Şimdi Ara

Nasıl Zengin Olunur? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: el_SCo

quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

quote:

Banka soyarak..inan çok zor değil..şu anda dünya üzerinde banka soyup da yakalanmamış bir sürü insan var..

öteki tarafta ne halt edeceksin?

akıllı ol

herkesin inançları farklı

hepsinin gideceği yer aynı ama

• çalışarak başka yolu yok bu işin it gibi çalışarak ama ev kiraları çok fazla ona bir çözüm bulmak lazım
  • Kaderinde varsa sıfırdan başlayarak zengin olursun kaderinde yoksa hayatını 1 veya 2 olarak devam ettirirsin yada sıfır olarak kalırsın.. Ama 1 veya 2 oldugunda daha yüksekleri isteme, yetinmeyi bil ve şükret. Aniden bi kapı açılabilir ve hayallerin gerçekleşebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion_tr -- 8 Şubat 2011; 16:30:41 >
  • Dostum tek yol ÇALIŞMAK .

Loto vurdu zengin oldum falan o işleri baştan sil bir kere , para kontrolünü bilmeyen adama 1 milyar dolar versen nolur ? 3 ayda yer parayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

Dostum tek yol ÇALIŞMAK .

Loto vurdu zengin oldum falan o işleri baştan sil bir kere , para kontrolünü bilmeyen adama 1 milyar dolar versen nolur ? 3 ayda yer parayı

örnekleri çokca var evet..

söylenenleri anladığım kadarıyla bir toparlayayım,,

bir kere çok çalışacaksın, yalnız ondan önce yaratıcı bir fikrin olacak, onun üstüne çok çalışacaksn, burda belirtlilmesi gereken şey,, bu fikrin boş fikir olmayacak. yoksa boş hayaller peşinde koşma müdürü olursun anca..

yani önce olmayan birşey bulunacak, farklı birşey sonra üstüne çok çalışılacak..

ama burda sormak istediğim birkaç şey daha var..

bu ülkede hangi sektör para kazandırır ? mesela bir cafe açsam ? ki açabilirim. yani o kadar para eş dosttan bulabilirim.
    web alanında mı birşeler yapsam.. ki parlak fikirlerim vardır ama web tasarım bilgim sıfır olduğundan dolayı yapamıyorum.
    yoksa başka şeyler mi, ?

kısaca hangi sektör yani. ?

• Çok basit şeylerden çok büyük paralar kazanılabilir

Arkadaşımın akrabası kedi kumu fabrikası kurdu evet yanlış duymadınız bildiğin kedi kumu fabrikası çok basit bir şey değil mi ? Fakat bu işi yapan çok fazla kişi olmadığı için hatta neredeyse kimse olmadığı için adam zengin oldu. Paraya para demiyor Türkiye'nin kedi kumunu o sağlıyor . (:
  • quote:

Çok basit şeylerden çok büyük paralar kazanılabilir

Arkadaşımın akrabası kedi kumu fabrikası kurdu evet yanlış duymadınız bildiğin kedi kumu fabrikası çok basit bir şey değil mi ? Fakat bu işi yapan çok fazla kişi olmadığı için hatta neredeyse kimse olmadığı için adam zengin oldu. Paraya para demiyor Türkiye'nin kedi kumunu o sağlıyor . (:

ama böyle veya bunun gibi sektörlere ciddi rakamlar yatırmak bana pek doğru gelmiyor.ama girişimciliğine saygı duymak lazım
  • hiç paran yoksa tek yapman gereken şey maaşlı çalışmaya başlamak. daha sonra birimkim yapmaya çalışmak bu esnada yeni projeler üretmek..
  • quote:

Çok basit şeylerden çok büyük paralar kazanılabilir

ıEvet abi bizim tanıdımızda kedi mamsı üretti sansına gözdelerden oldu..Birde bir kaç sponsor buldunmu is kolay...
    Diyalog
    Müşteri:Kedime mama alıcamda..
    Petshop sahibi:Valla yeni bi mama geldi..Türk yapımı.Her müşterim alıyor valla.
    Müşteri :nekadar kilosu
    Petshop sahibi:2kilosu 15tl
    Müşteri: ay ucuzmuşta

ŞİMDİ bunu neden anlattım bilmiorum
    Ama fokbalıkları çok yanlız:DD
    Yani sponsor olunca her sey olur:)b]

• haramdan payını alabilirsen zengin olursun..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

quote:

Banka soyarak..inan çok zor değil..şu anda dünya üzerinde banka soyup da yakalanmamış bir sürü insan var..

Çok fazla hollywood filmi izlemişin genç....
    Bankada soyulabilecek tek yer veznedar bölümü, ordanda en fazla 20 bin dolar çarparsın. Asıl kasaya elinde taramalı tüfek olsa bile ulaşamazsın.....

sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama daha hiçbir şeyin imkansız olmadığını öğrenememişsin..ayrıca elektronik bankacılık denilen bir şey var..

İmza mesaj uyumu

• Bir ağabeyim var aklını kullanarak zengin olan. Yarın onun öyküsünü anlatırım, şimdi uyumak istiyorum
  • Çalışarak-didinerek-emek harcayarak
  • Kapitalist düzende insanların hakkını yemeden çalışarak zengin falan olunmaz.Sermayenin köpeği olduğun vakit zengin olursun bu ülkede.
  • çabalayarak.yattım kalktım zengin oldum diye bir şey şans oyunlarında olur. benim bildiğim en iyi para kazanma yolu ticaret. yalnız biraz işletme bilgin olması lazım.bunun için forbes'un verdiği kitaplar falan var.onları okuyabilirsin. reklam yapmak çok önemli. ya da 20 yıl üstün hizmet verip kendin marka olacaksın.
  • nabza göre şerbet vererek..bir nevi fırıldaklık; özellikle devlet dairelerinde
  • Türkiyede torpille çok rahat zengin olursun tabi varsa
  • Türkiye'de bu ve önümüzde ki devirde sıfırdan zengin olamazsın,unutun o işi. Fakat;

Türkiye'de devlette üst makam tanıdığın varsa,elinde de çok az sermayen varsa zengin olursun.Devlet işlerini atıyorum,karayolları bakımını sana yaptırsa al zenginsin.Ama ne dedik torpil.
  • benim istediğim hep zenginde olmak değil sadece mesela evim olcak 3+1 içine 5 milyarlık televizyon on numara beyaz eşya salon koltuları on numara playstation 3 pc desen 5 milyarlık arabam mesela jetta olacak sonra 1 karım 2 çocuk bundan sonra aylık 1 bucuk milyar kazansam yeter ama aldıgım eşyalar sağlam olacak çok para kazanmaya gerek yok bunların hepsi hayal
  • Güzel ülkemizde,

- vergi kaçırarak
    - kaçakçılık yaparak
    - kul hakkı yiyerek
    - tanıdık bulup vergileri sıfırlatıp lüks işine girerek (pırlanta mesela)
    - hırsızlık yaparak
    - halkı eğitimsiz bırakıp dolandırarak (tokatlamak yani)

öbür türlü zor zengin olmak, bırakın nötr olmayı kendinizi zor geçindirirsiniz...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.