Küçük ölçekli bir bilgisayar şirketinde yaklaşık herkes için bir dahili hat telefon bulunmakta, santral çıkışı ile de şehir içi görüşme yapabilmekte.biri beni arayacak olunca santralden bana ait telefona yönlendiriliyor.her zaman telefona yakın olamamak veya bir işle meşgulken telefona gelmek zaman alabiliyor. derim ki; bir mikrofonlu kulaklık taksam(kablosuz) ve telefon gelince ben nerde olursam olayım (belli mesafelerde) bu mikrofon ve kulaklıkla görüşmemi yapabileyim tabii ben derken çoğul düşünelim herkes böyle konuşabilse şirkette. böyle bir sistem nasıl kurulabilir ? nelere ihtiyacımız olacak ? bu konuda yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
yanlıs hatırlamıyorsam, karel santral modellerınde, cagrı yakalama ozellıgı var. yanın senın dahılı telefonun uzakta olsa bıle, yakınındakı bır telefondan gelen cagrıyı yakalayabılıyorsun bunun ıcın kıtapcıgına bakabılırsın senın soyledıgın ıse zaten telsız telefon mantıgı. fakat bu sekılde bır kulaklık hatırlamıyorum
Telsiz Telefon kullansan daha kolay olur gibime geliyor. Sirket icinde de cekme me gibi bi sorun olmaz...
Mevzuyu yeterince açıklamam gerekirmiş..her iki arkadaşımında bahsettiği çareler şu anda uygulanmakta.. başka bir telefondan kendi telefonuma ulaşabiliyorum.bir adet telsiz telefonumuz var ve şirketin her yerinden konuşma imkanımız oluyor. telsiz telefonun en büyük derdi son kullandığınız yerde kalması. orta kattamıydı nerdeydi arayıp duruyorsunuz. Bilgisayarlarda kullanılan tek kulağa takılan ve ucunda mikrofon olan bir setle iş yerinde rahatça dolaşabilir ve telefona cevap verebilirsiniz diye düşünüyorum.ama bunu nasıl sağlayabiliriz..sorun burada. selamlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme