Şimdi Ara

Nasıl Zengin Olunur? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: afd92

Bir ağabeyim var aklını kullanarak zengin olan. Yarın onun öyküsünü anlatırım, şimdi uyumak istiyorum

bekliyorum :)
  • dini kullanarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_SCo

quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

quote:

Orijinalden alıntı: el_SCo

Banka soyarak..inan çok zor değil..şu anda dünya üzerinde banka soyup da yakalanmamış bir sürü insan var..

öteki tarafta ne halt edeceksin?

akıllı ol

herkesin inançları farklı

İmza - profil uyumu.

• zengin doğulur demiş arkadaşlar, öyle birşey yok herşey çalışmaklar olur. Babam sıfırdan çalışmış bugünlere zorlukla gelmiş tabiki yatlarımız yok ama yine ortanın üstündeyiz.

önce azimle çalışacaksın,hayal kuracaksın,sonra başaracaksın ve vazgeçmeyeceksin. Tabiki birde cesaretli olman lazım bu konularda şansında yavergiderse bir düzen kurarsın ve geliştirirsin.. Bu şekilde oluyor ancak unutmadan yaptığın işin ehlide olman çok önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

quote:

Orijinalden alıntı: afd92

Bir ağabeyim var aklını kullanarak zengin olan. Yarın onun öyküsünü anlatırım, şimdi uyumak istiyorum

bekliyorum :)

Evet başlıyorum (:

Şu anda Türkiyede'ki zenginler arasında bu bahsettiğim kişi. Fırlama biri ve ağzı acayip laf yapar. Bu adamı çocukluğumdan beri tanıyorum. Ben çocukken zor durumdaydı ve emlakçılık yapıyordu turistik bir ilçede. Oraya gelen araplara kalacak yer ayarlıyordu falan. Bu arada bu adam sadece ilk okul mezunudur. Sonra araplardan bir çevre yaptı kendine. Arap ülkelerine gidip gelmeye başladı. Arapçayı ve ingilizceyi sokaklarda öğrendi. Şu anda İstanbul'da ve Dubai'de şirketleri var ve ailesi gerçekten lüks içinde yaşıyor. Ayda bir mutlaka bize gelirler. Yani çok samimi bir dostluğumuz var.(Eşiyle bunu babam tanıştırmış,evlendirmiş falan) Bana söylediği tek birşey var her gördüğünde 'faruk dil öğren, sadece dil öğren' diyip durur

Şöyle bir örneğim de var. Yine babamın arkadaşlarından biri: Bir önceki örnekteki insandan kat kat daha zengindi bu adam. Ama o konuma nasıl geldiğini bilmiyorum. Neyse bu adam işine hergün helikopterle gidip geliyordu falan. Şu anda batmış durumda ve bilmem kaç trilyon borcu var millete. Yani bence önemli olan zenginliği koruyabilmektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afd92 -- 9 Şubat 2011; 14:53:50 >

• Ben gibi sıradan bir insansan ( zeka, yetenek olarak ) anca ticaretle olunur. İyi bir iş fikri bul mesela...
  • En iyi zengin olma çeşidi bence doğuştan olmasıdır. Şansın varsa zengin bir ailenin çocuğu olursun, şansın yoksa yoksul bir ailenin çocuğu olarak yokluk çekersin.

Allah herkesin yolunu açık eylesin, kimseyi darda bırakmasın. Yoksulluk çekmedim ama yoksul birine denk gelince her zaman kötü olurum.
  • Tam anlamıyla zengin olmak diyorsan, sıfırdan başlayınca 50'li yaşlara doğru zengin olursun. O yaştan sonra da neyine yarar?
  • Soru ilginç beyin fırtınası yapılabilir, fakat zenginlik bir statüdür. Senin zengin sayılabilmen için başkalarının daha az para olması tırnak içinde ' fakir ' olmaları gerekir. Eğer böyle bir sır olsa burda paylaşılırmı sence?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.