Şimdi Ara

Nasıl sünnet oldunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
4
Favori
4.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• özel bir poliklinikte oldum millet beni izliyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 13 Aralık 2014; 23:17:50 >
  • Askerde olcam

• Sünnetçi keserken bundan sonra çok uzağa işeyeceği mi söyledi bende karşı ki mahalleye kadar mı diye sordum evet dedi çok sevinmiştim

• çavuşun miğferini alırlarken acımamıştı ama çavuşa iğneyi soktukları an hastaneyi ayağa kaldırmıştım
  • özel hastanedeydi. ilk yattım bir kaç dakika bir şeyler yaptı ama acımadı

sonra dedi seninki büyükmüş burada uygun makas yok

o yüzden şimdi ölçüsünü alıcam sonra bir daha geliceksiniz dedi ve orada hafif sızlama oldu. hastaneden çıkınca öğrendim ki o arada sünnet etmişler
  • Amuda kalkıp oldum

Edit: Aynen bizim eve gelmişti sünnetçi aynı konuşmalar geçmişti.@LoL_Game

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 13 Aralık 2014; 23:46:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    askerde nasıl denizci olunur?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ameliyathanede oldum küçükken normal sünnetçilerden korkuyordum hata yapıyor diye çok anlattılar çocuğun biri işediğinde taraftan fışkırıyormuş falan demişlerdi profesörün biri sünnet etmişti
  • Eski evin salonunun ortasında masada . Birde ne akla hizmetse komşuları çağırmışlar onlarda oturmuş izlemiş hatta fotoğrafıda vardı . Ciddiyim benden başka böyle olan var mı acaba
  • Özel polikinlikteyiz, Ben deli gibi zırlıyorum, Tom ve Jerry açmışlardı televizyona. Umrumda değildi. Neyse Ağlıyorum ama bir şey hissetmiyorum. Sonlara doğru sustum, bu sefer televizyonu göremiyorum diye ağlamaya başlamıştım. Daha doğrusu video kaset var öyle yapmışım. Psikoloji bozuluyor tabi.
  • Sedyeye bağlamışlardı beni 4-5 kişide elimi kolumu tutuyordu.2000-2001 yılı falandı galiba

• Benimkini keserken kameraman videoya çekti babam fark etti sonradan çekme felan dedi adamda olur mu abi orası en can alıcı noktası falan dedi😄

Sonuç: Sünnet videosunda bülük kesilirken çıktım bütün akrabalara izlettiler😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Komutan Kangal -- 13 Aralık 2014; 23:30:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LG OPTIMUS

Eski evin salonunun ortasında masada . Birde ne akla hizmetse komşuları çağırmışlar onlarda oturmuş izlemiş hatta fotoğrafıda vardı . Ciddiyim benden başka böyle olan var mı acaba

Benimde onun gibi oda da 5 10 kisi vardi disarda da bekliyen baya kisi vardi

• babam beni seni araba almaya götürcem diye kandırmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LG OPTIMUS

Eski evin salonunun ortasında masada . Birde ne akla hizmetse komşuları çağırmışlar onlarda oturmuş izlemiş hatta fotoğrafıda vardı . Ciddiyim benden başka böyle olan var mı acaba

Salondaki masadan komsulara kadar 1e1 ayni butun apartmani cagirmislar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben evde olmustum gece 12 de başladılar sabah 5 te bitmişti :D kaçıp kaçıp durmustum en sonunda havada kuş geciyor deyip kesmisler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB2ACA95A -- 13 Aralık 2014; 23:43:49 >
  • Ben 1995 yilinda oldum,ozaman sunnetci gelmisti odayi filan suslemislerdi babamin arkadaslari ve akrabalar vardi beni yatiriken ayaklarmi sıkıca tuttular gerisi malum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Nasıl sünnet oldunuz ?

• Konuyu sabah açmayı düşünmüştüm açılmış herneyse kontrol yapçam dedi o Sırada halletmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: umutcannavcii

babam beni seni araba almaya götürcem diye kandırmıştı

Türkçe öğretmenine selamlar

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.