Şimdi Ara

Nasil Yerlesiyoruz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakından takip ettiğim bir arkadaşım 30 lvl olur olmaz ranked maçlarını oynadı. 10 maçtan 3 ünü kazanıp bronz 2 yerleşti. Ben 10 maçın 6 sını kazandım yine bronz 2 ye atmıştı. Adalet mi bu ? Bu sistem bizi nasıl yerleştiriyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen genel olarak troll oynuyorsundur o daha ciddi oynuyordur kazanma oranı yüksektir atar yani.

Ayrıca unutma ki yemek ocağa direk konmuyor. Önce hazırlanıyor. Yani liginde sadece o 10 maça bakmıyor.

not: ilk 10 maçta 6 win alıp gold5 başladım oyuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jitko -- 13 Mayıs 2014; 0:34:15 >
  • Jitko J kullanıcısına yanıt
    Söylediğim arkadaşın kazandığı maç sayısı kaybettiğinden 24 az. Bu arada kesinlikle troll oynamiyorum. Ben dereceli yerleştirme maçlarımı atarken +18 win vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jitko

Sen genel olarak troll oynuyorsundur o daha ciddi oynuyordur kazanma oranı yüksektir atar yani.

Ayrıca unutma ki yemek ocağa direk konmuyor. Önce hazırlanıyor. Yani liginde sadece o 10 maça bakmıyor.

not: ilk 10 maçta 6 win alıp gold5 başladım oyuna.

Dereceli ile normal oyunun alakası yok

Muhtemelen karşına ve takımına gelenlerin elosuyla alakalı

• Hocam bize niye böyle güzel elolu adamlar gelmedi Gümüşe çıkarana kadar ne cektim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Julius Aegon

Hocam bize niye böyle güzel elolu adamlar gelmedi Gümüşe çıkarana kadar ne cektim ben

Arkadaşına elosu yüksek zor rakipler gelmiş 3 win almış.Sen kolay rakiplerle oynayıp 6 win almışsın.Arada fark yok gibi :)
  • çay çekin abimize, ver bide tabure, gel abi otur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julius Aegon

Hocam bize niye böyle güzel elolu adamlar gelmedi Gümüşe çıkarana kadar ne cektim ben

gümüşe çıkartmak problem değil takımın kötüyse bilki karşı takımda kötüdür iyi olsalar zaten kimse bronzeda kalmaz

bi diamonda gelde görücem seni taşımanın ne kadar zorlaştığını
  • 500 zaferim varken 4 mac kazandım gümüş 4e attı, kesinlikle normal attıgın oyunlarla alakası var
  • Cevaplar icin teşekkürler arkadaşlar. Kafam baya kariştı ama :D

• [A]narchy kullanıcısına yanıt
    Hocam derecelide genellikle jung ile sup kalınca mid olan mainimi bu lanelere kaydırdım mecburen.

• W/L oranin dusuktur ya da oyunculugundan dolayi seninle esit adamlar gelmistir.

• Arkadaşım yukarsını okudun mu? W/L oranım artı 18 idi

• bronzum bronzsun bronzelar
  • Takip. Bende merak ediyorum bu placement olaylarını

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.