ben kaldımkopya vermek çok güzel birşey belki kötü birşey yapıyorum ama bilmiyorum beni bu kadar kopya vermeye zorlayan şey ne?içimden bir ses hadi ver hadi ver diyor

• sıranın üstünü öndceden zımparalıyorum (cilalı sıraya kopya yazıomaz kalem kayar yazı görünmez)orta kalınlıkta zımparayla bir kenarınıboydan boya zımparalayıoruz...sonra oraya kopyaları yazarken hoca kağıdı verio sende kolunu kopyalarınüstüne koyuyorsun kağıt gelince kopyaların üstüne konuluyo..sonra bakıosun işte sırf bu işle 3 tane zayıf düzelttim
  • oturdugum siranin tam bacak arasina yazarim düsünüyor gibi yapip bacagimi n arasindan caktirmadan okurum veya ingilizce dersinde vocable testinde telefonuma tüm kelimeleri tek tek sesini cekerim kullaklikla dinlerim tabi bu almanyada böyle türkiyede nasil bilemem
  • onceleri 4 dosya konu ozetleri cıkarır scannerdan kuculturdum simdi word belgesinde yazıları 5'e kucultuyorum printerdan alıyorum onlu arkalı 4 dosya dolusu bilgiyi kucuk 2 kagıt yapıyorum ileride para basacagım
  • walla liseden bi tek kızların bacaklarına kopya yazmalarını hatırlıyorum
  • Kopya en iyi ön sıralarda çekilir arkadaşım. Hocalar hep arka sıralara odaklandığından önler biraz serbest kalıyor, b,z de önceden yazdıklarımızı çıkarıp yazılı kâğıdına aktarıyoruz.

Ben en çok bu yöntemi denedim ve hiç başarısız olmadım. (Bu sıralar pek kopyaya başvurmuyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: guenen
    -ilk okul dönemlerinde çanta veya kalemliğin içine yrleştirme

lise sona kadar en buyuk favorimdi Birde ben ekleyeyim.....

@tech_türk

iyiki son anda gordum :Daynı seyi yazmıstım tam ön sıralara oturun.. Bu işe yarayan bir yöntem
  • Fazla çekmem çekersem tam çekerim

küçük kağıtlar yazıp cebe atarım duvar kenarına otururum hoca gidince cıkarırım
    Arkadastan bakarım
    YAKALANMAM
  • siraya yazarim, yandakine bakarim, bi kere kitap acip rht rht bakmistim kimse görmedi
    bi de bacaga yazma isi var ama pek kullanisli deil bence
  • su şişesinin dış tarafındaki kağıdın içine yazmak...
    şişe tam doluyken yazın ve tekrar yapıştırın...şişe tam doluysa gözükmez...sınav esnasında sudan için...gözükmeye başlasın...bayağı riskli o yüzden gözlerinizin nereye ne zaman bakması gerektiği gerçeğini unutmayın...veya durum anlaşılacak gibi olursa kağıdı sökün ve ağzınıza atın...üstün bir ikna gücüyle kopya olmadığını savunursunuz...ispatlayamazlar...

selpak mendilin içine yazmak...
    mendili doldurun...biraz hastaymış taklidi yapın...sümkürme zamanlarında istediğiniz zaman bakın...hoca çakacak gibi olursa bu sefer cidden burnunuzu mendilin içine boşaltın daha sonra çöpe doğru yola çıkın...

tahta sıralar sistemindeki açık...[orjinal yöntem]
    tahta sıralarda bulunan ''sıra altları'' kısmı bazı sıralarda oynar...vidaları sökülmüştür, kalkıp iner yani...hafifçe kalın bir kağıda kopyaları yazın...boyutu önemli değil ama A4 boyutunda olursa sonuç iyi olur...(kağıdın rengi sıra altıyla benzer renkte olursa şaheser olur)...bu kağıdı, tahta sıranın altını kaldırıp, metalle birleştiği yere (sıra altının vidalanma yeri) koyun...sıra altını üzerine bırakarak kağıdı sıkıştırın...sınav esnasında kağıdı kendinizin göreceği şekilde alttan ittirin bakın...hoca çakacak gibi olursa kağıdı hemen geri ittirin hiç bir şey yokmuş gibi devam edin...boş sıra altını gördüğünde yüzüne bakın, utandırın...kağıt kalın olmazsa durmaz öyle, eğilir ve yakalanma riskiniz artar...dediğim gibi düzenek (sıra altı vb.), kağıt (renk, boyut, kalınlık) uygun olursa mükemmelliğe ulaşmış olursunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddie -- 2 Mart 2007; 20:09:55 >

• Malzemeler :

İnce bir karton
    Bir kaç tane raptiye
    1 adet a4Kagıdı

Sıranın altına çivileyin.Bu kadar
    Hoca gelince içeri dogru ittirin.Gidince kendinize dogru çekin okuyun.En baba kopya yontemi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.