Şimdi Ara

Nasıl sünnet oldunuz ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
170
Cevap
4
Favori
4.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Az önce okumuştum. İslam adına bir devrim gerektiğini düşünmeye başladım.
  • annem özel hastanede yaptırdı. 2 hemşire bi doktor vardı hemşire taşaklardan 3 iğne vurdu üçgen şeklinde.
    sonra işte o bölgede hiçbirşey hissetmedim ama deriyi keserken hissettim ama acımadı.
    sonra pansuman falan yapıldı neyse gittik eve. 2 saat sonra çişim geldi yaparken öyle bi acıdıki off. bide delik kapanmış galiba ip gibi çıkıyordu çiş. neyse gece oldu yattık. uyuşturucunun etkisi geçti öyle ağrımaya başladı ki. acımdan ağladım beyler.
    sonra işte ertesi gün donun içine ayran kabı koyup yürümeye başladım.

edit : sünnetin yararlı ve zararlı yönleride var.

yararları:

1. penis bölgesi daha temiz kalıyor
    2. penis kanseri riski azalıyor.

zararları.

1. erken boşalma. (sünnetten sonra sinirler daha çok ortaya çıkıyor ve hızlı uyarılıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çengelliiğne -- 15 Aralık 2014; 2:02:46 >
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Ön yargıları ve dogmaları yıkmak zordur. İnsanları bu konuda ancak din adamları ikna edebilir. Biz yandık umarım başkaları yanmaz:)
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    İlk önce dinin kaynağı insanlara öğretilmelidir. Din adamlarının ağzına baktıkları sürece mümkün değil.
  • Turuncu bi surup gibi bisey icmistim sonrasi yok. Nuri alco mu yapti ameliyati bilmiyorum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hatırlamak bile istemiyom adam nasıl kesti öyle ya kanlar içinde dolaştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Bazı tepki pm leri aldım sünnetin doğru olmadığını söylediğim için. Evet, bunu tekrarlıyorum ve hatta bazı islam alimlerinin sünnetin dinimizde dahi olmadığını söylediklerini hatırlatmak isterim. Bu, sadece süregelen bir gelenektir, başkada bişey değil.

incelemek isteyen okusun

http://www.doctorsopposingcircumcision.org/info/spock.html

Alıntıları Göster
    Neden sünnet oluyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Samuray

Olmayan şeyi nasıl söyliyim
    Geniz etimi aldırmak için hastaneye gittim, Ameliyattan çıktım bi kaç saat kendime gelmem için odaya aldılar dinlendim sonra hastaneden çıktığım zaman sadece geniz etimin gitmediğini fark ettim.
  • Klasik yarıyıl tatilinde misafirker geldi tabi ben biliyorum sünnet olcağımı herkes oluyomuş sadece onu biliyom. Özel doktor geldi beni oturttular doktor benle konuşuyo anlatıyo
    Aldı pense gibi bişeyi bana verip acıyomu diyo ilk sınra iğne yaptı verdi gene yok acıyo dedim bitane daha yaptı hissetmemişim zaten.
    Yatırdılar beni bi ara bi baktım benimkini sağdan soldan tutturmuş makasla, neşterle kesiyo.
    Yıllar sonra adam kuzenimede geldi aynı muhabbeti onada yaptı.

• Olmadım net

Vurmayın la vurmayın sünnetli doğdum ben seçilmiş kişiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

sünnet olurken problem yokta sargı çıkarmasındaki acıyı hala hatırlıyorum lan :)

Aynen ha onu bende hatırlıyorum çok kötüydü bide donda giyemiyordum aciyo diye üstüne şapka koyuyorduk sonra üstünü örtüyorduk

Sünnet olma anımda şöyle, o gün geldiğinde o süslü yatakta yatıyordum sünnetçi geldi eve yere geçtim iğne vurmicam dedi üç tane geçirdi bütün akrabalar izliyor daha o yaşta ne çok meraklısı varmış bide filme çekmişler kaç yıl önce cdsi de kaybolmuştu onu bulmuştum çok önceden kan revan çığlıklar korku filmi gibi millet neyini çekmiş anlamadım

• Çok fena abi. Bir de kardeşim ile yatırmışlar. Sabaha doğru basmış tekmeyi bana, patlatmış dikişleri. Çok ağladım lan aklıma geldi şimdi ):
  • Bizim zamanımızda hastane poliklinik falan yoktu.kurdular misafir odasına masayı.Çaktılar iğneyi off o ne biçim acı.Bide tekbir getiriyolar noluyo lan derken.iş tamam.masadan kalktık yatağa yattık.herkes gelip şapır şupur öpüyo.bitane şişman komşu teyze vardı öpmek için eğildi laap üstüme düştü o anki acıyı bi ben bi allah bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

yil 2015 hala sunnet sacmaligini yaptiran aileler var :(

Merhabalar.
    Müslüman değilim ve saçma sapan konuşuyorsunuz çünkü cinsellikle alakanız yok.
    Sünnet abd'de nüfusun çoğunluğunda var, sebebi temizliği kokusuz olması, daha maskülen görünmesi. Kadınlar sünnetsizi beğenmiyor, çocuklarını sünnet ettirmelerinin sebebi de bu zaten.
    Sana tek zararı masturbasyon için para harcamak zorunda olman
    Sırf anti islamcı olmak için şu gereksiz yorumları yapmayın.
    Ha islam çok mu gerekli... Konuyu saptırmayım.

sırf adamın yazdığını kötü göstermek için amma saçmalamışsın.bende sünnet edildiğim için pişmanım ama geri dönüşü yok bu olayın.temizlikle filanda alakası yok sanki ordaki deriyi kesen her erkek sabah akşam abdestli dolaşıyor.pis olan yine pis bir şekilde dolaşırdı bunu bahane etmeyi bırakın.son olarak amerika ne yapıyorsa tamam değil mi ? aman kendinizin bir düşüncesi olmasın ...

Öncelikle blokladığım 3-5 kişiden biriydin, ne kadar boş konuşabilir ki dedim ve kaldırdım bloğunu, sonuç yine hüsran.
    Her sabah duş alırım, saçımda ürün kullandıysam gece de alırım.
    Buna rağmen göbek deliğimde atlet, kazak vs yüzünden tüy birikebiliyor.
    Aynı olay peniste de oluyor sünnet olmadığınız zaman.
    Tek kötülüğü erken yapıp sağlıklı masturbasyon hayatını ellerinden almaları bence sünnetin, kimse bana o iğrenç deriyi savunamaz...
    Edit:yanlış anlaşılmasın komple elden gitmiyor, yani öyle daha kolay, daha doğal daha sağlıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 15 Aralık 2014; 10:13:46 >

• Video ceken bir yere olmustum simdi herkes sirayla oturup sunnetini oluyodu. Sira bana gelince kamera bana ceviriliyor ben kacmisim. Annemler beni aramaya basliyo sonrasinda beni buluyolar en sonunda ozel odada sunnet oluyorum

• Şimdiki anlatacaklarımın kimsenin başına gelmemiş olması dileğiyle ...

Babam sünnet olacağımı ve herkesden para alacagimi söyledi.Tabi gelecek parayla kaç tane cips alır onlardan kaç tane taso çıkar hesaplarini yapiyorum falan.Arkadaşlarima sünnetin nasıl olacagini sordum biri dedi testere ile kesicekler biri de dikiş makinesiyle falan.Yaklasik 500 kisinin ortasinda sünnet oldum.İgneyi batirdiklarinda firladim dugunun ortasinda altim ciplak kaciyorum yakalamaya calisana ana avrat sövüyorum.Ve sonunda yakaladilar sünnet oldum uyandigimda dugun kiyafetimin sapkasi seyimin ustune konmuştu.Babama dedim ki baba artik pipim yok mu dedim tabi ağlıyorum falan babam dedi ki bunu kizlar senin pipini beğensin diye yaptik,kizlar o pipiye görünce öpüp başlarına koyacaklar dedi.

Tabi bu olay 2. sinifa gecerken oldu.okula geldiğimde hep milletten kendimi üstün görmeye başladım sünnet oldum diyeBir gun kizlarla kavga ederken siz benim pipime kurban olun öpün başınıza koyun dedim ve pantolonu indirdim herkes kaçmaya başladı dedim bunlar niye koşuyor bende kizlarin pesinden kosuyorum falan en son babami cagirdilar.Babam evde dövdü kim öğretiyor sana bunlari dedi o nasil terbiyesizliktir öpüp başına koy diye.. Sen dedin diyince her dediğime inanma lan p**evenk dedi tekrar dövdü. Mecbur okul değiştirdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

yil 2015 hala sunnet sacmaligini yaptiran aileler var :(

Merhabalar.
    Müslüman değilim ve saçma sapan konuşuyorsunuz çünkü cinsellikle alakanız yok.
    Sünnet abd'de nüfusun çoğunluğunda var, sebebi temizliği kokusuz olması, daha maskülen görünmesi. Kadınlar sünnetsizi beğenmiyor, çocuklarını sünnet ettirmelerinin sebebi de bu zaten.
    Sana tek zararı masturbasyon için para harcamak zorunda olman
    Sırf anti islamcı olmak için şu gereksiz yorumları yapmayın.
    Ha islam çok mu gerekli... Konuyu saptırmayım.

sırf adamın yazdığını kötü göstermek için amma saçmalamışsın.bende sünnet edildiğim için pişmanım ama geri dönüşü yok bu olayın.temizlikle filanda alakası yok sanki ordaki deriyi kesen her erkek sabah akşam abdestli dolaşıyor.pis olan yine pis bir şekilde dolaşırdı bunu bahane etmeyi bırakın.son olarak amerika ne yapıyorsa tamam değil mi ? aman kendinizin bir düşüncesi olmasın ...

Öncelikle blokladığım 3-5 kişiden biriydin, ne kadar boş konuşabilir ki dedim ve kaldırdım bloğunu, sonuç yine hüsran.
    Her sabah duş alırım, saçımda ürün kullandıysam gece de alırım.
    Buna rağmen göbek deliğimde atlet, kazak vs yüzünden tüy birikebiliyor.
    Aynı olay peniste de oluyor sünnet olmadığınız zaman.
    Tek kötülüğü erken yapıp sağlıklı masturbasyon hayatını ellerinden almaları bence sünnetin, kimse bana o iğrenç deriyi savunamaz...
    Edit:yanlış anlaşılmasın komple elden gitmiyor, yani öyle daha kolay, daha doğal daha sağlıklı.

vah canım zero beni bloklamış ne yapsamki kendimi ona affettirsem
    sen her lafı mastürbasyona ya da temizliğe kıvırmaya çalıştığın sürece kimse sana birşey anlatmaz zira herşeyi kendince uydurmak için saptırıyorsun.kendine iyi bak öpüyorum gözlerinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: LG OPTIMUS

Eski evin salonunun ortasında masada . Birde ne akla hizmetse komşuları çağırmışlar onlarda oturmuş izlemiş hatta fotoğrafıda vardı . Ciddiyim benden başka böyle olan var mı acaba

Ben varım kardeşim ben.
  • Nasıl olmayalım Allah Allah soruya bak

• Olurken degilde o bantlari cikarirken oluyodum

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.