Şimdi Ara

Nasıl KOPYA cekersinizz???? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlkokul 3 dünyanın katmanları ile ilgili baya bi soru gelecekti tabi bende ulan nasıl akıl ettiysem kağıdı dosyaya koyup dosyada bi bölme yapmıştım ama tutmuştu:(İnce dosya)

Ortaokul zamanında süeterin içine kitap koyarak direk yani o kadar kasmaya gerek yoktu,bide sırayı biraz daha dışarı alıp duvar tarafında iseniz dizinize koyup çekmek.

Lise zamanı lise 1'de duvar tarafı dipteydim Allah duvardan razı olsun tarih 4 gelmişti biyolojiyi de kurtarmıştım 3 gelmişti.
    Lise 2 bu sefer ilk defa kendime ait kendim yaptığım bi kopya kalemi vardı nasıl yaptığımı anlatayım:İlk önce böyle dandik bi kalem almıştım toplu satılıyordu 3-4 tanesi bi arada önce bunun belli bi kesimini erittim sonra da içteki borusuna kamış yapıştırdım çalışma şekli kolaydı kağıdı rulo halince kamışa yapştırmak ve sınavda ise iç kısmı döndürmek sonra yazılar ana gaber bülteninde ki gibi geliyodu maşşalkah.

başka basit yapılacak yöntemler : küçük kağıtlara yazmak,silgilere yazıp yakalanmamak istiyorsanız bacak eklem yeriniz var ya oraya skıştırın çaktırmadaneliniz olabilir.oturduğunuz sıradan hocanın kaldırmayacağından eminseniz sıraya yazın.Burda önemli olan kağıda okunacak şekilde çok küçük yazmaktır ben neler yapıyodum beaa.Daha var ama millet dicek lan amma salladı...Neyse benim işim böyleydi.

• Bir öğretmen olarak;

Kopya çekeğeniz zaman kesinlikle istifinizi bozmayın ve hocaya bakmayın. Sınavda hocaya bakmak ben kopya çekecem demekten hiç bir farkı yoktur.

Sınavda en arkada değil 2. sırada daha iyi kopya çekilir. Hocanın gözü devamlı arka sıralardadır.

Teknolojiden devamlı yararlanın.

Benim bir öğrencim kopya çektim dedi bana yakalanmadığından dolayı sözlüden 100 verdim

Öğrencilik haytımda kopyasız hiçbir sınava girmedim. Bikere yakalandım o da abime
  • Aga nasıl olur ben hep en arkada oturdum ömrüm boyuncahepte çektim belki suratım masum gibi ondandır.
  • şu kartlıklar var ya kitap gibi sınavdan bi gece once ondan tüm kredi kartlarını cıkartıp yerıne kopyaları yerlestırırdım en onunede ogr. kımlımı koyardım asıstana onu gosterır ve masanın ustunde tutardım ve kıtap gıbı okurdum onu 4 ders verdım kendılerıyle.. lisedeyken de cok bunalırsam hocanın gözune baka baka cekerdım kopyamı..
  • burda kopya çekende çektirende suçludur yakalarsam
  • @joe_black hocama tamamen katılıyorum,lisede3 sene boyunca hocanın önündeki sıranın arkasında oturdum ve babalar gibi de kopyamı çektim.Sadece sayısaldan çektim ama,bir de edebiyattan.Bölümüm yabancı dil olduğundan ingilizceden asla çekmedim.

Üniversitede de,daha geçen yıl arkadan arkadaş benden kopya istiyor,bir döndüm arkaya söylemek için hoca gördü,ikinciye döndüm yine gördü,üçüncüde de hoca gördü ben artık yakalanmaktan sıkılıp şöyle demiştim:YA HOCAM ALLAHAŞKINA SÖYLEYEYİM BİR SAATTİR İŞKENCE ÇEKİYORUM BURADA.

İşin tuhaf tarafı hoca da izin vermişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 20 Eylül 2005, 2:45:04 >

