Konu dısı bolumu haricinde bir konuya mesaj atarsan mesaj sayin artar.o mesajlar artikca rutbe atliyorsun.
5 senede bir, orgeneraller yani forum adminleri tarafından sınava tabii tutuluyorsun yazılı ve sözlü olarak.Geçersen rütbe atlıyorsun.
quote:Orijinalden alıntı: SKRİON Peki binbaşının faln ayrılıcağı ne ? Hiçbir şey sadece oraya yıldız resmi koyuyorlar
DH premium alıyorsun fiyatı 50 liradır her bir rütbe için 50 lira veriyorsun. Ben 200 lira verdim binbaşı oldum
quote:Orijinalden alıntı: İmkansız gold üyelik alırsan anında binbaşı olabiliyorsun TIKLA Bak mesela bu arkadaş 2000 lira verdi yönetici oldu. Dimi hocam.
quote:Orijinalden alıntı: inanç_turasay quote:Orijinalden alıntı: İmkansız gold üyelik alırsan anında binbaşı olabiliyorsun TIKLA Bak mesela bu arkadaş 2000 lira verdi yönetici oldu. Dimi hocam. 2000 tl ye sadece yönetici yazıyorlar,yani moderasyon yetkisi yokyetki almak için 3000tl lazım
quote:Orijinalden alıntı: SKRİON yuh 3.000 tl wooow iyimiş çeneni dağıttırma çocuk. mal taklidi yapiyorsun 2 saattir anlamadık sanma,
quote:Orijinalden alıntı: İmkansız quote:Orijinalden alıntı: inanç_turasay quote:Orijinalden alıntı: İmkansız gold üyelik alırsan anında binbaşı olabiliyorsun TIKLA Bak mesela bu arkadaş 2000 lira verdi yönetici oldu. Dimi hocam. 2000 tl ye sadece yönetici yazıyorlar,yani moderasyon yetkisi yokyetki almak için 3000tl lazım nick+mesaj uyumu bu olsa gerek..