Şimdi Ara

Nasıl sünnet oldunuz ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
4
Favori
4.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hyperior

Şimdiki anlatacaklarımın kimsenin başına gelmemiş olması dileğiyle ...

Babam sünnet olacağımı ve herkesden para alacagimi söyledi.Tabi gelecek parayla kaç tane cips alır onlardan kaç tane taso çıkar hesaplarini yapiyorum falan.Arkadaşlarima sünnetin nasıl olacagini sordum biri dedi testere ile kesicekler biri de dikiş makinesiyle falan.Yaklasik 500 kisinin ortasinda sünnet oldum.İgneyi batirdiklarinda firladim dugunun ortasinda altim ciplak kaciyorum yakalamaya calisana ana avrat sövüyorum.Ve sonunda yakaladilar sünnet oldum uyandigimda dugun kiyafetimin sapkasi seyimin ustune konmuştu.Babama dedim ki baba artik pipim yok mu dedim tabi ağlıyorum falan babam dedi ki bunu kizlar senin pipini beğensin diye yaptik,kizlar o pipiye görünce öpüp başlarına koyacaklar dedi.

Tabi bu olay 2. sinifa gecerken oldu.okula geldiğimde hep milletten kendimi üstün görmeye başladım sünnet oldum diyeBir gun kizlarla kavga ederken siz benim pipime kurban olun öpün başınıza koyun dedim ve pantolonu indirdim herkes kaçmaya başladı dedim bunlar niye koşuyor bende kizlarin pesinden kosuyorum falan en son babami cagirdilar.Babam evde dövdü kim öğretiyor sana bunlari dedi o nasil terbiyesizliktir öpüp başına koy diye.. Sen dedin diyince her dediğime inanma lan p**evenk dedi tekrar dövdü. Mecbur okul değiştirdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beni ilk etapta koyde koy sunnetcisine verdiler buyuk ihtimalle kordu az kalsin beni olduruyordu kan kaybindan gerizekali.kucuktum 3yas felandi.koyde acik havada bir kesti ben tabi morfinden bir sey hissetmiyorum ama yerde oturuyordum toprak moprak hep kan olmustu ablamda beni uyanik tutmaya calisiyordu uyudu uyuyordum neyse doktora yetistik cok sukur oyle bir olay atlattim.ama suc bizimkilerde yasli kasapa teslim edersen cocugu olacagi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usta icim gitti son mesaja hissettim neyse benim olayi anlatim bende ozel hastanede oldum 2 yada 3 igne yapti ama nasi aci 1 i govdeden digerini tam hatirlamiyorum doktorun dedigi laf su is bittikten sonra korkma uzuycak bide o sargilarin cikmasi off

• quote:

Orijinalden alıntı: pedaliza365

Beni ilk etapta koyde koy sunnetcisine verdiler buyuk ihtimalle kordu az kalsin beni olduruyordu kan kaybindan gerizekali.kucuktum 3yas felandi.koyde acik havada bir kesti ben tabi morfinden bir sey hissetmiyorum ama yerde oturuyordum toprak moprak hep kan olmustu ablamda beni uyanik tutmaya calisiyordu uyudu uyuyordum neyse doktora yetistik cok sukur oyle bir olay atlattim.ama suc bizimkilerde yasli kasapa teslim edersen cocugu olacagi bu.

Bi problemin oldu mu sonra?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah o igneyle dikisin acisi

• Ehli sunnet tv deki elemanlarin eline verdim kestiler

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sünnet olmayı kendim istedim

Yakın bir arkadaşım olmuştu sünnet daha sonra aileme falan bahsettim bende olayım diye babam konuştu işte olan arkadaşımın babasıyla sünnetçi ile ilgili 1 hafta sonra eve geldiler . Salonda masada oldum iğne vurulurken canımdan can gidiyodu sadece birde 1 saat sonra o uyuşturucunun etkisinin geçmesi çıldırtmıştı beni duvarları yumrukluyodum

oda geçtikten sonra bir şey kalmadı
  • Muhtarın eline vermiş adamım ben akıllı olun genjlerrr

• Evde oldum ben.3 tane iğne yaptilardı çok acımıştı.Doktora yardımcı olmuştum.malzemeyi tutmak için makas gibi bişey vermişti ama keskin değil tabi.onu ben tutuyodum oda kesiyordu.o zamanlar buyuk kasetli kameralar vardi.kaseti cdye yada usbye kopyalattirirsam atarim videosunu buraya.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.