Şimdi Ara

Nasıl oluyor biri aydınlatabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc topluyorum bu pazar günü vatandan. Isletim sistemi kurulmamış olacak. Usbden "WINDOWS 7" kurmak istiyorum. Bu konu hakkında cok fazla bilgi kirliliği var. Sizin icin cok basit gelebilir ama ben bilmiyorum nasıl olduğunu. Forumda da araştırdım anlatanlar var ama anlamadım bir şey

Şimdi arkadaşlar yeni usb alicam 8 gb bos olucak haliyle. O usbye atmam gerek programların tek tek linkini verebilir misiniz ? Yani vereceğiniz programı usbye attıktan sonra direkt format atmaya hazir olsun.
    Lütfen bilmeyenler yorum yapmasın zaten kafam cok karışık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• Arkadaşım öncelikle usb iso yazıcı indiriyorsun. Windows'un dosyasını usb iso yazıcıyla flash belleğe yazdırıyorsun.Sonra anakart ayarlarına girip oradan okuyucuyu dvd yerine usb yi seçiyorsun.Sonra flash belleği takıyorsun.Yeniden başlatıyorsun.Senin karşına "...den yükleme için bir tuşa basınız." gibi bir şey karşına çıkıyor.Sen de bir tuşa basıp formatı başlatıyorsun.Geri kalan bildiğimiz format.Yardımcı olabilmişsen ne mutlu bana.
  • iso yyazıcının programının linkini verebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xarsle -- 18 Haziran 2014; 16:42:46 >
  • http://images2.store.microsoft.com/prod/clustera/framework/w7udt/1.0/en-us/Windows7-USB-DVD-tool.exe

adresinden programı indir microsoft un orjinal programıdır.
    sonra internetten bir windows 7 veya 8 artı hangisini kuracaksan iso dosyasını indir. ( torrent üzerinden indirmen tavsiye olunur. birde forum sitelerinden bulabilirsen iyi olur)
    programı kur çalıştır program sana yol gösterecek
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.