Şimdi Ara

Nasıl yapıcam yardım lütfen.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Spor haber sitesi yapmak istiyorum.Html,javascript,css gibi dilleri biliyorum.Fakat çok uğraşmama rağmen tablo oluşturup haber sitelerindeki gibi rakamların üstüne gelince belirlenen boyutta resimlerin çıkmasını sağlayamadım.2 haftadır yemin ederim başka forumlarda araştırdım 1 kişi bile yardım etmedi.Moralim bozuldu 6 gündür Vazgeçmiştim tekrar dan başlamak istiyorum.

Size sorunumu şöyle izah edeyim.

Alttaki resimdeki gibi 1-2-3-4-5-6-7 diye sayıların üzerine geldiğimizde istediğimiz resmi belirlenen boyutta görmemizi sağlıyacak kodları zahmet olmassa yazarmısınız.Gerçekten araştırdım ama yok bi yerde.

Birde Adobe dreamwiever'de çalışıyorum.Programın kendisinde böyle bir özellik varmı hazır olarak bu şekilde onmaouse over kodları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murattbaba -- 3 Temmuz 2012; 11:38:09 >

• buraya bak

jquery slider veya manşet diye aratırsan bi çok daha bulabilirsin.

düzenlemeyi yaparsın zaten css biliyorum demişssin
  • İnternetten indirdim dediğini yaptım saolasın.Fakat benim fotodaki gibi bulamadım.Fotoğraftaki gibi Manşet varsa yollarsan çok sevirim.Şimdiden sağolasın.
  • fotodaki tasarım zaten,css ile hazır jquery manşet alt yapısını kullanıp tasarımını değiştirebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.