Bana kalırsa önce normal ve iyi birşey kazanabileceğin bir işe girersin. Sermaye yaptıktan sonra güzel bir proje geliştirir ve kenara koyduğun bütün parayı bu işe yatırırsın. Tutarsa adım adım zenginliğe gidersin. Yoksa bir bardak su içersin.
Fakirin sırtına bindiğin zaman zengin olursun.
+1
Milletin kıçını yalayarak ta başlayabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.
Bu zamana kadar 100'lerce film izledim hepsinde adam parasız çulsuz evden kaçıyor sonra zengin oluyor yani yerse
Cesaret ve özgüven , yaratıcılık ve farklılık.Ama bu devirde çevre , sermaye önce geliyor. Çevre+Sermaye+yaratıcılık+cesaret varsa herşey senindir. Ha çevreyi nasıl yaparsın ya pederden yada 0dan , özgüven yetiştiriliş , yaratıcılık doğuştan. Harmanlarsan
quote:
Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.
yoksa çoook zor..... boşuna dememişler vurun abalıya diye
Ya güzel bir fikir veya uygulama bulucaksın Ya sanslı olucaksın yada önüne gelenin sırtına bineceksin.
İçin fesat değilse çok kasma zengin olcam diye : )
Zengin olunca söylerim
Ya limon satarak başlarsın ya da sahilden kum hurdalıktan demir çekip apartman yaparak başlarsın.
quote:
Orijinalden alıntı: el_SCo
Banka soyarak..inan çok zor değil..şu anda dünya üzerinde banka soyup da yakalanmamış bir sürü insan var..
Çok fazla hollywood filmi izlemişin genç.... Bankada soyulabilecek tek yer veznedar bölümü, ordanda en fazla 20 bin dolar çarparsın. Asıl kasaya elinde taramalı tüfek olsa bile ulaşamazsın.....
quote:
Orijinalden alıntı: Imnobody
quote:
Banka soyarak..inan çok zor değil..şu anda dünya üzerinde banka soyup da yakalanmamış bir sürü insan var..
Çok fazla hollywood filmi izlemişin genç.... Bankada soyulabilecek tek yer veznedar bölümü, ordanda en fazla 20 bin dolar çarparsın. Asıl kasaya elinde taramalı tüfek olsa bile ulaşamazsın.....
İnternet bankacılığıyla birilerini çarpmayı kastetmiş olabilir.
zengin olunmaz zengin doğulur kardeş bizde fakiriz yeterki gönlümüz zengin olsun pc alacaktim yeni para yok alamıyom 5 10 milyarlık araba istiyorum onu bile alamıyom ama şuda var para var huzur var aga fakir geldik fakir gidecez rabbim her adem oğluna önce sağlık sonra öyle para versinki insan kendini intahara sürüklesin lanet olsun param var herşeyi aldım villa yat mustang ferrari lamborjini bugatti rolls royce bmw mercedes hayatta parayla herşeyi yaptım artık hayatın anlamı kalmadı diyip hayattan bıkıp intahara sürüklesin para her adem oğlunu ne diyim insanlar parasızlıktan intahar ediyor bari böyle etsin
Keşke amerikada yaşasaydım.Orda üniversite okuyupda az bi paraya eşşek gibi çalışan adam görürmüsünüz
quote:
Orijinalden alıntı: Arcatera
Keşke amerikada yaşasaydım.Orda üniversite okuyupda az bi paraya eşşek gibi çalışan adam görürmüsünüz
Bir Amerikan vatandaşı olarak cevaplıyım, evet görürsün.
Zengin doğmadıysan, aileden bi miras kalmayacaksa zor kardeş. Bunu bende hep düşündüm ama olmuyo. Yalnızım bu hayatta... Kısa kaba hesap yapalım : Bi iğnen bile yok sıfırsın. 1000 lira maaşla işe başladın. En az 500 lira kiraya verdin. Kalan 500 ile mutfak ve fatura masraflarını ödersin bitti. Hadi gel para biriktir zengin ol. Bu örnek benim durumum. Bi sonraki aya elimde hiç para kalmıyor ve öyle keyfi harcamalarım yoktur yani yapacak durum olamıyor. Çevrem zenginlerle dolu, devlette dayı amca olsaydı bak o zaman böyle mi olurdu. Bu hayatta yalnız isen işin çok zor çok!
güzel bi' web sitesi kur. Öbür türlü projen olsa bile para vermek zorundasın, bak Dragons' Den programına milletin paraya ihtiyacı olmasa neden projelerini o adamlarla paylaşsınlar ? ama web sitesi işinde böyle değil..
quote:
öteki tarafta ne halt edeceksin?
akıllı ol
Bilseydim zaten ben zengin olurdum birader sana niye söyleyeyim
quote:
Madem zor değil sen yapda görelim o zaman o kadar basit işler değil bunlar imkanım olsa her türlü yaparım ama öyle birşeye teşebbüs etmek bile yapmak demiyorum bak teşebbüs bile sağlam g*t ister..