HERKESE SELAMLAR BENİM 7610 TELEFONUM VAR TELSİM HATTIM VAR CEPTEN NASIL TV İZLERİM?? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER
yaw cok belescisin haaa...
neyse once telsimi arayorsun cepimaj olayını actırıyorsun. oradaki musteri hizmetleri yetkisiz ve bilgisizi sana telsim mms ayarlarını da yolluyor(tabi musteri hizmetlerini ararken kök salmazsan sanslısın) .telefonun da real player yuklu olması lazım real player ayarlarında baglantı noktası olarak telsim mms seciyorsun..telefondaki web browserinin baglantı noktasını da telsim mms yapıyorsun sonra video yazıp 7070 e yolluyorsun sana mesaj geliyor bu mesajdaki ana sayfaya tıklıyorsun. web browserdan o sayfa bulunuyor. startv gibi bir baglantıya tıklıyorsun real player acılıyor yavas yavas ızlıyorsun işte kare kare fotolar alıyorsun. bu arada sanırım su anda bedava ama paralı olacagı tarihi takip etmek lazım. her an gecirebilirler faturaya.....
ben kabaca anlattım telsimin sitesini bir gez bilgi var orada.
Sağol Arkdaşım Yardımın İçin Sağol Merak Etme Takip Ederim Paralıya Geçerse Haberim Olur Ne De Olsa Beleşciyim
hazirana kadar beleş yada haziran sonuna kadar. ama bildiğim bi haziran olayı var