• ben hiç kopya çakmedim ama hep benden çekerlerdi.bütün arkadaşlarıma yardımcı olmuşumdur.ben hep çalışırdım...onlarda benden geçinirlerdi.Bütün haklarım helal olsun arkadaşlar.............ey gidi lise günleri
  • çok kolayda çekerim
  • Küçük bir kağıda yazıp kravatın arkasına saklar fırsat buldukça kravatı çevirir okurdum
    Keşke şimdi de derse üniformayla gitsek.
  • bir gün çok hastaydım ve tek çarem bizim öndeki arkadaştan almaktı....
    sınıfta 2 asistan var
    arkadaş asistanlardan bir tanesini çağırdı,,,bişeyler konuştu,,,,,

asistan bana baktı,, baktı,,,

sonra da arkadaş bana kağıtla kopya verdi alanen

kızardım falan ..
    meğer durumumu anlatmış

o da tamam ver demiş

ama tam 20 gündür hastaydım ve gerçekten gören herkes anlıyordu

işte böyle garip bir kopya hadisesi
  • en güzel kopyayı ben çekiyorum.kopyada üstüme yoktur yaniii. genelde bacagıma yazıyorum.bazende kücük kagıtlara yazıp etegimin pilesine koyuyorum.lise 3 teyım.simdiye kadar hic yakalanmadım.
    yaaaaaaaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: Jasmin88

en güzel kopyayı ben çekiyorum.kopyada üstüme yoktur yaniii. genelde bacagıma yazıyorum.bazende kücük kagıtlara yazıp etegimin pilesine koyuyorum.lise 3 teyım.simdiye kadar hic yakalanmadım.
    yaaaaaaaaa

valla bacağa yazma olayı senden başka bazı erkeklerin de işine geliyo bu arada

off ya sizin de iş zor bu sene hem okul hem öss....rapor olayı da yok

• arkadaşlar Çin'de kopyaya hapis cezası geliyormuş.düşünsenize bu Türkiye'de olsa cezaevlerinin durumunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: intangiblegirl

arkadaşlar Çin'de kopyaya hapis cezası geliyormuş.düşünsenize bu Türkiye'de olsa cezaevlerinin durumunu

Kopyanın türüne çekildiği ortama göre cezalar arttırılıyormuş.
    Hakim : çocuğum neden çektin kopya
    Çocuk : hakim bey haklı gerekçelerim vardı sınıfta kalıcaktım ailem çok kızardı buna zevk için çekmedim notsuz kaldım çektim..
    Hakim : çocuğun bu işe bir nevi mecbur kalmasından, mahkemedeki iyi halinden dolayı 15 gün ceza verilmiştir.

Ama sonradan af ilan eder devlet kopyacılar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mika_hakinen -- 20 Eylül 2005, 14:56:33 >

• :) anilarim tazelendi. ah o lise yillari

kareli kagidin yanyana uc (3) karesini asagi dogru 10-15 karesine yazardim parmak boyutunda olurdu zaten
    saklamasi cikarmasi yoketmesi cok kolay olurdu.
    hoca bulsada anlamazdi cunki benden baska okuyabilen cikmamisti.
  • benim yaptığım gibi yaparsanız kesinlikle yakalanmazsınız.........

>hocam ben bugün bu yazılıya hiç çalışamadım ...
    kağıdımıda boş vermek ve sizi üzmek istemem...
    müsade ederseniz kitabı çıkarıp yazacam... derdim ...
    hocada sesini çıkarmaz bende kitabı masa üzerine çıkarır bir güzel yazardım...

amaaaaaa ben çalışkan bir öğrenciydim çalışıp gittim mi yüksek puan aldığımı bütün hocalar bilirdi onun için bana ses çıkarmazlardı

• quote:

Orjinalden alıntı: Jasmin88

en güzel kopyayı ben çekiyorum.kopyada üstüme yoktur yaniii. genelde bacagıma yazıyorum.bazende kücük kagıtlara yazıp etegimin pilesine koyuyorum.lise 3 teyım.simdiye kadar hic yakalanmadım.
    yaaaaaaaaa

bacağına bida kopya yazma bi erkek olarak benden tavsiye

• Ya ben hiç kopya çekemezdim oraya yazarken aklımda kalırdı fomüller çalışmış gibi olurdum gerek kalmazdı.
  • Biz lise 3 teyken geometri hocamızı kafalayıp soruları da cevapları da kendimiz yazmıştık ve herkes 5 almıştı. Tabi beş diyorum puan olarak değişiyordu 85–100 arası. Çünkü kimse çakmasın diye. Ama ikinci dönemde hoca gidince (sözleşmeliydi) herkes döküldü. Benim ilk dönem 5 ikinci dönem 3`tü geometrim.

Sonra bide en güzel taktik çalışkanın yanına oturup döşemek.

Ben en arkanın bir ön sırasında otururdum. Vücutta biraz iri olunca ben kapatıyordum arkadaşı o kopyayı çekiyordu sonrada bana soruyu okuyormuş gibi cevabı söylerdi. Kimsede çakmazdı. Bir arkadaşımda küçük kağıtlara yazar kolunun içine koyardı ve deli kopya çekerdi hiç bir hocada yakalamazdı..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.