Şimdi Ara

Nasıl Sistem Toplayayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A arkadaşlar. Ben yeni bilgisayar alacağım, 2000-2500 aralığında olmalı. Toplamayı falan fazla bilmiyorum, gittigidiyorda falan hazır sistemlerin hepsinde de i5 650 işlemci var. Eski bir işlemci diye biliyorum. Mesela bir bilgisayar buldum, monitör falan dahil 2350 TL. Özellikleri şöyle:
    İşlemci: İ5 650 3.20 ghz turbo ile 3.46
    Ram: 8 gb corsair
    Ekran kartı: 2 gb gtx 1050

Bu bilgisayar nasıl performans verir? Oyunlar kasar mı (Oyunlar dediğim skyrim, doom, gta 5 gibi oyunlar)? Darboğaz yapar mı?
    Ve bu bilgisayar kötü ise bana nasıl bir sistem toplamamı önerirsiniz? Hazırda varsa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

• sakın sakın ha onu almayın. en çöp bilgisayarları bu işten anlamayanlara kakalıyorlar. 2500tl ye size daha iyisini toplarız.
  • https://www.itopya.com/Donanim-Arsivi-3-INTEL-G4560-MSI-GTX1050TI-4GB-8GB-DDR4-1TB-HDD-Gaming-Bilgisayar/
    Güncel aradığınız paraya en uygun pc ksası bu.
    Eğer isterseniz artan parayada monitör klavye mouse kulaklık önerebilirim.
    Bu arada burdan aldığınızda pc eve gelince yapmanız gereken tek şey ekran kartını anakarta takmak.
    Bu link stokta kalmamış biralttaki mesajdaki linkten G4560 lı olarak almanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeturan -- 4 Haziran 2017; 3:30:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dcs1050ti-btd-pentium-g4560-8gb-1tb-gtx1050ti-pmu72374

Şu hazır sistemde işlemci yazan yerden işlemciyi i5 7400 seçin yanına da biraz bütçe artırabiliyorsanız 120Gb 'lık ssd alın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtopyadan Bu Sistem Nasıl?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.