Şimdi Ara

Nasıl yapabilirim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekür ederim.

Sunum yaparken ihtiyaç duyduğum bir şey var ama bunu bilgisayarda nasıl yapabilirim , hangi programlar ile yapabilirim bilemiyorum . Bunu yapabilmek için yötem nedir yada sorunumun cevabını nerde aramalıyım bana yol göstermenizi rica ediyorum .

Yapmak istediğim tam olarak bir resmin üstünde ( bu bir auto CAD çizimi olacak ) farenin simgesini üstüne getirdiğimde , bir kutu açılsın ve resmin bu kısmı için ek bilgiler olsun içinde.
    Bu resim bir auto CAD çizimi olacağı için , ben çizimimdeki her hangi bir çizgi üstüne fare simgesini getirdiğim zaman bir kutu içinde bu çizgi ile ilgili değerler ve grafikler gözüksün istiyorum .

Umarım kafamda canlandırdığım şeyi anlatabilmişimdir .

• Belki bi kac program vardir bilemiyorum, ama bu dedigin olay Flash kullanilarak yapilabilir. Flash bilen birisi rahatlikla yapabilir fakat sen bilmiyorsan cok zorlanirsin, hatta yapamazsin diyebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mahir_CAYAN

Belki bi kac program vardir bilemiyorum, ama bu dedigin olay Flash kullanilarak yapilabilir. Flash bilen birisi rahatlikla yapabilir fakat sen bilmiyorsan cok zorlanirsin, hatta yapamazsin diyebilirim.

şu an flash bilmiyorum ama istediğim bu olayı yapmanın yolu flash ise öğrenecem
  • Evet dostum Flash
  • Auto Play Media Studio ile basit bir şekilde yapabilirsin yada BoxOver gibi java tabanlı tooltipler yardımı ile de bunu yapabilirsin. Böylece sunumlarını basit bir index sayfası hazırlayarak yapabilirsin hatta belkide daha detaylı bir sayfa bile hazırlayabilirsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: X Files

Auto Play Media Studio ile basit bir şekilde yapabilirsin yada BoxOver gibi java tabanlı tooltipler yardımı ile de bunu yapabilirsin. Böylece sunumlarını basit bir index sayfası hazırlayarak yapabilirsin hatta belkide daha detaylı bir sayfa bile hazırlayabilirsin...

@X Files teşekür ederim . Sanırım aradığım program Auto Play Media Studio . Bu programı bi inceledikten sonra yine msj atarım.
    @Mahir_CAYAN şu an flası inceliyorum ama flash porgramında acemi olduğum için sanırım, istediğim işi henüz beceremedim .

• Ver 20 ytl bugun yapıp yollayım sana flash ile tabiki bilgileride yollaman lazım resimle bereber.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fsh77

Ver 20 ytl bugun yapıp yollayım sana flash ile tabiki bilgileride yollaman lazım resimle bereber.

@fsh77 yardımların için sağol . Demek istediğim işi flash ile yapabiliyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.